Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: Traka i poštovanje - KAPITEN

Post by laki »

Mene bi bilo sramorta da sam u Braninom drustvu kada cita ove poruke u kojima se on spominje. Zasto ga ne volite, stvarno ne kontam. I mene njegova igra ponekad iritira, ali stvarno niste fer. Prosle sezone je bio zver, doneonam mnoge vazne bodove. Mene vise trener nervira sto ga ne ohladi koju utakmicu vise. Mislim da bi tako nesto Brani donelo mnogo toga dobrog. Branu inace cenim, i sramota me je kao coveka, ali i navijaca Vose, kad citam ponizavajuce komentare u vezi njega.
Image
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ne znam da li je neko vec predlozio, zasto da ne otvorimo anketu na tu temu pa da vidimo sta kaze narod koga bi najvise voleo.
Bane

Post by Bane »

Što se tiče Brane ja mislim da on nesme da igra kao i do sad po levoj strani jer jednostavno nije dovoljno tehnički jak,ali ima druge kvalitete jak je naprimer u građenju i kad je okrenut leđima prema golu.....Brana bi bio pravi kada bi igrao kao drugi špic uz Abua,to bi bio pravi potez....
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Abu
Turija

Post by Turija »

Izvor Dnevnik:
Током протекле седмице обавестио сам руководство клуба и тренера Вукићевића да сам одлучио да током наредних шест месеци останем у Новом Саду - категоричан је био Вулићевић. - Наравно, уколико би се појавила нека екстра понуда постоји могућност да бих је прихватио, али, како сада ствари стоје и како ја размишљам, предводићу Војводину на путу ка трофеју у Купу. Надам се да ћу, као капитен, ући у историју клуба и подићи победнички трофеј у овом такмичењу. То ми је велики, додатни мотив да останем у Новом Саду и, исказано у процентима, 99,99 посто до краја првенства бићу члан новосадског тима.

А. Предојевић
Čestitka našem novom Kapitenu :!:
Logičan i pravičan redosled stvari je da Zamenik kapitena, postane naš novi Kapiten ekipe (posle odlaska Medojevića iz Voše).
Vule je potpuno opravdao i zaslužio kapitensku traku svojim igrama, ponašanjem i odnosom, već od samog dolaska u Novi Sad.Neka mu je sa srećom, i neka mu se ispuni velika želja (kao i nama) da bude prvi Kapiten Vojvodine sa osvojenim peharom domaćeg Kupa.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Helm

Post by Helm »

Ako neko to zaslužuje posle svega što je uradio za klub to je onda Vule! Nije odrastao u Novom Sadu i nije dete Vojvodine, ali imam utisak da mu ovaj klub ležu u srcu više nego mnogima koji su od malih nogu karijeru gradili kod nas! Šta izdvojiti kod njega, vreme provedeno kod nas, broj odigranih utakmica u tom periodu, njihov kvalitet, zalaganje i ponašanje kako na terenu tako i van njega, ili činjenicu da mu je klub pružio mogućnost da ode napolje a on odbio? Drago mi je da će nositi traku i iskreno mu želim da obeleži našu istoriju podizanjem tog pehara pred nama u našem gradu! :cheers:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

E, nešto i lepo da čujem. Traka je kod pravog igrača.
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Cestitke novom kapitenu! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
DUB

Post by DUB »

Bolji izbor nije mogao biti.
Cestitam!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
budababa

Post by budababa »

Čestitke Vuletu i neka podigne taj pehar u maju :cup:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Neka mu je sa srećom pa u maju da pobidne neki pehar :D
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
fruskogorac

moje mišljenje 2

Post by fruskogorac »

Miroslav Vulićević i Branislav Trajković ... šmekeri nesumnjam da je kapitenska traka oko vaših ruku
sa više strana gledano na pravom mestu u pravom trenutku.
P.S. Medi pun respekt, sreća, ljubav, i zdravlje da ga prati.
Mare

Post by Mare »

http://kapiten.rs/fudbal/kapiten-interv ... na-terenu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan lep intervju sa kapitenom, po malo o svemu i svačemu.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Mare wrote:http://kapiten.rs/fudbal/kapiten-interv ... na-terenu/

Jedan lep intervju sa kapitenom, po malo o svemu i svačemu.
Jako je lepo "kapiten" pričao o navijačima kluba u kom igra kada su podneli inicijativu za smenu postojeće uprave i artikulisali to povicima na stadionu. Vrlo mi je simpatična tada bio i neka se ne misli da će se to ikada zaboraviti :evil:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

"- To je novinar preokrenuo. Mislim da je izašao neki naslov da sam ja navodno objavio rat Firmi. Taman posla… Ja navijače stvarno poštujem i rekao sam i posle poraza od Borca da je svaka kritika apsolutno na mestu i nema tu šta da se krije. Osim toga, zviždali mi ili aplaudirali, ja ću dati 100 posto od sebe, jer sam takav."

To je rekao, sad, šta je istina, ko će ga znati... Ipak, popravio je centaršut...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Post Reply