Trener(i) FK Vojvodina
-
Re: Trener(i) FK Vojvodina
jel to onaj vatreni slanirnar koji se ucurivao prosineckom i ciganima u antaliji pre 2 godine ? nek se tera u zemun ***** jedna demagoska !KoKanidja wrote:За 100-годишњицу Клуба на клупи неби требало да седи свака будала - САМО ЂУМИ !
Kakav crni Đumi jeste vi ozbiljni ili se sprdate.
I ja mislim da je Kiza najbolje rešenje jer sam bio najzadovoljniji kakav smo fudbal igrali pod njegovom komandom. Bilo bi mi najdraže da oteti trofej kupa uzmemo sa njim na čelu jer je taj trofej otet i njemu.

I ja mislim da je Kiza najbolje rešenje jer sam bio najzadovoljniji kakav smo fudbal igrali pod njegovom komandom. Bilo bi mi najdraže da oteti trofej kupa uzmemo sa njim na čelu jer je taj trofej otet i njemu.
Само је рекао да је звезда играла добро на припремама и ништа више,и Ђуми није из Земуна.kuzma liman wrote:jel to onaj vatreni slanirnar koji se ucurivao prosineckom i ciganima u antaliji pre 2 godine ? nek se tera u zemun ***** jedna demagoska !KoKanidja wrote:За 100-годишњицу Клуба на клупи неби требало да седи свака будала - САМО ЂУМИ !
- gospodinFKV
Toliko o predstavljanju trenera na novogodisnjem kokteluDnevnik wrote:U utorak uveče je u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”u Veterniku održana sednica Upravnog odbora FK Vojvodina, kojom je predsedavao prvi čovek kluba Milenko Jokić
Ovaj sastanak očekivan je s posebnom pažnjom, jer je postojala mogućnost da bude obelodanjeno i ime novog trenera koji će crveno-bele predvoditi na proleće, umesto Marka Nikolića. Međutim, do odluke, ipak, nije došlo, a član Upravnog odbora Srđan Vučurević je rekao:
- Stav UO je da do Nove godine ne izabere, iz tehničkih razloga, novog stručnjaka koji će predvoditi naš senirski tim. Nekoliko je kandidata u kombinaciji, s nekim je već razgovarano, a s nekima treba to da uradimo i zbog toga ne želimo da pre vremena izlazimo s imenima.

Boze sacuvaj, kakav amaterizam... pa mene kao navijaca je sramota cele ove situacije.
Nije problem sto nije predstavljen novi trener, bice vremena, vec je problem sto jedno kazu da ce uraditi, donesu odluku, pa zatim pregaze sopstvenu rec jer nisu sposobni da ispune to sto kazu... da bi na kraju jos izmisljali neke leve razloge tipa da su ipak u medjuvremenu promenili odluku. Bruka za klub, uprava gazi svoju rec, skroz su svi nesigurni u posao koji rade!
Ne trazim intelektualce u upravi, ali situacija nece biti bolja dok se ne pojavi neko sa autoritetom, koji je sposoban da radi svoj posao bez obzira na okolnosti!
Nije problem sto nije predstavljen novi trener, bice vremena, vec je problem sto jedno kazu da ce uraditi, donesu odluku, pa zatim pregaze sopstvenu rec jer nisu sposobni da ispune to sto kazu... da bi na kraju jos izmisljali neke leve razloge tipa da su ipak u medjuvremenu promenili odluku. Bruka za klub, uprava gazi svoju rec, skroz su svi nesigurni u posao koji rade!
Ne trazim intelektualce u upravi, ali situacija nece biti bolja dok se ne pojavi neko sa autoritetom, koji je sposoban da radi svoj posao bez obzira na okolnosti!
Je li moze neko da mi objasni razliku izmedju Vulicevica koji je presao u groblje i Kize Milinkovica koji je molio Boga da tamo predje pa nije uspeo u toj svojoj zelji,sada kada vec toliko zelimo njega da vidimo kao trenera
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
Jedno je sveža vest, druga nije. Znaš koliko je dugo pamćenje u slaninara...ssnigd wrote:Je li moze neko da mi objasni razliku izmedju Vulicevica koji je presao u groblje i Kize Milinkovica koji je molio Boga da tamo predje pa nije uspeo u toj svojoj zelji,sada kada vec toliko zelimo njega da vidimo kao trenera
Io odio Belgrado
Novine su pisale da treba da ide na groblje, ne secam se da je on nesto izjavljivao. Novine su pisale i da Abu ide u cergu mnogo puta pa on nista nije izjavljivao i bitno je da nije otisao. Posto ni jednog ni drugog od njih licno ne poznajem i da znam da li su hteli da idu u blizance ili ne, ne mogu ni da se ljutim na njih.
trajkovic je za razliku od njih budaletina i davao je izjave kakve je davao... A vule je nula od coveka, ne vredi trsoti reci na njega. Ljigavac najobicniji!
trajkovic je za razliku od njih budaletina i davao je izjave kakve je davao... A vule je nula od coveka, ne vredi trsoti reci na njega. Ljigavac najobicniji!

Ako me secanje sluzi ne tako davno izveo je omladince, ili 50% rezervni tim OFK-e na jna. Tolko o trenerskom integritetu (no znamo vec da to kod nas ne postoji). Tako da se nista ne razlikuje od bilo kog trenera.
Milinković je izgubio integritet u zadnjoj utakmici na klupi Voše kada smo sramno pustili čergu da nas dobije 0-2 u sred NS kako bi bili ispred nas na tabeli. Njegov odlazak mi je tada delovao kao čin moralnog čoveka koji nije želeo da bude marioneta ali se sa kasnijim izjavama i ponašanjem razotkrio kao još jedan u nizu bata Đorinih pulena koji igraju kako vetar duva. Ipak mislim da je u ovom trenutku najmanje loše rešenje jer poznaje klub i igrače, forsira organizovanu igru sa naglaskom na defanzivi. Kosana bi ova uprava samo potrošila, nisu povoljne okolnosti za njega trenutno, bolje da nastavi rad sa omladincima...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Milinkovic nije sjajan a pogotovo idealan, ali od realnih resenja on mi se najvise dopada.

-
Slažem se sa Lakijem. Ubeđen sam da je kod njega postojala iskrena emocija posle onog finala. Do kraja te sezone su se čudne stvari dešavale, prvo smo izdavali detinjasta saopštenja, izigravali budale. Brate moj, zna se neka procedura kada te pokradu, ulazu se žalbe gde treba, povede ozbiljna borba ako treba i u uefi...a ne jadikovanje po novinama dok se svi sprdaju sa nama. Onda je usledilo i pomirenje sa smrdljivim govnarima i uvlačenje ciganima. a onda je usledio koktel na kraju sezone na kom je odjednom Milinkovic raskinuo ugovor..a naša uprava zatečena i očigledno zadovoljna. Mnogo mi je to smrdelo i bio sam ubedjen da su ga naše poštenjačine zajebale.
Zoki je po meni najbolji trener poslednjih desetak godina i voleo bih da se vrati pa da vidimo šta može
Zoki je po meni najbolji trener poslednjih desetak godina i voleo bih da se vrati pa da vidimo šta može
- gospodinFKV
Mislim da se tu on nije sta puno pitao, i da je bas zbog takvih momenata i otisao.Boske87 wrote:Milinković je izgubio integritet u zadnjoj utakmici na klupi Voše kada smo sramno pustili čergu da nas dobije 0-2 u sred NS kako bi bili ispred nas na tabeli.
Kao covek, nit' smrdi, nit' mirisi, ali mislim da je kao trener stvarno po meri Vojvodine. Covece, izlazili smo po medijima kao ekipa koja je najmanje golova primila u Evropi u jesenjem delu takmicenja. Nisu nas guzili na Karadjordju ko je stigao.
A za one koji misle da smo igrali suvise defanzivno evo jedan zanimljiv podatak - dali smo 3 gola vise za polusezonu nego sada, a prilimili tri gola manje za celu sezonu, nego sad na 15 tekmi. Posle Kize su svi treneri forsirali bog zna kakvu ofanzivu, bez rezultata i odbrane, koja nam je unazad nekoliko sezona najjaci adut bila. Zato ga toliko gotivim! Prepoznao je potencijal ove ekipe, i tako izgradio igru - imas odlicnu odbranu i imas Abubakara. Covek sabrao dva i dva, eto ti rezultata i ciribu ciriba.