Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
А да доведемо ми у тандему Косана и Љупка, две главе су ипак паметније од једне
А алтернативе да буду Бата Ђора и Живадиновић

Moj glas ide Živadinoviću, kad već propadamo neka je sa stilom
. Čovek bi radio za sto maraka a i duhovni je otac Abubakara od koga je mislio napraviti najboljeg igrača Evrope
.

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toto Riina
Prema mojim informacijama novi trener neće biti niko od ovde pominjanih. Biće suvi prosek i objavljen za koji dan, ali hajde da sačekamo.
Ima li barem neke veze sa klubom?Toto Riina wrote:Prema mojim informacijama novi trener neće biti niko od ovde pominjanih. Biće suvi prosek i objavljen za koji dan, ali hajde da sačekamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Schteph_F89
Prema mojim saznanjima bice to trener koji kad se predstavi bice trener Vojvodine. Eto, da i ja napisem nesto 

Schteph_F89 izgleda da imamo isti izvor informacija 
Predlazem administraciji da deli banove za informacije u kojima se ne spominje ime i prezime. Pun mi je vise gledanja u pasulj i citanja "pouzdanih poluinformacija".

Predlazem administraciji da deli banove za informacije u kojima se ne spominje ime i prezime. Pun mi je vise gledanja u pasulj i citanja "pouzdanih poluinformacija".
Dnevnik javlja da je Sosa Babic na razgovorima...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ako se vec izlazi sa zeljama,ja se isto slazem za Zivadinovica
A moze i Kosanovic,bitno da je veselo

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- One and only
Ma ko da je bitno ko ce biti trener, sto se mene tice moze i Josif Ilic.
United of Vojvodina
- gospodinFKV
Kiza je dobio otkaz u Arisu...
Zadivljen sam količinom insajderskih informacija na forumu. A neverovatno - ništa konkretno. Odluka o treneru i transferima biće naravno presudna za ovu našu upravu koja je totalna nepoznanica. Naravno, u smislu da u slučaju izbora zaista totalnog debila za trenera (što se, iskreno, dešavalo i boljim upravama) ili prodaje nekog od igrača pod ugovorom blizancima, zaista uprava treba odmah da leti. Nema opravdanja za dovođenje lošeg trenera, a prodaja blizancima može biti jedino zlonamerna, pošto oni nemaju ni kinte i nikad neće ništa platiti ni za jednog igrača, kao što nikad i nisu.
Ја мислим да нама цигани још увек дугују за Пантелића,Богдановића и Кривокапићаpedjans wrote:Zadivljen sam količinom insajderskih informacija na forumu. A neverovatno - ništa konkretno. Odluka o treneru i transferima biće naravno presudna za ovu našu upravu koja je totalna nepoznanica. Naravno, u smislu da u slučaju izbora zaista totalnog debila za trenera (što se, iskreno, dešavalo i boljim upravama) ili prodaje nekog od igrača pod ugovorom blizancima, zaista uprava treba odmah da leti. Nema opravdanja za dovođenje lošeg trenera, a prodaja blizancima može biti jedino zlonamerna, pošto oni nemaju ni kinte i nikad neće ništa platiti ni za jednog igrača, kao što nikad i nisu.

Milanovic ima klub.Nadam se da nece stopama Marka Nikolica!Matador wrote:Jedan deo uprave zeli Milorada Kosanovića i prešli su u ofanzivu.
Ponudjeni su i Okuka, Milanovic i Krunić, dok se Jokanović sam nudi.
Tehnicki gledano Milanovic nema klub ,imao je ugovor na 6 meseci sa np i to je isteklo
Do sad je izgledalo da mu je karakter najjaci adut,ali cini mi se da je i sa Nikolicem tako bilo, do pred kraj!Minja wrote:Ako ima karakter, nece.
@srkins Tehnicki gledano si u pravu