Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

Olako odbacujete Osima. Koliko god Bosanska liga bila slaba, u kojoj Bilbija predstavlja vanserijsko pojacanje, covek je 10 trofeja doneo Zelji za 7 godina rada tamo.

Mala ispravka samo: Nije osvojio prvenstvo sa JEF Unitedom, vec Kup, tako da predstavlja pravog coveka za nas kombinat :mrgreen:

Izmedju Kize i njega nema loseg resenja, samo se bojim da ce to na kraju ipak biti neko treci :frown:
bobanrb

Post by bobanrb »

Samo da ne bude dvojac Rabren-Čapelja a sve se nešto namešta.
Tako je i Milorad Kosanović postao trener jedne zime kad nikog navodno nisu mogli da angažuju
ovaj se samoangažovao :mrgreen:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote:Za mene je ovo odlična vest.Hvala FSS.Najzad da odluče nešto i u korist FKV.
Zar u tolikom Novom Sadu ne postoji nijedan trener koji može da vodi današnju Vojvodinu?Stvarno neverovatno.
Nepostoji.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Amar Osim je veoma dobar trener. Samo pored njega ne moze niko da sastavlja tim ili daje bilo kakve "dobronamerne" sugestije. Kazu da covek 18 sati dnevno radi, da je posvecen timu do fanaticnosti.

Te informacije me dovode do zakljucka da NEMA sanse da dodje u Vojvodinu :idea:

Kandidat je bio i 2010. godine
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=432606" onclick="window.open(this.href);return false;

Ocekujem da novi trener bude neki neutralan tip, bez svog stava koji ce sedeti zbog plate i CV.
limanfkv

Post by limanfkv »

churguzijanac wrote:
Turija wrote:Za mene je ovo odlična vest.Hvala FSS.Najzad da odluče nešto i u korist FKV.
Zar u tolikom Novom Sadu ne postoji nijedan trener koji može da vodi današnju Vojvodinu?Stvarno neverovatno.
Nepostoji.
Naravno da postoji.
0.0625
Turija

Post by Turija »

limanfkv wrote:
churguzijanac wrote:
Nepostoji.
Naravno da postoji.
Apsolutno postoji.
Kako se mi olako odričemo svojih ljudi (i to nas debelo košta), a lako usvajamo ono što nam se servira (podmeće).
Nemam ništa protiv da dođe Osim, pa i Milinković (ipak je neko vremena proveo u Voši i kao igač, iako je mnogo više vremena bio kod onih, ali jedan deo njega je i Novi Sad).
Zašto nisam želeo mlađeg Paunovića?Prvo, genetski partizanovac (ne zameram čoveku, to je OK).Drugo selektor U19, a mi se baš baziramo na deci iz našeg podmlatka.Šta mislite kakvu težinu bi imala njegova reč na nekog našeg klinca (ako mu kaže bićeš u repki ako pređeš kod nas)?
Setite se samo kakav je uticaj na vas imao vaš učitelj (i njegove reči), a on 101% navija, recimo za blizance - naše glavne suparnike?Koliko bi u razredu ostalo navijača Vojvodine, a koliko bi ih bilo da im je, recimo, Čonta učitelj - profesor?Znamo šta znači Gospodin Čonkić Senior i Čonkić Junior za FK Vojvodinu i njene navijače.I sada mi tu dovodimo nekog trenera Paunovića mlađeg, da vaspitava Vošinu omladinu?Hvala FSS, još jednom.Svojim sebičlukom spasli su nas još jednog razaranja iznutra.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Samo mi recite koji su to lokalci koji mogu uspesno da vode Vosu?

Zoki Milinkovic se ne ubraja u lokalce ma koliko neki od nas zeleli da tako bude. Imam osecaj da Zoki ne bi imao tako uspesnu sezonu kao sto je bio slucaj pre dve i po godine. Ne zbog njegovih kvaliteta, nego zbog igrackog kadra koji ce mu biti na raspolaganju.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:Samo mi recite koji su to lokalci koji mogu uspesno da vode Vosu?
Vošu, odavno, nijedan trener ne može uspešno da vodi (kao i sve domaće klubove), jer su treneri i žrtve (za šta su i sami dosta krivi) propasti našeg fudbala, ali to ne znači da su strukovno nedorasli poslu.
Ja sada (na ,,prvu loptu") mogu navesti 5-6 imena, za koje ne vidim nijedan realan argument da je mladi Paunović bolji od njih: Ivica Brzić, Milan Kosanović, Zoran Grujić, Zoran Marić, Dejan Govedarica, Ljubiša Dunđerski, Goran Šaula,...a sigurno sam mnoge izostavio, pa ko bolje poznaje novosadsku i vojvođansku trenersku scenu može navesti bar još toliko, manje poznatih (a kvalitetnih) trenerskih imena -pa čak i recimo, kod nas ne baš popularni, Beki (zbog svog stila rada).
Ko bi od njih želeo, da u ovakvim okolnostima, radi u Vojvodini, to je sasvim drugo pitanje. Ali, ako bi uprava dala odrešene ruke struci, verujem da bi skoro svi oni prihvatili poziv. Međutim, iskreno rečeno, sumnjam da bi im se ponudila fer saradnja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

churguzijanac wrote:Samo mi recite koji su to lokalci koji mogu uspesno da vode Vosu?
Zoran Grujic, Ljubisa Dundjerski, Dejan Govedarica, Milan Kosanovic, Goran Saula, Zoran Maric,....

Saso Milosevski :mrgreen:

Tek dolazi generacija penzionisanih fudbalera, koji ce se mozda okrenuti trenerskom poslu, ako vec nisu (a da je meni promaklo). Tu pre svega mislim na Bataka, Sasu Cilinseka, Tanasijevica,...

Vec sad imamo nekoliko lokalaca, ovo je samo na prvu loptu sto sam se setio, a ima ih jos, a tek ce i da ih bude, ako krenu da se bave trenerskim poslom...

Edit: Turija me vec pretekao...
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Мени је логичније да кад фудбалер заврши каријеру,и постане тренер прво треба да почне од петлића,а не од првог тима.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ДушанСП wrote:Мени је логичније да кад фудбалер заврши каријеру,и постане тренер прво треба да почне од петлића,а не од првог тима.
Pa dobro, ove sto sam naveo kao buducnost te grupe 'lokalaca', logicno je da prodju kroz neke mladje kategorije prvo...
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Novosađani u potrazi za trenerom
Zanimanje Vojvodine za Osima dokaz kvalitetnog rada
Piše: D. Stambolić Jučer, 22:57
Tokom današnjeg dana pojavila se informacija da je novosadska Vojvodina zaiteresovana za usluge aktuelnog menadžera FK Željezničara Amara Osima.

Lale su nedavno odlaskom Marko Nikolića na mjesto trenera beogradskog Partizana ostale bez šefa stručnog štaba, pa su srbijanski mediji prenijeli informaciju kako je stručnjak koji je ovu sezonu započeo na klupi aktuelnog šampiona BiH, a potom kormilo prepustio Hajrudinu Đurbuzoviću, jedan od kandidata za klupu Vojvodine.

Iako je malo vjerovatno da će doći do Osimovog angažmana u Novom Sadu, svakako je interesantno što se klubovi iz susjedstva napokon zanimaju za trenere u našoj zemlji. Amar Osim koji je i svoju igračku, a i trenersku karijeru započeo u redovima kluba sa Grbavice, na istu je i kao trener donio najveći broj trofeja.

Upravo zbog ovih stvari ne treba nikoga čuditi što se u Novom Sadu „raspituju“ za trenera koji je u BiH rekorder po broju osvojenih pehara.

Otišao iz Željezničara ili ne, zanimanje kluba kakav je Vojvodina, koja je igrala nekadašnju Prvu ligu Jugoslavije i danas kotira kao jedan od najorganizovanijih klubova u regionu, sigurno je veliko priznanje za dosadašnji kvalitetan rad Amara Osima na klupi Plavih.

"Pročitao na internetu kao i vi", kratko nam je kazao Osim.

Željina trenerska škola već se dokazala u srbijanskoj Jelen Super ligi u kojoj su uspješno radili Simo Krunić i Vlado Čapljić.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zanimanj ... ada/121320" onclick="window.open(this.href);return false;
Pavlović:“Osim i Milinković nisu kandidati“
Saša Š. 31. decembar 2013. 0
Pavlović:“Osim i Milinković nisu kandidati“

31.12.2013.

Potraga za trenerom koji će zameniti na klupi Vojvodine Marka Nikolića i dalje traje.

Kada je rešenje bilo na dohvat ruke,i postignut dogovor sa selektorom Mlade reprezentacije Veljkom Paunovićem,sve je ostalo na tome,pošto je FSS spustio „rampu“ i nije dozvolio ovom treneru da u isto vreme vodi i Vojvodinu.

Nakon toga su se pojavila i nova imena u pojedinim medijima,kao što su Amar Osim i Zoran Milinković,ali ako je verovati Zoranu Pavloviću koji je zadužen za prelazni rok u Vojvodini,od toga nema ništa:

„Prvi put čujem za Amara Osima i Zorana Milinkovića,i oni nisu kandidati za novog trenera.Imamo određene kontakte sa drugim trenerima,ali još ništa nije konkretno dogovoreno da bi se išlo u javnost sa tim.“-izjavio je Zoran Pavlović.izvor-dnevnik
http://fudbalsrbija.net/pavlovicosim-i- ... kandidati/" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolje da Pavlovic i Rabren sednu na klupu, sto bi dovodili Gagu, Sosu ili nekog slicnog samo proforme :?:
Treba za vreme proslave najuriti ovu "upravu", pa da bude najspektakularnija proslava za koju ce svi cuti.

P.S. Spominje se Vlatko Kostov, ali nista zvanicno i provereno.
Last edited by Toto Riina on Tue Dec 31, 2013 1:15 pm, edited 2 times in total.
lala1914

Post by lala1914 »

u dnevniku je pisalo da nas "sportski direktor" prvi put cuje za njega i Kizu
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

To je onaj momenat kad nas odbiju, pa odjednom 'sportski direktor' ne zna za njih i prvi put cuje u medijima za tu opciju... :greenbutt:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... io-Kajzeri" onclick="window.open(this.href);return false;

Bojim se, Miso vol. 3 :greenbutt:
Post Reply