krasic je na listi zbog nediscipline !!!Voja wrote:Ne znam zasto se uvek toliko Krasic spominje???Jel ima nesto sto ja ne znam?Po meni,decko je svaki mec koji je odigrao odradio veoma konkretno i uvek dao sve od sebe.Opet kazem,jedino mozda nisam upucen u "neke druge stvari"...
Transferi
-
-
Mene su,iskren da budem,zacudila 2 imena na transfer listi.
Prvo,Nenad Nastic,igrac koji je proslo prolece sam nosio igru Vojvodine,ove polusezone verovatno zbog povrede nije dostigao onu formu od proleca i drugo,Opsenica,po meni igrac koji je obelezio pripremni period i nije dobio pravu sansu za nesto vise u prvenstvu...
E sad,sta tu ima i zasto su na transfer listi...verovatno necemo saznati.
Prvo,Nenad Nastic,igrac koji je proslo prolece sam nosio igru Vojvodine,ove polusezone verovatno zbog povrede nije dostigao onu formu od proleca i drugo,Opsenica,po meni igrac koji je obelezio pripremni period i nije dobio pravu sansu za nesto vise u prvenstvu...
E sad,sta tu ima i zasto su na transfer listi...verovatno necemo saznati.
-
Baš, ovaj četvrti meni je interesantan. Hteo sam da kažem, ali mi se činilo preranim, da bi vredelo dovesti takvog igrača, iako ga nikad nisam gledao na delu.Biti prvi strelac Lige, a igrati u vezi ili polušpicu, dosta govori o fudbalskom kvalitetu igrača i ne treba dugo vagati i razmišljati.kuzma liman wrote:kada niko nece da nagadja ko su nova pojacanja ja cu :
1.Provlaci se po netu da ce u vosu doci Mihajlo Pjanovic
2.Mislim da je moguc dolazak nezirija u vosu u vidu pozajnice .
3 dolazak Ruzica iz sloge iz temerina
4. i dolazak ovog lazica ili kako se preziva iz mladosti iz lucana
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ogromna greska bi bila da se olako odreknemo usloga Vujovica!Rec je o sjajnom igracu,nije dobijao mnogo prilike da igra,a kada bi je i dobio nije igrao na svojoj poziciji!
Kizito je sigurno najbrzi igrac koji ima zavidnu tehniku,mislim da bi bio izuzetan igrac kada ne bi cesto odlazio u Ugandu, i kada bi bio odgovorniji!
Smatram da Opsenica ima potreban kvalitet za Vosu!
Trebalo bi zadrzati Nastica!
Kizito je sigurno najbrzi igrac koji ima zavidnu tehniku,mislim da bi bio izuzetan igrac kada ne bi cesto odlazio u Ugandu, i kada bi bio odgovorniji!
Smatram da Opsenica ima potreban kvalitet za Vosu!
Trebalo bi zadrzati Nastica!
Za Pjanovica sam cuo da ce u OFK-u,zajdno sa onim crnecem iz Borca...Nebojsa Ruzic je negde 81-82 godiste.Maticni klub mu je Backa(Backa Palanka) bio je jos u Beceju,MTK(Budimpesta),a sada je ubedljivo najbolji napadac Sloge!Vredi pokusati...
Mislim da ne bi trebalo da se gleda da li neki igrac ima kvalitet za Vosu nego da li ima kvalitet da unapredi igru Vose. Imati kvalitet za Vosu nazalost znaci biti ispodprosecan prvoligaski igracDejan wrote:Smatram da Opsenica ima potreban kvalitet za Vosu!

Ako je visak i ako je prosek, neka ide.
I da, voleo bih da vidim Nezirija u NS-u

UPRAVA NAPOLJE!!!
-
[/quote]
[/quote]
Potpisujem!!!
Jos bih voleo da se vrati Milan Vjestica koji ima odresene ruke u izboru sredine,ali vec se neki ruski klubovi interesuju za njega.Kako bi nam sad dobro dosao Franc,mada je to u ovom trenutku ne realno...

Potpisujem!!!
Jos bih voleo da se vrati Milan Vjestica koji ima odresene ruke u izboru sredine,ali vec se neki ruski klubovi interesuju za njega.Kako bi nam sad dobro dosao Franc,mada je to u ovom trenutku ne realno...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
-
ako se ne varam franc igra za madjarski zte ali kontam da bih se on rado vratio u vosu sto se tice nezirija kako znam on je standardan u metalurgu i igra dobro mada je klub u kurcu ! Sto se tice pjanovica mislim da bi nam pomogao u napadu , i da bi nam on bio veliko pojacane (setite se pantelica u smederevu !!!) ovog ruzica nisam nikad gledao ali mi njegov trener kaze da bi on bio veliko pojacanje . kako cujem trebalo bi da predju u vosu i radivojevic i mandic . videcemo !!! djumi javi se sta ti znas ?
Ruzic ,Radivojevic ,Pjanovic su svi napadaci a receno je da se nece gomilati igraci tako da mislim da ce samo jedan od njih doci a po kvalitetu bi to bio Pjanovic.
Za ostale ne znam Mandic bi bio OK a ako odlazi Dobric trebalo bi dovesti Maria Djurovskog.
A ako Pekara ode mogao bi nam se vratit Vjestica a voleo bi videti i deOlivieru iz Srema kad vec Djumi kaze da je dobar.
Za ostale ne znam Mandic bi bio OK a ako odlazi Dobric trebalo bi dovesti Maria Djurovskog.
A ako Pekara ode mogao bi nam se vratit Vjestica a voleo bi videti i deOlivieru iz Srema kad vec Djumi kaze da je dobar.
Slazem se, samo sto mozda ima i boljih kandidata od njega za spisak prekobrojnih.nboya wrote:Mislim da ne bi trebalo da se gleda da li neki igrac ima kvalitet za Vosu nego da li ima kvalitet da unapredi igru Vose. Imati kvalitet za Vosu nazalost znaci biti ispodprosecan prvoligaski igracDejan wrote:Smatram da Opsenica ima potreban kvalitet za Vosu!.
Ako je visak i ako je prosek, neka ide.
Joca Radivojevic nije klasican napadac!
Djurovski je od jednom postao veliki igrac,preko noci,mislim da je to vise uradjeno zaslugom medija...cinimi se da je on Damjancev igrac...
Interesantni su Oleveira,Lazic,Damjanovic...mozda bi bilo dobro dovesti nekog stranca(napadaca sa juzno-americkog ili africkog podrucija)...
Djurovski je od jednom postao veliki igrac,preko noci,mislim da je to vise uradjeno zaslugom medija...cinimi se da je on Damjancev igrac...
Interesantni su Oleveira,Lazic,Damjanovic...mozda bi bilo dobro dovesti nekog stranca(napadaca sa juzno-americkog ili africkog podrucija)...