Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

budababa

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h

Post by budababa »

Pre pola sata sam svratio do Gigstix-a po dres (iznenađujuće dobar, vredi ga uzeti) i info je da je ostalo još karata za Sever. Tako da svako ima šansu da uđe na stadion i bude deo događaja, a tribina je manje bitna u ovom slučaju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
tulip

Post by tulip »

Na stadion se dolazi trezan, a posle utakmice se cuga.
DAJ GOL!!!
Perf

Post by Perf »

Od mene su trazili kartu kuzma liman i PanonskiFantom. Kuzma je nabavio, za Panonskog ne znam. Nazalost ja ne mogu da dam svoju kartu posto cu ipak stici na utakmicu(doduse kasnicu nekih par minuta).
ogi
Administrator

Post by ogi »

budababa wrote:Pre pola sata sam svratio do Gigstix-a po dres (iznenađujuće dobar, vredi ga uzeti) i info je da je ostalo još karata za Sever. Tako da svako ima šansu da uđe na stadion i bude deo događaja, a tribina je manje bitna u ovom slučaju.
Da li je dres isti kao sto ovaj momak nosi na slici?

http://www.fkvojvodina.rs/wp-content/up ... C_0001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ogi wrote:
budababa wrote:Pre pola sata sam svratio do Gigstix-a po dres (iznenađujuće dobar, vredi ga uzeti) i info je da je ostalo još karata za Sever. Tako da svako ima šansu da uđe na stadion i bude deo događaja, a tribina je manje bitna u ovom slučaju.
Da li je dres isti kao sto ovaj momak nosi na slici?

http://www.fkvojvodina.rs/wp-content/up ... C_0001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste.
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Ovaj moj ce ipak ici na sever ovog puta. Hvala svima sto su nudili karte, lepo od vas, verujem da ce nekome trebati.
Vidimo se na zapadu. :cheers:
Passion

Post by Passion »

Ако неко има једну карту вишка за Запад, нек се јави. Захваљујем унапред :cheers:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Mare

Post by Mare »

Svako ko želi na utakmicu može da uđe, još uvek ima karata za sever, a pretpostavljam da će biti i pred utakmicu jedan kontigent pušten. U svakom slučaju ko god hoće da gleda utakmicu uživo može to da učini sa severne tribine jer karata za tu tribinu ima.
Jebote nikad ne bih verovao da će mene ovako matorog da drma adrenalin i to pred polufinale kupa sa OFK-om.
Ajmo slaninari, ajmo da podržimo našu STARU DAMU, svako ko bude došao ući će na stadion :!:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Svi na sever!
Hajde da uticemo na sve da atmosfera bude zapaljiva i da pokazemo svima kako se podrzava Vojvodina!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Evo ja sam upravo konfiskovao jednu kartu za zapad od jednog neodgovornog poznanika, pa kome treba, a odgovara mu da je pokupi neposredno pre tekme (jedno pola sata), neka pusti privatnu (ali u roku od pola sata pošto izlazim iz stana pa neću posle videti). Passion, ako si ti na redu - imaš kartu od mene. :wink: Isto bih apelovao i na ostale, ako imate neodgovorne drugare koji su dizali karte a neće ići na tekmu, otimajte im to i delite.

Inače, podržavam Grbin predlog, treba napraviti grotlo na zapadu, pogotovo na severozapadu, em što nam inače fali to da budemo malo življi i nosimo igrače do pobede, em da se pokvari doživljaj turistima. Znači, aktivno učestvovanje u tekmi, pevanje, psovanje, režanje protivniku za vrat i po mogućstvu stajanje celu tekmu.

I da, obavezno uđite ranije, pogotovo ako planirate da birate deo tribine, pošto će turisti opet navaliti na samom početku i ulaziti do 30. minuta, nemojte da se sa njima zaglavite na ulazima, budite uveliko na svojim mestima. Karata za sever verovatno još ima, ko nema karte za zapad i istok neka pali na sever!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Iskreno, mišljenja sam da jedino pobeda od 3:0 nudi koliko-toliko miran revanš. Oni jesu van forme, ali imaju Kizu!
Tu leži moj blagi pesimizam ukoliko ih nedobijemo sa tri gola razlike na Karadjordju i to bez primljenog gola.
Nadam se da ovaj svoj post i bojazan neću morati kopirati jednog dana na neko drugo mesto.
Da nečuje zlo!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
madda fakka

Post by madda fakka »

Ko zeli da gleda preko live stream na jedan od ova dva linka ce 100% biti tekma

http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://balkan-sport.net/livestream/index3.html?id=3" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno gledam Javor - Jagodina gde je poveo domacin pre 5 minuta a vec vidim navlaci se gol Jagodini...
I Bog je Slaninar...
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Obavezno udjite 35-40 minuta pre pocetka tekme!
recni galeb

Post by recni galeb »

bio na blagajni (Gardinovci selo malo sad za kartu sve bi dalo) i aj da im ucinim i cujem, kad mi kaze cikica da ce biti u 16h pusten jos jedan kontigent katrata, ko nema nek pozuri...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

E, ajmo sad...
Vreme je da se krene na tekmu! Nadam se da cemo je sa osmehom ispratiti!
Vidimo se na stadionu... :cheers: :cheers:
Locked