Mala ispravka samo: Nije osvojio prvenstvo sa JEF Unitedom, vec Kup, tako da predstavlja pravog coveka za nas kombinat

Izmedju Kize i njega nema loseg resenja, samo se bojim da ce to na kraju ipak biti neko treci

Nepostoji.Turija wrote:Za mene je ovo odlična vest.Hvala FSS.Najzad da odluče nešto i u korist FKV.
Zar u tolikom Novom Sadu ne postoji nijedan trener koji može da vodi današnju Vojvodinu?Stvarno neverovatno.
Naravno da postoji.churguzijanac wrote:Nepostoji.Turija wrote:Za mene je ovo odlična vest.Hvala FSS.Najzad da odluče nešto i u korist FKV.
Zar u tolikom Novom Sadu ne postoji nijedan trener koji može da vodi današnju Vojvodinu?Stvarno neverovatno.
Apsolutno postoji.limanfkv wrote:Naravno da postoji.churguzijanac wrote:Nepostoji.Turija wrote:Za mene je ovo odlična vest.Hvala FSS.Najzad da odluče nešto i u korist FKV.
Vošu, odavno, nijedan trener ne može uspešno da vodi (kao i sve domaće klubove), jer su treneri i žrtve (za šta su i sami dosta krivi) propasti našeg fudbala, ali to ne znači da su strukovno nedorasli poslu.churguzijanac wrote:Samo mi recite koji su to lokalci koji mogu uspesno da vode Vosu?
Zoran Grujic, Ljubisa Dundjerski, Dejan Govedarica, Milan Kosanovic, Goran Saula, Zoran Maric,....churguzijanac wrote:Samo mi recite koji su to lokalci koji mogu uspesno da vode Vosu?
Pa dobro, ove sto sam naveo kao buducnost te grupe 'lokalaca', logicno je da prodju kroz neke mladje kategorije prvo...ДушанСП wrote:Мени је логичније да кад фудбалер заврши каријеру,и постане тренер прво треба да почне од петлића,а не од првог тима.
Novosađani u potrazi za trenerom
Zanimanje Vojvodine za Osima dokaz kvalitetnog rada
Piše: D. Stambolić Jučer, 22:57
Tokom današnjeg dana pojavila se informacija da je novosadska Vojvodina zaiteresovana za usluge aktuelnog menadžera FK Željezničara Amara Osima.
Lale su nedavno odlaskom Marko Nikolića na mjesto trenera beogradskog Partizana ostale bez šefa stručnog štaba, pa su srbijanski mediji prenijeli informaciju kako je stručnjak koji je ovu sezonu započeo na klupi aktuelnog šampiona BiH, a potom kormilo prepustio Hajrudinu Đurbuzoviću, jedan od kandidata za klupu Vojvodine.
Iako je malo vjerovatno da će doći do Osimovog angažmana u Novom Sadu, svakako je interesantno što se klubovi iz susjedstva napokon zanimaju za trenere u našoj zemlji. Amar Osim koji je i svoju igračku, a i trenersku karijeru započeo u redovima kluba sa Grbavice, na istu je i kao trener donio najveći broj trofeja.
Upravo zbog ovih stvari ne treba nikoga čuditi što se u Novom Sadu „raspituju“ za trenera koji je u BiH rekorder po broju osvojenih pehara.
Otišao iz Željezničara ili ne, zanimanje kluba kakav je Vojvodina, koja je igrala nekadašnju Prvu ligu Jugoslavije i danas kotira kao jedan od najorganizovanijih klubova u regionu, sigurno je veliko priznanje za dosadašnji kvalitetan rad Amara Osima na klupi Plavih.
"Pročitao na internetu kao i vi", kratko nam je kazao Osim.
Željina trenerska škola već se dokazala u srbijanskoj Jelen Super ligi u kojoj su uspješno radili Simo Krunić i Vlado Čapljić.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zanimanj ... ada/121320" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolje da Pavlovic i Rabren sednu na klupu, sto bi dovodili Gagu, Sosu ili nekog slicnog samo proformePavlović:“Osim i Milinković nisu kandidati“
Saša Š. 31. decembar 2013. 0
Pavlović:“Osim i Milinković nisu kandidati“
31.12.2013.
Potraga za trenerom koji će zameniti na klupi Vojvodine Marka Nikolića i dalje traje.
Kada je rešenje bilo na dohvat ruke,i postignut dogovor sa selektorom Mlade reprezentacije Veljkom Paunovićem,sve je ostalo na tome,pošto je FSS spustio „rampu“ i nije dozvolio ovom treneru da u isto vreme vodi i Vojvodinu.
Nakon toga su se pojavila i nova imena u pojedinim medijima,kao što su Amar Osim i Zoran Milinković,ali ako je verovati Zoranu Pavloviću koji je zadužen za prelazni rok u Vojvodini,od toga nema ništa:
„Prvi put čujem za Amara Osima i Zorana Milinkovića,i oni nisu kandidati za novog trenera.Imamo određene kontakte sa drugim trenerima,ali još ništa nije konkretno dogovoreno da bi se išlo u javnost sa tim.“-izjavio je Zoran Pavlović.izvor-dnevnik
http://fudbalsrbija.net/pavlovicosim-i- ... kandidati/" onclick="window.open(this.href);return false;