Najiskrenije se nadam da će ovoga puta sa reči preći na dela. Čim se to desi, sa zadovoljstvom ću promeniti potpis.Dnevnik wrote:Не може свако да носи Вошин дрес
Тренинг утакмица резервиста, уступљених фудбалера и играча на проби у Војводини и комбинованог тима Пролетера са Слане баре још једном је потврдила мање-више све оно што у новосадском суперлигашу већ знају. У најкраћем, директор црвено-белих Миодраг Пантелић овако анализира актуелну ситуацију:
- Уверили смо се у оно што нам се као закључак намеће већ дуже време. Тешко са стране можемо да доведемо неког неафирмисаног играча а да је он бољи од младића који су поникли у нашим редовима. Уверио сам се и у овој утакмици, као и на низ претходних оваквог типа, да наши младићи из подмлатка или из средина којима су уступљени на одређени период имају квалитет и да неки од њих у ближој или даљој будућности могу с правом да рачунају на Вошин дрес.
Пантелић се не либи да говори о именима.
- Вук Митошевић је и на овој утакмици потврдио класу и свакако да ћемо га ускоро вратити међу првотимце, уз његове вршњаке Алексића и Медојевића. Похвале иду и на адресу Катајиа, Секулића...а и штопер Каран потврдио је да дужа пауза од како није у постави није на њега оставила већег трага – сматра Пантелић.
Како се ближи прелазни рок, у Војводини се припремају за зимску берзу.
- Наш став је јасан: свако је за продају, уколико стигне одговарајућа цена. Дакле, нећемо правити сметњу ни нашим перјаницама попут Мрђе, Тадића или Алексића, али само под условом да за њих добијемо адекватне понуде. Што се осталих играча тиче, извесно је да ћемо се са некима растати. Одрешене руке добиће неки искуснији играчи, као и они који нису потврдили да могу да одговоре постављеним обавезама.
Директор Пантелић похвално прича и о младом играчу Пролетера Немањи Човићу.
- Реч је о веома интересантном нападачу, умешном голгетеру који је одавно скренуо пажњу фудбалске јавности. Из тог разлога преговарамо с Порлетером о његовом евентуалном ангажману, јер бисмо заиста направили пропуст уколико би Човић са Слане баре отишао у неки други клуб уместо у Војводину – не крије Пантелић.
Шеф стручног штаба Бранко Бабић гледао је друго полувреме утакмице с Пролетером.
- Имали смо састанак и анализирали утакмицу с Радом, погледали се у очи и причали о неким односима унутар тима. Пред нама су два првенствена кола и наш циљ је да резултатски успешно приведемо јесен крају, а онда ћемо морати да прецизно утврдимо критеријуме о томе ко може да носи дрес Војводине. Чињеница је да то не могу сви, јер интерес клуба мора свакоме да буде на првом месту и да личне амбиције треба да стави у службу колектива – рекао је Бабић.
Бабић је већ формирао утисак о младићима пониклим у Вошиној школи.
- Имао сам прилику да их погледам у неколико контролних мечева, а појединце смо укључили у рад с првотимцима. Оно што је за њих од изузетне важности је то да схвате да једна добра игра не сме да их понесе, али и да их удаљеност од првог тима у краћем или дужем периоду не деморалише. Мој став о професионалним обавезама фудбалера је кратак и јасан: сваку утакмицу доживљавам као финале Лиге шампиона, а сваки тренинг као утакмицу. Ко то схвати биће му лакше да одговори клупским обавезама – јасан је Бабић.
С. Савић
Transferi
Rajevac - Afrika, Brzic - J.Amerika, Djumi - Srbija + omladinski pogon.
VOJVODINA: Stigao "panter" iz Gane
Cetvrtak, 3. decembar 2009. 17:16
Jedan od tridesetak najtalentovanijih mladih fudbalera na svetu, Sadik Adams iz Gane stigao je u čertvrtak u Vojvodinu, uz želju da se tu duže zadrži i dokaže kvalitet.
Adams je član mlade reprezentacije Gane, a u Vojvodinu je stigao na preporuku selektora A reprezentacije te zemlje Milovana Rajevca, bivšeg igrača i trenera "lala".
"Došao sam u Novi Sad sa neskrivenom željom da tu i ostanem i potpišem višegodišnji ugovor. Putem Interneta sam se informisao o Vojvodini i sznao da je reč o specifičnom klubu, kao i to da se u Srbiji igra dobar fudbal. Impresioniran sam onim što sam do sada video (Sportski centar 'Vujadin Boškov') i sigurno je da ću ovde provesti nedelju, dve...", rekao je mladi napadač po dolasku u Novi Sad.
Adams je igrač Atletiko Madrida, u kojem nije dobio pravu šansu, a španski mediji kritikovali su upravu kluba iz glavnog grada Španije što dopušta mladom Afrikancu da napusti sredinu. List "Marka" je bila najoštrija i objavila je naslov: "U Atletiku ludi, puštaju igrača u Srbiju".
To je razbesnelo čelnike Atletika koji su uzvratili da vrlo dobro znaju gde puštaju igrača, da se u Srbiji igra dobar fudbal i da je uostalom Srbija među prvim evropskim reprezentacijama koja se plasirala na Mundijal u Južnoj Africi.
Adams će u petak imati obavezne lekarske preglede, a potom ga očekuju novi razgovori sa predsednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem.
(MONDO, foto: www.fcvojvodina.co.rs)
Bili bi daleko ispred svih u nasoj ligi.
0.0625
-
A kako ce on igrati pored #81 i #31?Hoce li se prvo kaliti na klupi?limanfkv wrote:Rajevac - Afrika, Brzic - J.Amerika, Djumi - Srbija + omladinski pogon.
VOJVODINA: Stigao "panter" iz Gane
Cetvrtak, 3. decembar 2009. 17:16
Jedan od tridesetak najtalentovanijih mladih fudbalera na svetu, Sadik Adams iz Gane stigao je u čertvrtak u Vojvodinu, uz želju da se tu duže zadrži i dokaže kvalitet.
Adams je član mlade reprezentacije Gane, a u Vojvodinu je stigao na preporuku selektora A reprezentacije te zemlje Milovana Rajevca, bivšeg igrača i trenera "lala".
"Došao sam u Novi Sad sa neskrivenom željom da tu i ostanem i potpišem višegodišnji ugovor. Putem Interneta sam se informisao o Vojvodini i sznao da je reč o specifičnom klubu, kao i to da se u Srbiji igra dobar fudbal. Impresioniran sam onim što sam do sada video (Sportski centar 'Vujadin Boškov') i sigurno je da ću ovde provesti nedelju, dve...", rekao je mladi napadač po dolasku u Novi Sad.
Adams je igrač Atletiko Madrida, u kojem nije dobio pravu šansu, a španski mediji kritikovali su upravu kluba iz glavnog grada Španije što dopušta mladom Afrikancu da napusti sredinu. List "Marka" je bila najoštrija i objavila je naslov: "U Atletiku ludi, puštaju igrača u Srbiju".
To je razbesnelo čelnike Atletika koji su uzvratili da vrlo dobro znaju gde puštaju igrača, da se u Srbiji igra dobar fudbal i da je uostalom Srbija među prvim evropskim reprezentacijama koja se plasirala na Mundijal u Južnoj Africi.
Adams će u petak imati obavezne lekarske preglede, a potom ga očekuju novi razgovori sa predsednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem.
(MONDO, foto: www.fcvojvodina.co.rs)
Bili bi daleko ispred svih u nasoj ligi.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Pitanje je da li mi možemo da finansijski ispoštujemo ovog igrača iz Gane, a takođe je pitanje da li je on uopšte bolji od ovih koje imamo...To što se vidi na njegovoj internet prezentaciji, pa Tadić i Aleksić bi mogli na osnovu postignutih golova i nekih poteza da naprave internet prezentaciju takvu da se tuku za njih Mančester i Real.
Meni lično je drago što je Panta sportski direktor zato što ceni naše mlade igrače/mislim ponikle u FK Vojvodina/, jer je i sam ponikao na Veterniku.
Meni lično je drago što je Panta sportski direktor zato što ceni naše mlade igrače/mislim ponikle u FK Vojvodina/, jer je i sam ponikao na Veterniku.
- Uvek sa tobom
- Uvek sa tobom
-
Bravo za razmisljanje!021 wrote:Dnevnik wrote:Не може свако да носи Вошин дрес
Пантелић се не либи да говори о именима.
- Вук Митошевић је и на овој утакмици потврдио класу и свакако да ћемо га ускоро вратити међу првотимце, уз његове вршњаке Алексића и Медојевића. Похвале иду и на адресу Катајиа, Секулића...а и штопер Каран потврдио је да дужа пауза од како није у постави није на њега оставила већег трага – сматра Пантелић.
Како се ближи прелазни рок, у Војводини се припремају за зимску берзу.
Директор Пантелић похвално прича и о младом играчу Пролетера Немањи Човићу.
- Реч је о веома интересантном нападачу, умешном голгетеру који је одавно скренуо пажњу фудбалске јавности. Из тог разлога преговарамо с Порлетером о његовом евентуалном ангажману, јер бисмо заиста направили пропуст уколико би Човић са Слане баре отишао у неки други клуб уместо у Војводину – не крије Пантелић.
STEVANOVIC,STEVANOVIC,SUSNJAR,SUSNJAR,SUSNJAR,SUSNJAR,SUSNJAR,SUSNJAR,SUSNJAR,
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .