Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h
Pre pola sata sam svratio do Gigstix-a po dres (iznenađujuće dobar, vredi ga uzeti) i info je da je ostalo još karata za Sever. Tako da svako ima šansu da uđe na stadion i bude deo događaja, a tribina je manje bitna u ovom slučaju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Na stadion se dolazi trezan, a posle utakmice se cuga.
DAJ GOL!!!
Od mene su trazili kartu kuzma liman i PanonskiFantom. Kuzma je nabavio, za Panonskog ne znam. Nazalost ja ne mogu da dam svoju kartu posto cu ipak stici na utakmicu(doduse kasnicu nekih par minuta).
Da li je dres isti kao sto ovaj momak nosi na slici?budababa wrote:Pre pola sata sam svratio do Gigstix-a po dres (iznenađujuće dobar, vredi ga uzeti) i info je da je ostalo još karata za Sever. Tako da svako ima šansu da uđe na stadion i bude deo događaja, a tribina je manje bitna u ovom slučaju.
http://www.fkvojvodina.rs/wp-content/up ... C_0001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- Red Marquis
- Moderator
Jeste.ogi wrote:Da li je dres isti kao sto ovaj momak nosi na slici?budababa wrote:Pre pola sata sam svratio do Gigstix-a po dres (iznenađujuće dobar, vredi ga uzeti) i info je da je ostalo još karata za Sever. Tako da svako ima šansu da uđe na stadion i bude deo događaja, a tribina je manje bitna u ovom slučaju.
http://www.fkvojvodina.rs/wp-content/up ... C_0001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
Ovaj moj ce ipak ici na sever ovog puta. Hvala svima sto su nudili karte, lepo od vas, verujem da ce nekome trebati.
Vidimo se na zapadu.
Vidimo se na zapadu.

Ако неко има једну карту вишка за Запад, нек се јави. Захваљујем унапред 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Svako ko želi na utakmicu može da uđe, još uvek ima karata za sever, a pretpostavljam da će biti i pred utakmicu jedan kontigent pušten. U svakom slučaju ko god hoće da gleda utakmicu uživo može to da učini sa severne tribine jer karata za tu tribinu ima.
Jebote nikad ne bih verovao da će mene ovako matorog da drma adrenalin i to pred polufinale kupa sa OFK-om.
Ajmo slaninari, ajmo da podržimo našu STARU DAMU, svako ko bude došao ući će na stadion
Jebote nikad ne bih verovao da će mene ovako matorog da drma adrenalin i to pred polufinale kupa sa OFK-om.
Ajmo slaninari, ajmo da podržimo našu STARU DAMU, svako ko bude došao ući će na stadion

- Toto Riina
Svi na sever!
Hajde da uticemo na sve da atmosfera bude zapaljiva i da pokazemo svima kako se podrzava Vojvodina!
Hajde da uticemo na sve da atmosfera bude zapaljiva i da pokazemo svima kako se podrzava Vojvodina!
- Tony Starks
Evo ja sam upravo konfiskovao jednu kartu za zapad od jednog neodgovornog poznanika, pa kome treba, a odgovara mu da je pokupi neposredno pre tekme (jedno pola sata), neka pusti privatnu (ali u roku od pola sata pošto izlazim iz stana pa neću posle videti). Passion, ako si ti na redu - imaš kartu od mene.
Isto bih apelovao i na ostale, ako imate neodgovorne drugare koji su dizali karte a neće ići na tekmu, otimajte im to i delite.
Inače, podržavam Grbin predlog, treba napraviti grotlo na zapadu, pogotovo na severozapadu, em što nam inače fali to da budemo malo življi i nosimo igrače do pobede, em da se pokvari doživljaj turistima. Znači, aktivno učestvovanje u tekmi, pevanje, psovanje, režanje protivniku za vrat i po mogućstvu stajanje celu tekmu.
I da, obavezno uđite ranije, pogotovo ako planirate da birate deo tribine, pošto će turisti opet navaliti na samom početku i ulaziti do 30. minuta, nemojte da se sa njima zaglavite na ulazima, budite uveliko na svojim mestima. Karata za sever verovatno još ima, ko nema karte za zapad i istok neka pali na sever!

Inače, podržavam Grbin predlog, treba napraviti grotlo na zapadu, pogotovo na severozapadu, em što nam inače fali to da budemo malo življi i nosimo igrače do pobede, em da se pokvari doživljaj turistima. Znači, aktivno učestvovanje u tekmi, pevanje, psovanje, režanje protivniku za vrat i po mogućstvu stajanje celu tekmu.
I da, obavezno uđite ranije, pogotovo ako planirate da birate deo tribine, pošto će turisti opet navaliti na samom početku i ulaziti do 30. minuta, nemojte da se sa njima zaglavite na ulazima, budite uveliko na svojim mestima. Karata za sever verovatno još ima, ko nema karte za zapad i istok neka pali na sever!
-
Iskreno, mišljenja sam da jedino pobeda od 3:0 nudi koliko-toliko miran revanš. Oni jesu van forme, ali imaju Kizu!
Tu leži moj blagi pesimizam ukoliko ih nedobijemo sa tri gola razlike na Karadjordju i to bez primljenog gola.
Nadam se da ovaj svoj post i bojazan neću morati kopirati jednog dana na neko drugo mesto.
Da nečuje zlo!
Tu leži moj blagi pesimizam ukoliko ih nedobijemo sa tri gola razlike na Karadjordju i to bez primljenog gola.
Nadam se da ovaj svoj post i bojazan neću morati kopirati jednog dana na neko drugo mesto.
Da nečuje zlo!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- madda fakka
Ko zeli da gleda preko live stream na jedan od ova dva linka ce 100% biti tekma
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://balkan-sport.net/livestream/index3.html?id=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno gledam Javor - Jagodina gde je poveo domacin pre 5 minuta a vec vidim navlaci se gol Jagodini...
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://balkan-sport.net/livestream/index3.html?id=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno gledam Javor - Jagodina gde je poveo domacin pre 5 minuta a vec vidim navlaci se gol Jagodini...
I Bog je Slaninar...
- Toto Riina
Obavezno udjite 35-40 minuta pre pocetka tekme!
-
bio na blagajni (Gardinovci selo malo sad za kartu sve bi dalo) i aj da im ucinim i cujem, kad mi kaze cikica da ce biti u 16h pusten jos jedan kontigent katrata, ko nema nek pozuri...
- gospodinFKV
E, ajmo sad...
Vreme je da se krene na tekmu! Nadam se da cemo je sa osmehom ispratiti!
Vidimo se na stadionu...

Vreme je da se krene na tekmu! Nadam se da cemo je sa osmehom ispratiti!
Vidimo se na stadionu...