Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rakovac

Re: Transferi

Post by Rakovac »

Stexman wrote: Fri Jun 13, 2025 6:39 pm
Grbavica.021* wrote: Fri Jun 13, 2025 11:15 am Мери: Уговор с Новим Пазаром ми је истекао, очекујем позив из Кине

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/217968 ... iv-iz-kine
Jebote prakticno nam se covek nudi na tacni! Ja ne znam sta vise treba ovima nasima da ga pozovu i potpisu. Bolje ce proci nego bilo koga drugog da pozovu i dovedu. Otisao Depu, otisao Bolingi, bilo bi mesta za njega 100%.
Po mom mišljenju previše godina ima Meri, trebalo ga je ranije dovesti sada je prekasno.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Meri kao igrač trenutno i nije za ono što bi Vojvodina trebalo da bude, ali fazon je taj što će ovi teško naći i dovesti boljeg od Merija :D Tako da kad su već svesni toga da će da promaše sa pojačanjem, bolje da dovedu Merija i smanje rizik na minimum bar se zna šta se može očekivati.

Edit: Vošino dete Veljko Jelenković ipak potpisao za Olimpiju iz Ljubljane, odabrao njih pre Kragujevca što je i logično.
Duplof

Post by Duplof »

Teško da ćemo dovesti ikoga s kim ćemo biti zadovoljni. Ili ih toliko zabole sad za klub ili nisu sposobni da dovedu neke dobre igrače za osvajanje te toliko najavljivane titule :greenbutt:

Šalu na stranu, mislim da ćemo krpiti ekipu u odnosu na igrače koji odu, ali da se nećemo pobošljavati na pozicijama koje su nam očigledno bile kritične (krila, bekovi...). Pojačanja za osiguravanje superligaškog proseka.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ElMaestro13 wrote: Fri Jun 13, 2025 7:51 pm Meri kao igrač trenutno i nije za ono što bi Vojvodina trebalo da bude, ali fazon je taj što će ovi teško naći i dovesti boljeg od Merija :D Tako da kad su već svesni toga da će da promaše sa pojačanjem, bolje da dovedu Merija i smanje rizik na minimum bar se zna šta se može očekivati.
+1

Толико тачно :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Vladan je fizicki veoma dobar i spreman. Makar je u periodu kod nas bio medju spremnijim na merenjima. Istina, nije bas mnogo pokazao, ali su ga i povrede omele u tome. Ako se secam lomio je ruku na utakmici kod nas, negde pred odlazak u Vozdovac.

Koliko pojacanje moze da bude zaista ne znam, ali za konkurenciju ok... Samo nama treba kvalitet i neko ko ce 1/1 da odskoci.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Gde je Voja i da li se raduje :mrgreen:

Ovo isto može da se smatra povratkom sina :mrgreen:
Post Reply