Transferi
Alo ljudi, kakav bre Pjanović jel vama dobro?U Voši nema mesta za propale cigane i grobare!
To što je sastavljena transfer lista i što je puno imena na njoj ne znači da će svi ti igrači otići(pre svega mislim na one iz druge grupe,na ove iz prve se više ne računa).Ovaj tim ima odličnu osnovu i sada ga treba samo doterati.Nama ne treba puno pojačanja, po jedan igrač u svakoj liniji(ali KVALITETAN, a ne bilo ko).Teba maksimalno još jedan napadač,ako odu Sikimić i Bošković,u suprotnom ne.Igraće Despotović, Ubiparip može biti prva izmena,i Buač je tu da uskoči ako treba,plus još taj jedan kao backup u slučaju povreda i kartona.Vještica bi dobrodošao ako ode Pekarić.Franci bi nam u ovom trenutku bio suvišan.Neziri ne bi bilo loše da dođe, ali na njegovoj poziciji već imamo gomilu igrača.
To što je sastavljena transfer lista i što je puno imena na njoj ne znači da će svi ti igrači otići(pre svega mislim na one iz druge grupe,na ove iz prve se više ne računa).Ovaj tim ima odličnu osnovu i sada ga treba samo doterati.Nama ne treba puno pojačanja, po jedan igrač u svakoj liniji(ali KVALITETAN, a ne bilo ko).Teba maksimalno još jedan napadač,ako odu Sikimić i Bošković,u suprotnom ne.Igraće Despotović, Ubiparip može biti prva izmena,i Buač je tu da uskoči ako treba,plus još taj jedan kao backup u slučaju povreda i kartona.Vještica bi dobrodošao ako ode Pekarić.Franci bi nam u ovom trenutku bio suvišan.Neziri ne bi bilo loše da dođe, ali na njegovoj poziciji već imamo gomilu igrača.
-
a sta je bio Sestic ?021 wrote:Alo ljudi, kakav bre Pjanović jel vama dobro?U Voši nema mesta za propale cigane i grobare!
Okupljanje prvotimaca zakazano je za 8. januar. Jasno je da će šef struke Milovan Rajevac tada na raspolaganju imati drugačiji tim. Tehniko Radisav Rabrenović, koji ovih dana zajedno s direktorom Cvetkom Riđošićem treba da poseti Medulin i još jednom se uveri da li je ovo mesto najpogodnije za zimske pripreme, najavio je da će na bazične pripreme putovati 25 fudbalera, što ponovo garantuje žestoku konkurenciju. Ukoliko ove zime Vojvodina ostane bez Pekarića, Kahrimana, Kizita, Nastića, Dobrića...umesto njih će, najavljuju u rukovodstvu, biti angažovane adekvtane zamene, pojačanja u pravom smislu reči. Iako su prema nekim informacijama prvotimci Bežanije Žarko Lazetić i Antonio Rukavina već potpisali predugovor s Partizanom, u Vojvodini se nadaju da bi bar jedan od njih (prevashodno Rukavina) mogao ipak da se preseli u Novi Sad.
Neka imena se drže u tajnosti, a izvesno je da će do početka glavne faze priprema u Vojvodinu na probu dođi i nekoliko neafirmisanih igrača iz Teleoptika, lučanske Mladosti i drugih domaćih prvoligaša i republičkih ligaša, ali i iz inostranstva. Najavljuje se dolazak trojice Senegelaca, u nadi da će bar jedan od njih zadovoljiti kriterijume koji u FK Vojvodina svakim danom postaju sve oštriji.
Danas sam citao da je Rukavina potpisao predugovor sa partizanima,i da mu je to ostvarenje decackog sna
Iz Lucana verovatno misle na Lazica,a dovoditi nekog iz Teleoptika
[/b]
Neka imena se drže u tajnosti, a izvesno je da će do početka glavne faze priprema u Vojvodinu na probu dođi i nekoliko neafirmisanih igrača iz Teleoptika, lučanske Mladosti i drugih domaćih prvoligaša i republičkih ligaša, ali i iz inostranstva. Najavljuje se dolazak trojice Senegelaca, u nadi da će bar jedan od njih zadovoljiti kriterijume koji u FK Vojvodina svakim danom postaju sve oštriji.
Danas sam citao da je Rukavina potpisao predugovor sa partizanima,i da mu je to ostvarenje decackog sna

Iz Lucana verovatno misle na Lazica,a dovoditi nekog iz Teleoptika

- novosadjanin
Bolje Pjanovic nego Boskovic ili Sikimic....a moze i Damjanovic.
A sto se Djurovskog tice po meni je on skroz ok igrac dobra tehnika brzo razmisljanje explozivan ,igrac po mom ukusu.
I nije od jednom postao kao neko oko koga svi pricaju barem sto se mene tice ja sam ga jos snimio kad je pocelo prvenstvo sto zbog imena a i nacina igre jer takve igrace volim.
A sto se Djurovskog tice po meni je on skroz ok igrac dobra tehnika brzo razmisljanje explozivan ,igrac po mom ukusu.
I nije od jednom postao kao neko oko koga svi pricaju barem sto se mene tice ja sam ga jos snimio kad je pocelo prvenstvo sto zbog imena a i nacina igre jer takve igrace volim.
-
-
Eno ima u sutrasnjem Dnevniku intervju sa Ronaldom Habijem i tamo vele da mu upravo istice ugovor i da je u nemilosti trenera
A za ove Senegalce ne znam. Sta ima sad da dolaze? Verovatno ce doci na pocetak priprema. Samo nam jos fali da sad zaveje, pa da pobegnu nazad u Afriku. Normalno ako valjaju sta. Ako su losi, ne moraju ni dolaziti...

A za ove Senegalce ne znam. Sta ima sad da dolaze? Verovatno ce doci na pocetak priprema. Samo nam jos fali da sad zaveje, pa da pobegnu nazad u Afriku. Normalno ako valjaju sta. Ako su losi, ne moraju ni dolaziti...
Da valjaju isli bi u Francusku, ne bi se zaxebavali sa Srbijom. Pitanje je samo koliko ne valjaju - ako samo malo, onda je OK, mozda mogu i da prodju...mile bronx wrote:A za ove Senegalce ne znam. Sta ima sad da dolaze? Verovatno ce doci na pocetak priprema. Samo nam jos fali da sad zaveje, pa da pobegnu nazad u Afriku. Normalno ako valjaju sta. Ako su losi, ne moraju ni dolaziti...
-
Uh,kad se samo setim Habija.Tako pozrtvovanog i borbenog igraca,koji je klizao i ‚‚ubijao" za svaku loptu...Bas bi nam on trebao(zamislite stoperski tandem Vjestica-Habi,a poluspic Franc),samo ne znam koliko je to realno.mile bronx wrote:Eno ima u sutrasnjem Dnevniku intervju sa Ronaldom Habijem i tamo vele da mu upravo istice ugovor i da je u nemilosti trenera![]()
Jedino me brine sto ti Senegalci dolaze u grupi,tako da verovatno imaju jednog menadzera,koji moze da nam uvali i lose igrace.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Učinićemo da svi igrači koji nose dres Vojvodine budu 100 odsto naši - izričit je predsednik "stare dame" našeg fudbala Ratko Butorović. - Ako to nije moguće, izvesno je da nećemo ulaziti u posao sa bilo kime, ukoliko igrač kojeg želimo da dovedemo ne bude naš bar u većinskom delu.
Tamvanjera je ipak preskup za OFK-u pa ce karijeru verovatno nastaviti u Politehnici...
Tamvanjera je ipak preskup za OFK-u pa ce karijeru verovatno nastaviti u Politehnici...
-
U danasnjem zurnalu pise da je zvezda odustala od dovodjenja Djurovskog,jer je trazio 80 umesto 40 000 evra, pa dovodjenje istog postaje realnije,mada mislim da je ova suma koju on trazi prevelika.shecky wrote: Za ostale ne znam Mandic bi bio OK a ako odlazi Dobric trebalo bi dovesti Maria Djurovskog.
A kako su igraci Bezanije toliki hit mislim da bi naj potez bio dovodjenje Rukavine,mada ovaj ima predugovor sa partizanom.
Sigurno da bi dovodjenje ovog decka iz Lucana bilo dobro mada sam ocekivao zvucnija imena...
Ako dodju neziri i pjanovic,ovaj prelazni rok bi dobio nekog smisla posto nam na tim mestima fale igraci...
Za senegalce se bojim da ce biti kao sa brazilcima.
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
-
Pantelić se vratio iz Kine
Miodrag Pantelić je ponovo u Novom Sadu. Posle pet godina igranja u Kini ( Dalijen i Guan) i dve u Bugarskoj (Levski), nekadašnji napadač Vojvodine i Crvene zvezde zimski odmor provodi u gradu koji ga je i lansirao u fudbalsku orbitu.
- Proveo sam desetak dana na Kipru i moguće je da ću u toj zemlji završiti fudbalsku karijeru. Uspostavio sam kontakte i čekam odgovor. Nije više nigde lako pronaći klub, a na Kipru je najveći problem što mogu da igraju samo trojica stranaca van Evropske zajednice - kaže Pantelić.
Ukoliko se izjalovi kombinacija s Kiprom, razmišljate li o povratku u srpski fudbal?
- Naravno. Mogu još godinu - dve da odigram sasvim dobro, a ne bih imao ništa protiv toga da karijeru nastavim u Novom Sadu.
Mislite na grad ili klub?
- I Vojvodinu i Novi Sad pamtim po lepim uspomenama - kaže tridesettrogodišnji napadač koji je i u žuto-plavom i u crveno-belom dresu ostavio više nego upečatljiv trag.
U susret tradicionalnom “Dnevnikovom” izboru za sportistu godine koji će se održati sledećeg četvrtka, podsećamo da je Miodrag Pantelić bio naš laureat 1994. godine, kada je igrao za reprezentaciju Jugoslavije i bio najbolji strelac i igrač domaćeg prvenstva. S. S.
Zelim mu samo da nadje klub na Kipru
Ovde svakako nece naici na dobrodoslicu
Miodrag Pantelić je ponovo u Novom Sadu. Posle pet godina igranja u Kini ( Dalijen i Guan) i dve u Bugarskoj (Levski), nekadašnji napadač Vojvodine i Crvene zvezde zimski odmor provodi u gradu koji ga je i lansirao u fudbalsku orbitu.
- Proveo sam desetak dana na Kipru i moguće je da ću u toj zemlji završiti fudbalsku karijeru. Uspostavio sam kontakte i čekam odgovor. Nije više nigde lako pronaći klub, a na Kipru je najveći problem što mogu da igraju samo trojica stranaca van Evropske zajednice - kaže Pantelić.
Ukoliko se izjalovi kombinacija s Kiprom, razmišljate li o povratku u srpski fudbal?
- Naravno. Mogu još godinu - dve da odigram sasvim dobro, a ne bih imao ništa protiv toga da karijeru nastavim u Novom Sadu.
Mislite na grad ili klub?
- I Vojvodinu i Novi Sad pamtim po lepim uspomenama - kaže tridesettrogodišnji napadač koji je i u žuto-plavom i u crveno-belom dresu ostavio više nego upečatljiv trag.
U susret tradicionalnom “Dnevnikovom” izboru za sportistu godine koji će se održati sledećeg četvrtka, podsećamo da je Miodrag Pantelić bio naš laureat 1994. godine, kada je igrao za reprezentaciju Jugoslavije i bio najbolji strelac i igrač domaćeg prvenstva. S. S.
Zelim mu samo da nadje klub na Kipru

Ovde svakako nece naici na dobrodoslicu