Da, ima tu žilu za Vošu, ali onaj glupi crvendać protiv Hajduka mu nikako ne ide u prilog! Kapiten mora uvek da bude pametan.Helm wrote:Ja mislim da će biti Trajče ako Vule ode.
Traka i poštovanje - KAPITEN
- churguzijanac
Re: Traka i poštovanje - KAPITEN
- novosadjanin
Za mene dileme nema. Dosadasnji zamenik kapitena- Miroslav Vulicevic. Naravno pod uslovom da ostaje, a nadam se da ce biti kod nas bar do septembra. Zasluzio je traku svojim stazom u prvom timu, odnosom prema grbu i dresu koji nosi, odnosom prema navijacima, produzio je ugovor kada je trebalo...to je to!churguzijanac wrote:Pitanje za forumaše:
Ko će biti naš novi kapiten sad kad nema Mede?
Novi zamenik bi mogao biti Trajkovic.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- Само Војводина
Не свиђа ми се што ми сваких пар месеци продајемо капитена екипе... Кренуло је од Мрђе, па Бркић, Медојевић, да видимо ко је следећи... Капитен треба да буде неко ко је спреман да остане дуже у клубу.
Takvih nema kod nas! 

Krenulo je od Krasića.I, kad god neko dobije traku, ja znam da je prvi na listi (naših igrača), koji odlazi u narednom prelaznom rokuСамо Војводина wrote:Не свиђа ми се што ми сваких пар месеци продајемо капитена екипе... Кренуло је од Мрђе, па Бркић, Медојевић, да видимо ко је следећи... Капитен треба да буде неко ко је спреман да остане дуже у клубу.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Da damo traku Bati?Turija wrote:Krenulo je od Krasića.I, kad god neko dobije traku, ja znam da je prvi na listi (naših igrača), koji odlazi u narednom prelaznom rokuСамо Војводина wrote:Не свиђа ми се што ми сваких пар месеци продајемо капитена екипе... Кренуло је од Мрђе, па Бркић, Медојевић, да видимо ко је следећи... Капитен треба да буде неко ко је спреман да остане дуже у клубу.

Trajković jednostavno mora da bude kapiten,mislim da vule nema takav autoritet ni približno....
1. Vule, 2. Trajko, 3. Pavlovic, 4. Mojsov, 5. Abu, 6. Vuk
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Вуле је свакако омиљен у свлачионици, сви га поштују, али ту је велико питање ово што је Бане приметио, колики је он ауторитет... Мислим да ће се на крају све свести ипак на чисту рачуницу, од кога управа мисли да ће боље зарадити на лето, тај ће бити капитен. Нажалост, таква нам је реалност.
Да тог фактора нема, Трајковић би сигурно био капитен, јер дечко воли Вошу исто као и сви ми на трибинама, и сигурно би бранио њен интерес на све могуће начине на терену, што је одлика правог капитена!
Да тог фактора нема, Трајковић би сигурно био капитен, јер дечко воли Вошу исто као и сви ми на трибинама, и сигурно би бранио њен интерес на све могуће начине на терену, што је одлика правог капитена!
This time next year, we'll be cup winners!
- Red Marquis
- Moderator
Pošto traka znači i odlazak u sledećem prelaznom roku, Nemanja Supić i niko drugi.
Io odio Belgrado
Brana?Red Marquis wrote:Pošto traka znači i odlazak u sledećem prelaznom roku, Nemanja Supić i niko drugi.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Brana je trebao biti zamenik kapitena u jesenjem delu 

- Red Marquis
- Moderator
Pa za njega se nadam da će da ode sadRadoye wrote:Brana?Red Marquis wrote:Pošto traka znači i odlazak u sledećem prelaznom roku, Nemanja Supić i niko drugi.

Io odio Belgrado
Lista strelaca:Red Marquis wrote:Pa za njega se nadam da će da ode sadRadoye wrote:Brana?Red Marquis wrote:Pošto traka znači i odlazak u sledećem prelaznom roku, Nemanja Supić i niko drugi.
Ilić - 9

Ljudi iskulirajte malo sa Ilicem, ma kako igrao ni u jednom trenutku nije pokazao reakciju na brojne prozivke niti rekao ista nekorektno u vezi sa klubom, to nije lako i to treba postovati, a treba postovati i tih 9 golova. Ja mu zelim da promeni klub jer je vec u godinama kad mnogi fudbaleri vec ocekuju da su se kolko tolko obezbedili ili afirmisali a ne zato sto mislim da smeta, inace smatram da je poslednjih par kola nadjen pravi recept za njega a to je jedno poluvreme.