Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

Samo da ne dodje do rokade trenera. Bojim se, Miso...
borrissey

Post by borrissey »

Neko je rekao da sačekamo dok se stvari ne razjasne. Evo sad pišem:

Nikoliću, želim vam sve najgore u daljoj karijeri!
srkins

Post by srkins »

Prica se da mali smrda hoce cak 5 nasih sto bivsih sto sadasnjih igraca i to Vulicevica,Lekovica,Vukcevica,Trajkovica i Abubakara, realno samo za trojicu se mi pitamo.a od te trojice nakako Lekovica I Vukcevica nikad i nisam gledao kao nase igrace,tako da mozda ako bude solidna ponuda treba razmisliti za njih dvojicu...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Sto se mene tice, ove koje je on i doveo kod nas moze slobodno da vodi sa sobom u groblje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Kakvo g.ovno od coveka! A pri tom ce nam ocerupati pola ekipe. Sto neko rece, zasto ne uzme kaludjera, lekovica i vukcevica, za koje je govorio da ce u septembru tek pokazati pun potencijal?

Da se razumemo, i ja bih gledao da sto pre pobegnem od ovih lesinara iz kluba, ali da se ovako za sobom poserem...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Red Marquis wrote:Ne razumem toliku fascinaciju Nikolićem, kao da je srpski Jürgen Klopp. Jedino što bi mu rad sa Batom bio sličan kao sa Rankom, pa bi se brzo uklopio.
Moj post pred dolazak Nikolića. Nisam bio oduševljen njegovim dolaskom, iz samo jednog razloga. Čovek je došao iz smRada, i bez obzira na način kako je otišao odatle, dovoljno dugo je sarađivao sa Rankom Stojićem da mi je bilo odmah jasno kakav je čovek.
Io odio Belgrado
Box

Post by Box »

Dobra stvar iz ove situacije je sto (po nekoj logici) svaki sledeci trener ce morati mnogo vise da se potrudi da mu ceo stadion skandira ime... Ovaj je bio dizan u nebesa i pre nego sto je dosao kod nas a iza sebe nije imao nikakav uspeh. Takvi smo mi , jako lako se popalimo a onda cim krene naznaka da ce mozda biti lose odemo u duboku depresiju... 'bem ti mentalitet...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Red Marquis wrote:
Red Marquis wrote:Ne razumem toliku fascinaciju Nikolićem, kao da je srpski Jürgen Klopp. Jedino što bi mu rad sa Batom bio sličan kao sa Rankom, pa bi se brzo uklopio.
Moj post pred dolazak Nikolića. Nisam bio oduševljen njegovim dolaskom, iz samo jednog razloga. Čovek je došao iz smRada, i bez obzira na način kako je otišao odatle, dovoljno dugo je sarađivao sa Rankom Stojićem da mi je bilo odmah jasno kakav je čovek.
To gde je bio i ko mu je bio sef ne mora nista da znaci. U pitanju je karakter i nacin kako sagledava put do uspeha. Zapravo, u Srbiji ili plivas u mulju ili gledas kako da izadjes iz mulja i da radis k'o normalan svet. To covek bira sam. Nikolic voli mulj i savrseno ce se uklopiti u sistem u koji ulazi. Problem je sto glumi neki karakter, postenjacinu i profesionalca ("necu napustiti brod koji tone" i bla bla truc...) i zato mi se gadi. A ostao je samo da pokusa cigancuri da otkine bodove.

Ne zameram ja nikolicu sto je otisao, vec nacin na koji je otisao.

Pet godina mi je trebalo da nadjem novog poslodavca. Svo to vreme sam slusao sefovu demagogiju i njegov "put do uspeha" koji je slican nikolicevim principima, i veruj mi nista od sefove "strategije" za put do uspeha nisam usvojio.
N13

Post by N13 »

Box wrote:Dobra stvar iz ove situacije je sto (po nekoj logici) svaki sledeci trener ce morati mnogo vise da se potrudi da mu ceo stadion skandira ime... Ovaj je bio dizan u nebesa i pre nego sto je dosao kod nas a iza sebe nije imao nikakav uspeh. Takvi smo mi , jako lako se popalimo a onda cim krene naznaka da ce mozda biti lose odemo u duboku depresiju... 'bem ti mentalitet...
Hah, budimo realno, u srpskom fudbalu jako malo treneri uticu na igru. Iako vecina ne misli tako, ja sam siguran u to.
Pogledajmo realno situaciju. Mi ovde u fudbalu nemamo takvu klasu igraca koja je spremna da unapred sprema taktiku za sledeci mec. Sve ekipe svaki mec igraju na isti nacin. Pa mi smo u 3 godine promenili 5 trenera, a ni jednu taktiku! I jednostavno to je realnost naseg fudbala, igraci nisu dovoljno zreli ili nisu dovoljno kvalitetni. Ne racunajuci uspeh protiv (ocajne) Burse, sta je Nikolic uradio vise od Vignjevica? Sloboda i Jagodina nas ponizili, kragujevac i javor nam uzeo na najgori nacin po bod, cigani nas dobise prvi put posle 3 godine. I ranije smo gubili bodove od ekipa sa dna, tako da nema nikakve razlike... ko god da nam dodje za trenera isto ce biti. Tako da me pitanje trenera licno i ne zanima mnogo. Najveca stvar koju trener moze da uradi sa ekipom jeste da odrzi pozitivnu atmosferu u timu... a za sve ostalo su igraci ti koji pokazuju.
Tako da mene trenutno zanima samo kakav ce nam tim izgledati na prolece sto se igraca tice... sto se trenera tice, jedina zelja mi je da onaj Kurcubic se drzi sto dalje Vojvodine (ne znam zasto, ali sanjao sam da nas on preuzima, ne daj boze)...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

N13 wrote:
Box wrote:Dobra stvar iz ove situacije je sto (po nekoj logici) svaki sledeci trener ce morati mnogo vise da se potrudi da mu ceo stadion skandira ime... Ovaj je bio dizan u nebesa i pre nego sto je dosao kod nas a iza sebe nije imao nikakav uspeh. Takvi smo mi , jako lako se popalimo a onda cim krene naznaka da ce mozda biti lose odemo u duboku depresiju... 'bem ti mentalitet...
Hah, budimo realno, u srpskom fudbalu jako malo treneri uticu na igru. Iako vecina ne misli tako, ja sam siguran u to.
Pogledajmo realno situaciju. Mi ovde u fudbalu nemamo takvu klasu igraca koja je spremna da unapred sprema taktiku za sledeci mec. Sve ekipe svaki mec igraju na isti nacin. Pa mi smo u 3 godine promenili 5 trenera, a ni jednu taktiku! I jednostavno to je realnost naseg fudbala, igraci nisu dovoljno zreli ili nisu dovoljno kvalitetni. Ne racunajuci uspeh protiv (ocajne) Burse, sta je Nikolic uradio vise od Vignjevica? Sloboda i Jagodina nas ponizili, kragujevac i javor nam uzeo na najgori nacin po bod, cigani nas dobise prvi put posle 3 godine. I ranije smo gubili bodove od ekipa sa dna, tako da nema nikakve razlike... ko god da nam dodje za trenera isto ce biti. Tako da me pitanje trenera licno i ne zanima mnogo. Najveca stvar koju trener moze da uradi sa ekipom jeste da odrzi pozitivnu atmosferu u timu... a za sve ostalo su igraci ti koji pokazuju.
Tako da mene trenutno zanima samo kakav ce nam tim izgledati na prolece sto se igraca tice... sto se trenera tice, jedina zelja mi je da onaj Kurcubic se drzi sto dalje Vojvodine (ne znam zasto, ali sanjao sam da nas on preuzima, ne daj boze)...
U srpskom fudbalu najmanje na igru uticu oni koji je actually igraju. Ende.
Liman 1

Post by Liman 1 »

Mene iskreno ne iznenadjuje posebno prelazak Nikolica u pilicare. Covek se moramo priznati gospodski ponasao dok nas je vodio i pritom nikad nije pricao kako je veliki slaninar i slicne bljuvotine za razliku od dvojca koji bi vrlo lako mogao njegovim stopama. Jedino se postavlja pitanje izgubljenih bodova pred kraj ovog dela sezone i da li se to desilo da bi se Vojvodina udaljila od nkp-a. Sta god da se desi do kraja prelaznog roka nece me iznenaditi, vec sam dovoljno razocaran. Dovedite Natasu samo nemojte gosn Bekvalca za trenera, fudbal mi se vec dovoljno smucio. :roll:
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... la-Djukica" onclick="window.open(this.href);return false;

Ocekujemo rasplet u narednih par dana :greenbutt:
Stefke

Post by Stefke »

Говно једно ћелаво, још увек не могу да верујем да нас је тако одјебао... Једва чекам на Карађорђу следећи пут, бројаћу дане :devil:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Док је тренирао Рад,сви су мислили да је одличан тренер за младе играче,а доказало се управо супротно.Рад ретко доводи играче искључиво се ограничава на сопствену школу,а и кад доведе то буду неки млади играчи,или евентуално неки близаначки отпадак.Он је у Раду био принуђен да тако ради.Кад је дошао у Војводину инсистирао је на неким појачањима која су се показала као промашај,е сад у партизану има да уназади неке клинце из њихове школе,као што је уназадио Радоју и Настића,мада је Настић и без шест месеци не играња у првом тиму,измислио фудбал за Лековића.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Stefke wrote:Говно једно ћелаво, још увек не могу да верујем да нас је тако одјебао... Једва чекам на Карађорђу следећи пут, бројаћу дане :devil:
Neces ti to docekati. Letece cim ih naguzi neki mocni prvak Jermenije....
Post Reply