Transferi
-
Re: Transferi
Nije Mustafa još toliko blizu kao što mediji predstavljaju, malo zapinje oko komisije za agenta i plate jer mu je u LASKu plata bila sve, samo ne mala. Agent se malo zaigrao, drži Anana, Edmunda Ada i ranije Boaćija, pa misli Vojvodina će da mu plaća isto ko i Zvezda 

Само нек запиње и да се на крају саплете и пропадне трансфер, јел знаш нешто о оном Аргентинцу задњем везном, дал се уопште преговара са њим и ако да колико је близуElMaestro13 wrote: ↑Wed Jun 11, 2025 6:16 pm Nije Mustafa još toliko blizu kao što mediji predstavljaju, malo zapinje oko komisije za agenta i plate jer mu je u LASKu plata bila sve, samo ne mala. Agent se malo zaigrao, drži Anana, Edmunda Ada i ranije Boaćija, pa misli Vojvodina će da mu plaća isto ko i Zvezda![]()
- slanobarac
Znači ipak je plakao zato što partizan nije uzeo kup?Turija wrote: ↑Wed Jun 11, 2025 3:42 pm Postujem Drincica, ali se u velikoj meri slazem sa @Rabbom -
ni kuvarca njihova mi ne treba, jer bi na areni i medijima i to pominjali 100 puta ( bivsa kuvarica cz ili djak u blizanackoj kuhinji)![]()
Meni se nije svidjala Driciceva igra, jer je usporavala svaki napad ( posto je lopta uvek prvo morala Drincicu, pa dalje - to cak ni Sesticu nije usla svaka na carinjenje, vec kad treba). Ali, to je potpis Lalata, kojeg isto nikad ne bih voleo videti u Vosi.
Svaki prekid je bio Drincicev sa vrlo malo efektive. Trud, trcanje, zelja - svaka cast.![]()
Od kada uzimamo blizanacki otpad, Vosa nema nikakav rezultat, niti postovanje. Bolje reci da se sramotimo na svim poljima i svakom pogledu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Iskreno ja nemam nikakvu informaciju o Argentincu. O Mustafi sam pisao baš odavno, međutim moji izvori informacija ne pominju Argentinca ni sekund. Dakle nešto ne verujem u to, ali možda dolazi sa neke druge stranedjoks wrote: ↑Wed Jun 11, 2025 6:23 pmСамо нек запиње и да се на крају саплете и пропадне трансфер, јел знаш нешто о оном Аргентинцу задњем везном, дал се уопште преговара са њим и ако да колико је близуElMaestro13 wrote: ↑Wed Jun 11, 2025 6:16 pm Nije Mustafa još toliko blizu kao što mediji predstavljaju, malo zapinje oko komisije za agenta i plate jer mu je u LASKu plata bila sve, samo ne mala. Agent se malo zaigrao, drži Anana, Edmunda Ada i ranije Boaćija, pa misli Vojvodina će da mu plaća isto ko i Zvezda![]()

Bez obzira što se odustalo od "igrača iz liga petica", prvi transfer i odluka dovođenja Mustafe ne obećava krajnji ishod prelaznog roka. Nadam se da ga je agent precenio i da neće doći do krajnjeg dogovora.
- Grbavica.021*
Tandem iz ekipe koja je ispala iz lige? Taj Hord je teški prosek, čovek osim visine i snage nema apsolutno ništa, a taj Abas ima samo zanimljiv CV, ali je učinak ravan nuli. UoZbiljite se pod hitno.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Pre bi Horda nego Mustafu. Više je gol igrač i mogao bi kao joker igrač da napravi razliku.
+1 гледао сам му хајлајце изгледа као да је изузетно окретан поготово за своју висину, али идаље сам при томе са нам не треба шпиц имамо Романића и треба Ђокавинић да добија минуте. Довести једног или два штопера у случају продаје Кораћа, једног десног бека под обавезно, једног левог ако оде Барос ако не оде не треба, 2 задња везна, предње везне пустити да играју величковић и младеновић и довести 2 крила, 3 у случају продаје Делеа, такође треба дати Перановићу шансу да игра крило
Ja mislio da nama cele sezone fali ofanzivni vezni i napadac izgleda se ne razumemdjoks wrote: ↑Thu Jun 12, 2025 2:28 pm+1 гледао сам му хајлајце изгледа као да је изузетно окретан поготово за своју висину, али идаље сам при томе са нам не треба шпиц имамо Романића и треба Ђокавинић да добија минуте. Довести једног или два штопера у случају продаје Кораћа, једног десног бека под обавезно, једног левог ако оде Барос ако не оде не треба, 2 задња везна, предње везне пустити да играју величковић и младеновић и довести 2 крила, 3 у случају продаје Делеа, такође треба дати Перановићу шансу да игра крило

- Mare_Liman
+1Marko93 wrote: ↑Thu Jun 12, 2025 7:51 pmJa mislio da nama cele sezone fali ofanzivni vezni i napadac izgleda se ne razumemdjoks wrote: ↑Thu Jun 12, 2025 2:28 pm+1 гледао сам му хајлајце изгледа као да је изузетно окретан поготово за своју висину, али идаље сам при томе са нам не треба шпиц имамо Романића и треба Ђокавинић да добија минуте. Довести једног или два штопера у случају продаје Кораћа, једног десног бека под обавезно, једног левог ако оде Барос ако не оде не треба, 2 задња везна, предње везне пустити да играју величковић и младеновић и довести 2 крила, 3 у случају продаје Делеа, такође треба дати Перановићу шансу да игра крило![]()
А и крила одласком Серија не постоје...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Деловало је као са фали офанзивни везни зато што су тамо играли савићевић и николић, мислим да би много бољи били Младеновић и Величковић само им треба дати континуитет, и док је лалат био смо свакако и играли без офанзивниг везног јер смо играли 3-4-3. Што се шпица тиче Романић није био баш најбољи али далеко да је био очајан по мени, руку на срце није ни имао ко да му намешта голове а и кад му се створила шанса успаничи се бар је мени деловало тако у сваком случају мислим да квалитет није споран само мора и да има саиграче око себе и мало да поради на самопоуздању и хладноћи у завршнициMarko93 wrote: ↑Thu Jun 12, 2025 7:51 pmJa mislio da nama cele sezone fali ofanzivni vezni i napadac izgleda se ne razumemdjoks wrote: ↑Thu Jun 12, 2025 2:28 pm+1 гледао сам му хајлајце изгледа као да је изузетно окретан поготово за своју висину, али идаље сам при томе са нам не треба шпиц имамо Романића и треба Ђокавинић да добија минуте. Довести једног или два штопера у случају продаје Кораћа, једног десног бека под обавезно, једног левог ако оде Барос ако не оде не треба, 2 задња везна, предње везне пустити да играју величковић и младеновић и довести 2 крила, 3 у случају продаје Делеа, такође треба дати Перановићу шансу да игра крило![]()
Najrealnijinje da dodje Meri John.... Samo pijma nemam ko nam vodi transfer politiku. Mislim pretpostavljam al ne valja kad neko ko nema casa fizickig misli da se u sve razume...