Otvori oci, razmisljaj logicno!!! Nedavna prica o "Novoj Vojvodini", kao i ova nova prica "iskrena i ispravna vojvodinaska" su paljenje mase...

Po meni ovo je klasican sukob interesa i nista vise.
Iskren da bude malo me nervira ovo idolopoklonstvo Nikolica. Daleko od toga da ga ne bih voleo gledati na nasoj klupi duzi niz godina i sve, ali malo realnosti. Ovde se od sveca do stoke seljacke stize kroz par dana. Pri tom Nikola ne mislim na tebe nego na generalnu pojavu na forumu.Nikola wrote:Prvo na redu treba da bude predsednik, a ne njegov savetnik. Zatim ime novog pred i sd. Od svih u klubu samo Nikolicu verujem.
То је то, молим Вас да пре расправе са појединим никовима са форума прво погледате број њихових постова као и годину учлањења на форуму. У будућим дешавањима морамо бити заједно, како би помогли нашем вољеном клубу.gospodinFKV wrote:Sada, kada je najbitnije, grupa i bocne tribine moraju da ostave nesuglasice iza sebe i deluju kao jedno.
Ja sam samo običan gledalac, navijač Vojvodine, koji dođe na stadion i gleda utakmicu. Nikada nisam bio aktivan niti zapažen ni na severu a ni na zapadu odakle sad gledam Vojvodinu. A gledam je prilično dugo...KoKanidja wrote:"пријатељу" фудбала, ај ти да дођеш онда да се издоговараш са њима? Иако не знам на кога мислиш? Ево никакав проблем, јави се приватно и дођи да кажеш и договориш и кажеш шта ће ко да ради. Већ сам рекао да таквима као ти, ни Коста Хаџи неби одговарао, и ја разумем сву скептичност код људи, али како ћеш ти ето на пример да сносиш последице ако се испостави да ниси био у праву? Јер твоја таква писања свакако изазивају последице и тренутно непотребно убацују црве сумње. Ти си сад као паметан јер си скептичан? Па ко није?