Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Jole

Re: Uprava

Post by Jole »

Ja ne verujem ni jednima ni drugima ni trecima. Toliko prljavog vesa imaju iza sebe da bih bio glup kad bih ikome verovao. Neko zna da pali masu, neko ne zna, ali dela najvise govore, a o bivsim delima svih sukobljenih bolje da cutimo :-?

Otvori oci, razmisljaj logicno!!! Nedavna prica o "Novoj Vojvodini", kao i ova nova prica "iskrena i ispravna vojvodinaska" su paljenje mase... :frown:

Po meni ovo je klasican sukob interesa i nista vise.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Nikola

Post by Nikola »

Prvo na redu treba da bude predsednik, a ne njegov savetnik. Zatim ime novog pred i sd. Od svih u klubu samo Nikolicu verujem.
ПУШТАМ КИШУ!
ssnigd

Post by ssnigd »

Nikola wrote:Prvo na redu treba da bude predsednik, a ne njegov savetnik. Zatim ime novog pred i sd. Od svih u klubu samo Nikolicu verujem.
Iskren da bude malo me nervira ovo idolopoklonstvo Nikolica. Daleko od toga da ga ne bih voleo gledati na nasoj klupi duzi niz godina i sve, ali malo realnosti. Ovde se od sveca do stoke seljacke stize kroz par dana. Pri tom Nikola ne mislim na tebe nego na generalnu pojavu na forumu.

@KoKanidja
Naravno da ovo nije igrica i sve, ali ako se ne krene sa ciscenjem prvo od svoga dvorista ne mozemo se nadati icemu boljem od ovog trenutnog sto imamo. No, slazem se da moramo da krenemo kratkim ali sigurnim koracima. Klub se mora vratiti na zdrave temelje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Jole

Post by Jole »

Kakvi mali i sitni koraci? Ako je ovo iskrena prica onda od 5 lopova sklanjas sve. Sta te briga za dupelisce, oni su u klubu svakako samo kao biljke i dunuce kako se zanjise. Sklanjas 5 lopova i imas 5 postenih i sposobnih ljudi vec spremnih kao zamenu. Ako ti prvo sklonis jednog, ovoj cetvorici ostaje veca provizija. Uz to cetvorica prave jacu licnu zastitu i teze ih je skinuti kasnije nego sad dok im je zastita najslabija. Znaci ako u prvoj turi ne odu svi bitni faktori koji urusavaju klub onda je to suplja prica.

Ako pak nisi dovoljno jak da sklonis svih 5 lopova onda jacas i cekas momenat kad mozes sve da ih srusis odjednom.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
One and only

Post by One and only »

Vojvodini treba jedno dobro prizmeljenje. Slanje u 3-4 ranga nizu ligu. Samo tako ce se klub ocistiti od krupnih i sitnih lopova. Manite se tih prica o vracanju pravih vrednosti. Da je ta ista skupstina ikada postovala te vrednosti ne bi bezuslovno podrzavala Ratka posle batinjanja navijaca i raznih drugih dogadjanja. Sada odjednom nista ne valja, a ljudi su ovde na forumu i pre ovog evropskog pohoda upozoravali na kezmana. Zasto se onda cutalo, kada se znalo kakve su namere sm****vog grobara?
U klubu rade neprofesionalci, lopovi i ljudi nedorasli tim poslovima. Odnos prema najvernijim navijacima sramotan. Marketing je ocajan, zacrvenim se svaki put kada vidim nesto novo iz njihove kuhinje. Ceo klub lici na cirkus sa sve spikerom.
Septicka (uprava) je prepuna, treba je isprazniti do kraja.
United of Vojvodina
rosso-bianco

Post by rosso-bianco »

Добро нам дошао на форум! ако имаш жељу да се обраћаш директно другом форумашу имаш п.м. администрација
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Prvo doneti statut kluba po ugledu na Hajduk iz Splita(podbara je pisao o tom) :!:
Zatim, nema logike, smisla i koristi od teranja SAMO savetnika.

Svidja mi se sto je grupa zaokrenula kurs i sada je potrebna podrska, poverenje da bi krenuli svi pravim smerom. Ponovo je potrebno prikupiti i pravilo usmeriti rasutu energiju. Poverenje je poremeceno, ali to se stice vremenom i radom.

Do partizana ce se sve vise znati i to moze da bude pocetak i prelomna tacka.Vazno je sada jedinstvo :!:
Владика
Administrator

Post by Владика »

gospodinFKV wrote:Sada, kada je najbitnije, grupa i bocne tribine moraju da ostave nesuglasice iza sebe i deluju kao jedno.
То је то, молим Вас да пре расправе са појединим никовима са форума прво погледате број њихових постова као и годину учлањења на форуму. У будућим дешавањима морамо бити заједно, како би помогли нашем вољеном клубу.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Не разумем стварно шта сад ти хоћеш и шта ти се сад не свиђа? Не свиђа ти се што ће Кежман да лети и што ћемо вероватно имати новог председника?
Или ти се не свиђа ко је то покренуо па већ замишљаш у ком су талу са неким новим председником па макар и радили сад исправну причу? Шта хоћеш? Хоћеш ти да водиш све и да сад ми станемо па да они ипак сви остану, па да их онда ти отераш јер ти то можеш? Не разумем? Шта хоћеш?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Liman 1

Post by Liman 1 »

Sa obzirom da smo sada donekle upoznati sa stanjem u klubu koje je ocigledno katastrofalno, svaki slaninar mora biti deo nepobedive vojske i borbom ocistiti upravu od lopova i prevaranata do poslednjeg. Sever, zapad i istok moraju disati kao jedan na svakoj utakmici. Dosao je momenat da pokazemo da nismo mirni i neozbiljni novosadjani kakvim nas mnogi smatraju. Moramo dokazati da Vojvodina pripada ljudima koji je vole i koji su vec godinama tu.
Hocemo ostavke, hocemo da klub vode ljudi koji ga vole :!: :deal:
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
laki

Post by laki »

kezman je za ovih par meseci ugrobario Vosu, to je cinjenica. Ne zameram nikome ko je pricao da zeli da ga vidi u upravi i da mu da sansu jer iz pespektive normalnog coveka on bi trebalo da gleda svoj interes u interesu kluba i da ostvari finansijku dobit za klub, pa samim tim i za sebe, ali sve to gledajuci na duze staze.
Bata je znao kako da drzi klub koliko toliko finansijski stabilnim i da svu zaradu pokupi sebi. Covek iako nije znao da sastavi prostoprosirenu recenicu je bio biznismen za ove pilicare poput keznama, kostica i ostalih koji su nas unistavali u proslosti. Daleko da pisem hvalospeve o Bati, samo kazem da mi nije jasno da je jedan covek kao on imao 5x vise mozga za biznis od nekih drugih koji su navodno uspesni biznismeni.

E sad, ono najvaznije: Kokanidja kaze da ce samo preko njega mrtvog doci na celo kluba neko kao gajic, kostic, matijevic i slicni njima... Nadam se da je tako i da necu procitati na forumu ili u novinama neko slicno ime kao novog predsednika Vose! Samo mogu da se nadam tome i molim Boga da je tako kako kaze.
Isto je rekao da nikad nismo bili blize da dovedemo na celo kluba nekoga kome je stalo do Vose i koji ce da je vodi iz ljubavi, ako se dobro secam sta sam procitao. Necu da pitam o kome je rec, samo se iskreno nadam da vec postoji neko sa kim je obavljen razgovor na tu temu i ko bi pristao da dodje na celo Vose.

Toliko na ovu temu od mene. Mislim da previse raspravljamo svi, neki ostavljaju i po nekoliko istih postova a sve je to mlacenje prazne slame. Kokanidja je realno rekao sta je imao u par postova a ostali onda nesto pretpostavljaju i nagadjaju a realno nemaju pojma ni o cemu, i umesto da cekaju da vide sta ce biti na toj famoznoj skupstini i da li Kokanidjina prica pije vodu o smeni vodecih ljudi, oni, tj vi pricate o kojekakvim bezveznim stvarima. Neka se niko ne uvredi. Pozdrav, nadam se najboljem na toj skupstini! :cheers:
Image
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Daj Bože da grešim, ali sumnjam da će se išta veliko desiti na toj Skupštini. Vrana vrani oči ne vadi, izdogovaraće se oni već nekako a za javnost će biti priča da su međusobne nesuglasice potisnute zarad dobrobiti kluba i slično...
roksanda23

Post by roksanda23 »

Dobro jutro svima. Za administraciju: Ne znam zbog čega je moj post obrisan, jer nisam koristio ni jednu nepristojnu reč, za razliku od pojedinih postova koji nisu uklonjeni. Kažete da ne komentarišem navijačku grupu sa severne tribine. To je kao kada biste rekli da na ovom forumu ne možemo da komentarišemo upravu, trenera itd. Ko ne vidi da je grupa sa severa direktno povezana sa upravom, taj ili to neće da vidi, ili...Možete obrisati i ovaj post i ako je to svrha ovog foruma, onda mi je zaista žao što sam se juče, najzad i učlanio. I dalje ću ga pratiti, jer ima kvalitetnih komentara, ali oni tipa: grupa, moramo biti jači, sada nam je potrebno jedinstvo - to je klasična demagogija. Ko ne predloži nešto konkretno, bolje da ne predlaže.
I da ne pametujem, jer sam nekima već sigurno dojadio posle dva posta, evo i jednog razmišljanja: Da li će možda u novoj upravi biti mesta za Ljubomira Vorkapića, koji je pre možda pola godine rekao da je spreman da uđe u Vojvodinu, ali da ne želi ništa da radi preko tadašnjeg predsednika, koji je, Bog da mu dušu prosti, u međuvremenu preminuo. Pozdrav za sve učesnike foruma i administraciju.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

"пријатељу" фудбала, ај ти да дођеш онда да се издоговараш са њима? Иако не знам на кога мислиш? Ево никакав проблем, јави се приватно и дођи да кажеш и договориш и кажеш шта ће ко да ради. Већ сам рекао да таквима као ти, ни Коста Хаџи неби одговарао, и ја разумем сву скептичност код људи, али како ћеш ти ето на пример да сносиш последице ако се испостави да ниси био у праву? Јер твоја таква писања свакако изазивају последице и тренутно непотребно убацују црве сумње. Ти си сад као паметан јер си скептичан? Па ко није?

роксанда, нек си се ти нама учланио. Видим баш добро си упућен. Теби ће сад неко конкретно на форуму да предложи нешто? Ипак си ти роксанда. Али на твоју жалост тај к* Воркапић неће бити у новој Управи. Ево ЈА то нећу дати. Јел имаш ти неког да предложиш али са киме си већ ти лично обавио разговор да уђе у Клуб?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

KoKanidja wrote:"пријатељу" фудбала, ај ти да дођеш онда да се издоговараш са њима? Иако не знам на кога мислиш? Ево никакав проблем, јави се приватно и дођи да кажеш и договориш и кажеш шта ће ко да ради. Већ сам рекао да таквима као ти, ни Коста Хаџи неби одговарао, и ја разумем сву скептичност код људи, али како ћеш ти ето на пример да сносиш последице ако се испостави да ниси био у праву? Јер твоја таква писања свакако изазивају последице и тренутно непотребно убацују црве сумње. Ти си сад као паметан јер си скептичан? Па ко није?
Ja sam samo običan gledalac, navijač Vojvodine, koji dođe na stadion i gleda utakmicu. Nikada nisam bio aktivan niti zapažen ni na severu a ni na zapadu odakle sad gledam Vojvodinu. A gledam je prilično dugo...
Kada sam rekao da vrana vrani oči ne vadi mislio sam na Predsednika kluba, njegovog savetnika i na članove UO i Skupštine pred čijim očima se dešava sve ovo a oni ništa ne čine da se stanje popravi na bolje (da ne grešim dušu, možda i čine, ali ja to ne vidim). Bar je to do sada tako bilo.
Da se izdogovaram sa nekim iz kluba? Bilo bi lepo, ali da li bi bilo ko iz kluba saslušao i uvažavio moje mišljenje?

Tebe bi možda i saslušali jer te znaju i verovatno poštuju, mene ne bi sigurno...

Ako se ispostavi da nisam bio u pravu, glasno ću reći da sam pogrešio jer mi nije problem da priznam grešku. Posledice ne vidim kakve bi morao da snosim jer sam toliko nebitan za funkcionisanje i opstanak Vojvodine i Firme da bi se bilo ko zbog moje priče počešao.

Iskreno bih voleo da pomognem klubu, jer imam i neke škole završene i nešto životnog i radnog iskustva, i kada bi neko tražio od mene da učinim nešto za klub a da je u okviru moje struke i mog znanja uradio bih to sa najvećim zadovoljstvom
Post Reply