Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
rykerfcv

Re: Gde su, šta rade...?

Post by rykerfcv »

Milan wrote: Mon Sep 25, 2023 6:37 pm Slabo izgleda pratim našu ligu. Pojma nemam gde je ovaj igrao...

Voja wrote: Sun Sep 24, 2023 9:10 pm

Inace Katarska liga je dosta slicna nasoj, mada sa mnogo manje trcanja i duela. Traore se bukvalno seta kao zadnji igrac, ne verujem da se oznojao. Mozda jedno ili nijedno uklizavanje bilo na celom mecu od svih igraca, gledljivo, ali premekano. Eh kad bi nekako mogli sa njima igrati evro meceve :mrgreen:

U nečemo smo, za neverovati, i ispred njih - poseta :o
Рикардо Гомеш играч партизана у 2 наврата.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Upravo zavrsih neki King kup :mrgreen: Igrao Al Hilal protiv nekih totalnih autsajdera, iako su imali inicijativu, jedva 1:0. Nasi rekao bih sve losiji :mrgreen: Mitar zamenjen oko 80. minuta, a Sergej usao oko 65. Ono sto je zanimljivo da je Mitar imao asistenciju za prelep gol Al Hilala, al je VAR ponistio gol, jer je SMS na sredini pre gola igrao rukom :mrgreen: SMS dobio i zuti trazeci slobodnjak koji nije postojao... U pocetku sam podrzavao njihovu odluku da idu u Arabiju, al sve vise mislim da ce gracki da nazaduju.

Sad se prebacujem na Rubin (drugo poluvreme) nadajuci se da ce Cumic dobiti koji minut :cheers:
Image
Milan

Post by Milan »

Voja wrote: Mon Sep 25, 2023 6:58 pm U pocetku sam podrzavao njihovu odluku da idu u Arabiju, al sve vise mislim da ce gracki da nazaduju.

Mislim da ovo nikada nije bilo upitno...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Cumic odlican u 30 minuta koliko je dobio na utakmici. Steta sto mu je u zadnjem napadu saigrac bio sebican i nije mu dao loptu iako je Cumke bio sam pred golom, al ok, dace je neki drugi put. Inace Rubin pobedio Fakela u gostima 1:0. Ono sto je bilo lepo videti je da Cumic prima loptu, odlaze je, okrece se oko cuvara i istrcava napred... ne secam se da je u Vosi dobijao pravovremena lopte posle tih odlaganja, al je zaista prelepo za videti takvu razmenu pasova... steta sto @Deep ne zeli da analizira takve momente :wink:
Image
zime89

Post by zime89 »

https://www.fkvojvodina.rs/u-vosinom-ok ... -vukcevic/

Apostolovski opet dao golove, a ovaj kreten u GAT drži na klupi ponovo Abadžiju,Kovačeva i Drobnjaka
ZIME89
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A ja ovde provucem pitanje da l je Traore kriv za gol, cisto da vidim koliko ljudi uopste prati ovaj deo foruma i rezultat je vise nego ocigledan...
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Voja wrote: Tue Sep 26, 2023 10:48 am A ja ovde provucem pitanje da l je Traore kriv za gol, cisto da vidim koliko ljudi uopste prati ovaj deo foruma i rezultat je vise nego ocigledan...
Vojo, ja ne stignem da odgledam highlightse sa Vose :mrgreen: Kako katarsku i kinesku (zbog Covica) ligu da gledam
Svaka tebi cast, kada pratis takvu egzotiku
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
salefkv

Post by salefkv »

Voja wrote: Tue Sep 26, 2023 10:48 am A ja ovde provucem pitanje da l je Traore kriv za gol, cisto da vidim koliko ljudi uopste prati ovaj deo foruma i rezultat je vise nego ocigledan...
Nego sta je nego kriv!

Komplet odbrana je zakazala. Tokom prodora po levom krilu, obzirom da je bek izasao na protivnickog igraca ostavio je ogroman prostor iza sebe koji je morao da pokrije desni stoper(Traore), a Rikardo je trebao da bude igrac drugog stopera jer kod svakog igraca u zadnjoj liniji dolazi do pomeranja za jedno mesto u tim situacijama i to je ono sto se naziva korekcija. Levi bek se u tom slucaju takodje pomeri za jedno mesto(na stopera) i u takvim slucajevima ostavlja se najudaljeniji protivnicki igrac da bude sam jer je najneopasniji a i ako lopta krene da kruzi ili da se posalje njemu, svi imaju vremena ponovo da se nameste. (A moze i krilo da se spusti na njega)

Traore i jeste pokazivao drugom stoperu da pazi na njega, ali kad ga je vec lopta preskocila i kada ostaju njih trojica u odbrani na jednog, nikad ne izlaze ti koji su sa strane (Traore i levi bek) vec onaj u sredini a ovi koji su sa strane u odnosu na loptu skupljaju za slucaj da protivnik prodje 1na1. Tu i jeste najveca Traoreova krivica i jedino to moze da mu se zamera, on je kao bocni izasao, Rikardo ga slomio na tu stranu na kojoj onda nema nikog i postigao gol dok da je izasao drugi stoper (a da su Traore i levi bek skupili) spic ne bi imao toliko lagan prolaz.

Jedna stvar samo, u toj situaciji kad je Rikardo bio 1 na 3 desni je bio Traore, srednji je bio drugi stoper, a levi je bio zadnji vezni koji se spustio a ne levi bek kao sto sam pisao gore ali je bitna sustina.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ispasce da Traore najbolje igre pruzao u dresu Vose, ovo posle je tesko i gledati. Inace neverovatna kombinatorika igraca u zelenim dresovima :lala:

Nazalost mec se preklapao sa Vosom, tako da ga nisam gledao, a kako neko pre primetio brojnost publike je fenomenalna, mada za danas imaju opravdanje (gledali su Vosu :mrgreen: )

Al Hilal se dosta mucio protiv Al Shababa i pobedio 2:0 golovima Kulibalija i Mitrovica, a mislim da je SMS odigrao najkompletniji mec od kako je tamo, samo je gol falio, mada je igrao daleko od gola. Presecao je, oduzimao lopte, asistirao, delio lopte na tacni i iznudio penal

Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Los dan po nase bivse igrace (bar one koje sam ispratio):

Covicevi porazeni 3:0, Covke odigrao ceo mec.
Baray debitovao u dresu Maritima, usao u 80. minutu i igrao 25 minuta :mrgreen:
Naime usao je kod rezultata 1:1, a u 91. minutu gostujuci igrac je pobegao domacoj odbrani, usao u 16m i imao blagi kontakt sa odbrandbenim. Medjutim svi su ocekivali da sudija svira ofsajd,igrac dobio dubinsku loptu od saigraca sa njihove polovine terena i gotovo sa centra trcao usao u 16, a odbrandbeni ga sustigao i diskutabilno je da l je uopste napravio prekrsaj. Ja sam ocekivao ofsajd, medjutim VAR druge portugalske lige je jasno povukao linije i pokazao da je napadac bio 14cm :lala: unutar dozvoljenog prostora i onda se gledalo da l je prekrsaj u 16m. Sudija je nekih 6-7 minuta osluskivao VAR, pa i sam gledao snimak i na kraju se odlucio za penal. Pokaze na belu tacku, igrac namesti loptu, al dok oni nisu gledali, domaci igrac pridje lopti i "ukrade" je sa bele tacke i nastaje opsti metez i kolektivna tuca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Baray samo posmatrao sa strane. Na kraju epilog 2 crvena kartona po jedan na obe strane i gol iz penala, pobeda gostiju. Iako je na semaforu pokazano da se utakmica igra jos 6 minuta, zavrsena je posle tacno 15 minuta nadoknade :mrgreen:

Image

Image

Baray nosi broj 44 i nije imao neki uticaj na igru, imao je jedno uklizavanje i jedan iznudjeni korner i to je to

Milosevic nije ulazio za Stuttgart, al mu je i minus to sto je usao drugi napadac (u 62. minutu) i dao 2 gola

Rubin i Cumic kuci porazeni od Krasnodara 2:0. Cumic odigrao ceo mec, na momente bio vrlo dobar, al veci deo meca daleko od lopte

Topic mec protiv Boaviste u gostima (2:2) presedeo na klupi, dok je Busnic ponovo odigrao ceo mec za Vizelu i porazeni su kuci 3:2 od Portimonensea. Busnic me svojim nastupom totalno zbunio. Bukvalno se setao po terenu i uvek je bio tamo.. gde nema lopte. Imao sam osecaj da Vizela ima klauzulu sa Vosom da ako Busnic igra sve meceve posle ne moraju da ga kupe :mrgreen: Toliko van utakmice da je to bilo bolno gledati, a trener ga ne menja. I ono par dodira sa loptom, svaka ozbiljnija lopta je bila pogresan pas... pristupom kao danas ocekujem ga vrlo brzo na klupi. I na kraju treci gol je bio pod precku, a sutirao igrac koji je bio ispred Busnica...

Image

Izvestaj vredi videti bas zbog tog gola i zbog ponistenog gola gostiju u zadnjim minutama meca... voleo bih da mi neko objasni to pravilo, jer pretpostavljam da je u pitanju polozaj golmana i da to utice na ponisten gol

Gosti su prvi gol dali iz penala, al ga ne videh zbog obaveze u tom trenutku, nadam se da ga nije Busna skrivio
Stadioncic Vizele

Image

Image

Malo je losija slika, al evo i stadion Maritima... cisto da imamo neko poredjenje sa stadionom gde su doskora igrali i ovim novim

Image
Image
salefkv

Post by salefkv »

Uvek sa tobom je okacio link za Mijatov intervju, ne znam koliko je ljudi citalo ali evo deo koji je meni posebno zapao za oci:
Bio sam određen za penaldžiju i u Vojvodini dok sam bio kapiten šest meseci, ali nikako se nije namestila situacija“.

Nijedan penal za Vošu za šest meseci?

"Imali smo penal protiv Donjeg Srema, ali sam taj meč propustio zbog povrede. A i nisu nam svirali penale, jer smo bili baš dobri, moglo je svašta da se desi pa da nam za svaki slučaj daju 'po ušima', a-ha-ha-ha...".
milancl

Post by milancl »

@Voja

Vrlo jednostavno, bio je ofsajd. Jer je bliži golu od napadača samo jedan igrač ekipe koja se brani.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

milancl wrote: Sun Oct 01, 2023 6:17 pm @Voja

Vrlo jednostavno, bio je ofsajd. Jer je bliži golu od napadača samo jedan igrač ekipe koja se brani.
To sam i pretpostavio, al iskreno ne poznajem bas ta pravila :mrgreen:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
Post Reply