Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ДушанСП

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ДушанСП »

А да доведемо ми у тандему Косана и Љупка, две главе су ипак паметније од једне :D А алтернативе да буду Бата Ђора и Живадиновић
Boske87

Post by Boske87 »

Moj glas ide Živadinoviću, kad već propadamo neka je sa stilom :) . Čovek bi radio za sto maraka a i duhovni je otac Abubakara od koga je mislio napraviti najboljeg igrača Evrope :D .
Image
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Prema mojim informacijama novi trener neće biti niko od ovde pominjanih. Biće suvi prosek i objavljen za koji dan, ali hajde da sačekamo.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Toto Riina wrote:Prema mojim informacijama novi trener neće biti niko od ovde pominjanih. Biće suvi prosek i objavljen za koji dan, ali hajde da sačekamo.
Ima li barem neke veze sa klubom?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Prema mojim saznanjima bice to trener koji kad se predstavi bice trener Vojvodine. Eto, da i ja napisem nesto :frown:
Stexman

Post by Stexman »

Schteph_F89 izgleda da imamo isti izvor informacija :)

Predlazem administraciji da deli banove za informacije u kojima se ne spominje ime i prezime. Pun mi je vise gledanja u pasulj i citanja "pouzdanih poluinformacija".
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dnevnik javlja da je Sosa Babic na razgovorima...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako se vec izlazi sa zeljama,ja se isto slazem za Zivadinovica :mrgreen: A moze i Kosanovic,bitno da je veselo
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
One and only

Post by One and only »

Ma ko da je bitno ko ce biti trener, sto se mene tice moze i Josif Ilic.
United of Vojvodina
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kiza je dobio otkaz u Arisu...
pedjans

Post by pedjans »

Zadivljen sam količinom insajderskih informacija na forumu. A neverovatno - ništa konkretno. Odluka o treneru i transferima biće naravno presudna za ovu našu upravu koja je totalna nepoznanica. Naravno, u smislu da u slučaju izbora zaista totalnog debila za trenera (što se, iskreno, dešavalo i boljim upravama) ili prodaje nekog od igrača pod ugovorom blizancima, zaista uprava treba odmah da leti. Nema opravdanja za dovođenje lošeg trenera, a prodaja blizancima može biti jedino zlonamerna, pošto oni nemaju ni kinte i nikad neće ništa platiti ni za jednog igrača, kao što nikad i nisu.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

pedjans wrote:Zadivljen sam količinom insajderskih informacija na forumu. A neverovatno - ništa konkretno. Odluka o treneru i transferima biće naravno presudna za ovu našu upravu koja je totalna nepoznanica. Naravno, u smislu da u slučaju izbora zaista totalnog debila za trenera (što se, iskreno, dešavalo i boljim upravama) ili prodaje nekog od igrača pod ugovorom blizancima, zaista uprava treba odmah da leti. Nema opravdanja za dovođenje lošeg trenera, a prodaja blizancima može biti jedino zlonamerna, pošto oni nemaju ni kinte i nikad neće ništa platiti ni za jednog igrača, kao što nikad i nisu.
Ја мислим да нама цигани још увек дугују за Пантелића,Богдановића и Кривокапића :D
zukenp

Post by zukenp »

Matador wrote:Jedan deo uprave zeli Milorada Kosanovića i prešli su u ofanzivu.
Ponudjeni su i Okuka, Milanovic i Krunić, dok se Jokanović sam nudi.
Milanovic ima klub.Nadam se da nece stopama Marka Nikolica!
srkins

Post by srkins »

Tehnicki gledano Milanovic nema klub ,imao je ugovor na 6 meseci sa np i to je isteklo
zukenp

Post by zukenp »

Minja wrote:Ako ima karakter, nece.
Do sad je izgledalo da mu je karakter najjaci adut,ali cini mi se da je i sa Nikolicem tako bilo, do pred kraj!

@srkins Tehnicki gledano si u pravu :) .
Post Reply