Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... inu/515205

Mocart tvrdi da je Meri dogovoren i da se samo čeka potpis.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Ako se ovo desi zvanično, mislim da Voja mora da se vrati na forum.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Борчевац wrote: Mon Mar 10, 2025 11:35 pm А што се тиче Вуке и Мајерса, ако Бог да, да прођу без повреда. Вудјећеш на љето гдје иду :cheers:

Ево видим да је Мајерс потписао за 3 екипу у Мароку, јел си на то мислио или?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Uvek sa tobom wrote: Sun Jun 15, 2025 3:59 pm Ево видим да је Мајерс потписао за 3 екипу у Мароку, јел си на то мислио или?
Koja igra svetsko klupsko prvenstvo, trenutno... Vidad Kazablanka nije baš "treći u Maroku"...
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Sun Jun 15, 2025 4:13 pm
Uvek sa tobom wrote: Sun Jun 15, 2025 3:59 pm Ево видим да је Мајерс потписао за 3 екипу у Мароку, јел си на то мислио или?
Koja igra svetsko klupsko prvenstvo, trenutno... Vidad Kazablanka nije baš "treći u Maroku"...
Da. Vidad je njihov najuspešniji klub. Prošle sezone je pobedio režimski klub za koji navija i kralj a ove klub na čijem čelu je predsednik saveza.
Još koju o Meriju. Mislim da nam neće doneti očekivan broj golova. Kod njega sam video samo snagu a tehnika nikakva. Ne znam ko će ga "hraniti" loptama jer mi nemamo takve igrače.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Mery welcome back!
djoks

Post by djoks »

Mark Renton wrote: Sun Jun 15, 2025 5:01 pm

Mery welcome back!
Колико ми жао што прошли пут није добио па скоро никакву шансу исто тако се надам да ће ове сезоне експлодирати са 20+ голова да се на неки леп начин ипак заврши прича између нас и њега
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Rabba wrote: Sun Jun 15, 2025 4:13 pm
Мислио сам у протеклом првенству.. све у свему очекивао сам, када је оваква најава да ће то бити нека лига петице, а не Мароко.

А то светско за клубове искрено ни не пратим...

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Kasno Meri u Vošu stiže...
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

На званичном инстаграм налогу јавили да је Ибрахим Мустафа наше прво летње појачање
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Mon Jun 16, 2025 9:43 am На званичном инстаграм налогу јавили да је Ибрахим Мустафа наше прво летње појачање

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

U špicu trenutno imamo Romanića, Mustafu i ukoliko potpiše, Merija. Da nije malo previše?

Inače, ni malo obećavajući start prelaznog roka... Veoma sumnjam u kvalitete ovog momka. Gde god je u Srbiji igrao, nije pravio razliku.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

И Мери на окупљању, можда је опет на проби, сећам се први пут кад је дошао прво на пробу, са аеродрома дошао обукао опрему и ушао да игра :mrgreen:

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Mon Jun 16, 2025 10:24 am U špicu trenutno imamo Romanića, Mustafu i ukoliko potpiše, Merija. Da nije malo previše?

Inače, ni malo obećavajući start prelaznog roka... Veoma sumnjam u kvalitete ovog momka. Gde god je u Srbiji igrao, nije pravio razliku.
Mustafa je u zvezdi i Pazaru igra krilo i ja ga očekujem kao startera na krilu nažalost, a zaboravio si i Vukanovića u špicu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
zukenp

Post by zukenp »

Rabba wrote: Mon Jun 16, 2025 10:24 am U špicu trenutno imamo Romanića, Mustafu i ukoliko potpiše, Merija. Da nije malo previše?

Na koga misliš Merija ili Mustafu :) ? Za Mustafu ću vam reći da je ostavio mnogo dobar utisak u onoj polusezoni igrajući za nas ,toliko dobar da smo nastavili da ga pratimo i dalje ,i da nam je nekako potajna želja (navijača ) za svaki prelazni rok .Prebrz je bio ,prodoran .Zna da promaši dobre prilike ,ali i da iz ničega sebi ili nekom drugom stvori .Kod nas je igrao levo krilo i mislim da je to njegova najbolja pozicija ,mada sam video da su ga posle koristili i kao špica .Ako je i dalje dobar kao što je bio ,ili bolji ,mislim da ste dobili možda i najveće pojacanje .Naravno ako ga zaobidju povrede ,kolko sam ga pratio ,često je odsustvovao zbog povreda . Što se tiče Merija ,moje mišljenje o njemu se menjalo kako je tekla sezona .Bio je nespreman u startu i baš los ,da ne kažem beskoristan .Neko je od vas dobro primetio ,najbolje se snalazi u 16m ,al nema neku tehniku ili brzinu ,već mora da živi na asistencijama ,što je kod nas imao u vidu jednih od najbolji asistenata lige ,Ljajića i Mesara .Dobra strana snaga ,skok nije los i to što ima osećaja da iz prve šutne i postigne pogodak .On je enigma i dalje za mene ,mada da je ostao kod nas ,mislim da bi lagano imao preko 10 golova .
Post Reply