Lepo sam se ismejao sad.
Nisam ovo gledao kao ismevanje nekoga posebnog (sto ti, poznajuci te, i nije bio cilj), vec mi je vrlo komican nacin na koji si predstavio (u pozitivnom smislu). U principu se i slazem sa tobom, ali sa rezervom jer ako rasprodamo 2, 3 kljucna igraca, a pojacanja se slabo pokazu, i pritom odu za dz na kraju sezone, onda smo se ipak solidno upatkali. Tad nam predstoji grcevita borba za poziciju koja vodi u Evropu dogodine, kada cemo verovatno da sve karte bacimo na omladince, a mozda ce biti prekasno (sto Grba upozorava). Zato, nama zaista jeste od neprevazidjene vaznosti da udjemo u LE, jer onda makar mi (navijaci) ne moramo da mislimo o buducnosti u narednih par godina.
Boske sad ga i ti pretera ...
Ja mislim da je moj post bio veoma realan i odmeren.
Svaka varijanta ima svoj + i -.
Jedino je pitanje sta ce se desiti posle Serifa, jer svidelo se to nekom ili ne ,te dve utakmice ce itekako odlucivati o daljoj sezoni.
Ne o buducnosti kluba ,nego o sezoni.
Logicno je da ako puknemo , sem Traxa morace bar jos jednog da prodaju,od Laneta nece biti nista jer nece biti para za njegov ugovor ,a i Simon je potpisao na godinu dana verovatno upravo zbog istih razloga.
Ja ne menjam plocu kako vetar dune , i nisam od onih euforicnih tipova, na kraju kako god bilo ako udjemo u LE svaka cast svim ucesnicima u uspehu ,ako ne prodjemo ..boze moj .. to znaci da nemamo dovoljan kvalitet za tako nesto ,a i svakako smo vec napravili korak vise ,tako da po meni i ovaj play off je vredniji od svih ovih slinih luzerskih finala kupova.
shecky wrote:...
Ja ne menjam plocu kako vetar dune, i nisam od onih euforicnih tipova, na kraju kako god bilo ako udjemo u LE svaka cast svim ucesnicima u uspehu, ako ne prodjemo...
Boze moj... to znaci da nemamo dovoljan kvalitet za tako nesto, a i svakako smo vec napravili korak vise, tako da po meni i ovaj play off je vredniji od svih ovih silnih luzerskih finala kupa...
JEDAN OD BOLJIH POSTOVA U ZADNJE VREME, NORMALAN, "OVOZEMALJSKI"...
Mene u zadnje vreme već počinju da sekiraju te promene raspoloženja kod mnogih (čast izuzetcima), kao da nisu u pitanju "naši ljubimci"...
Ili generali, ili pokojnici... Ili savršeni, ili ništa ne valjaju...
To nije sportski ugao gledanja na stvari
shecky wrote:...
Ja ne menjam plocu kako vetar dune, i nisam od onih euforicnih tipova, na kraju kako god bilo ako udjemo u LE svaka cast svim ucesnicima u uspehu, ako ne prodjemo...
Boze moj... to znaci da nemamo dovoljan kvalitet za tako nesto, a i svakako smo vec napravili korak vise, tako da po meni i ovaj play off je vredniji od svih ovih silnih luzerskih finala kupa...
JEDAN OD BOLJIH POSTOVA U ZADNJE VREME, NORMALAN, "OVOZEMALJSKI"...
Mene u zadnje vreme već počinju da sekiraju te promene raspoloženja kod mnogih (čast izuzetcima), kao da nisu u pitanju "naši ljubimci"...
Ili generali, ili pokojnici... Ili savršeni, ili ništa ne valjaju...
To nije sportski ugao gledanja na stvari
MALO JE VREMENA OSTALO - MOBILIZACIJA
Dobronamerna kritika - Ako nije problem da malo jednostavnije pises, odose oci
Jedna informacija iz kluba. Vule je jako besan na upravu, jer su mu ponudili novi ugovor, koji je manji nego sto je imao dosad, a I razocaran je jer se sve pita Kezman, a Balsa nema znanja ni snage da se ukljuci u odlucivanje, tako da ovaj bivsi grobar I onaj njegov Jankovic, polako postaju glavni u klubu. Slicna je situacija I sa Trajkovicem, a zbog toga je I Abu pobegao. Kazu da je atmosfera u klubu dosta losa sada.
Djisa wrote:Jedna informacija iz kluba. Vule je jako besan na upravu, jer su mu ponudili novi ugovor, koji je manji nego sto je imao dosad, a I razocaran je jer se sve pita Kezman, a Balsa nema znanja ni snage da se ukljuci u odlucivanje, tako da ovaj bivsi grobar I onaj njegov Jankovic, polako postaju glavni u klubu. Slicna je situacija I sa Trajkovicem, a zbog toga je I Abu pobegao. Kazu da je atmosfera u klubu dosta losa sada.
Tako izgleda.
Kad je Bog delio talenat, rekao je za Vošu:
"Vi ćete imati najbolju omladinsku školu i fenomenalne mlade talente".
"- Znači da ćemo biti prvaci za par godina?"
"Ne, jer ćete dobiti i hronično najgoru upravu u istoriji fudbala!"
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Najboljem igracu trenutno, Vuletu, ponuditi slabiji ugovor od postojeceg?!?! Ja ipak mislim da je to suludo sto pricamo jer uvek smatram da toliki indijanac niko ne moze da bude.
postoje ljudi u ns kojima odgovara da se stanje u vosi prikazuje gore nego sto jeste i koji bi voleli da mi ispadnemo od serifa...e sad moje misljenje je da je balsa amater ,da kezman zna dosta a sad da li ce klub imati koristi od toga ili samo on..to je pitanje...
Djisa wrote:Jedna informacija iz kluba. Vule je jako besan na upravu, jer su mu ponudili novi ugovor, koji je manji nego sto je imao dosad, a I razocaran je jer se sve pita Kezman, a Balsa nema znanja ni snage da se ukljuci u odlucivanje, tako da ovaj bivsi grobar I onaj njegov Jankovic, polako postaju glavni u klubu. Slicna je situacija I sa Trajkovicem, a zbog toga je I Abu pobegao. Kazu da je atmosfera u klubu dosta losa sada.
Ako je tako, zašto Balša ne da ostavku?
Ako nemaš "znanja i snage" zašto se hvataš za nešto čemu nisi dorastao?
- СТОП аниматорима на стадиону, нисмо играоница него фудбалски клуб
- СТОП нумерисаним картама (сем ако то није услов мафије (УЕФА-е)), правите проблем редовним посетиоцима
- СТОП Банету Крстићу и сељани, та песма је настала као спрдачина у комбију на путу за стадион ЈНА (када смо добили 1:0) и крајње је време да оде у историју
пошто је индијанштина УЖАСНО воли
- СТОП циркусима попут дружења у центру града, индијанштина буја као коров
Što po meni i ne mora biti toliko loše, bar ako ostane u granicama one ložane kod predstavljanja igrača i proslave gola, kontam da dobro deluje i na motivaciju igrača.
Znači ajde namera je ok, jedino da ga svedu na minimum. I da nađu nekog normalnog. I da taj normalan nije Čapelja.
Situacija u klubu je odavno alarmantna, a jedino sto nas odrzava od pucanja su ove igre u Evropi. Kezman i potrcko Uros se od pocetka guraju i pitaju za sve, bar koliko ja cujem. Ekipu od rasula cuva jos jedino Nikolic u svlacionici, a pitanje je i dokle ce on imati snage i zivaca za rad u amaterskim uslovima.