Razna desavanja...

Locked
mihailov

Post by mihailov »

Ja mislim da nije vreme za stvaranje Balkanske lige.Sve i da je bezbednost na nivou,nisam siguran da je to najbolje za nas fudbal...evo sta se desilo sa kosarkom...
Treba da radimo na tome da se sklone mnogi ljudi iz saveza i pocnemo sa poboljsanjem ove nase lige.Ima tu centara poput Nisa,Kragujevca...
Napred Voso!
limanfkv

Post by limanfkv »

U zivotu necu ici na to ako se stvori,bas kao i u kosarci.
0.0625
Dejan

Post by Dejan »

Mora već od drugog kola

Novinar: K. R., Fotoreporter:

Od juče je poznata većina potencijalnih suparnika naše najbolje četiri ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u Kupu Uefe. Crno-beli će takmičenje na međunarodnoj sceni započeti u drugom kolu kvalifikacija, a s koeficijentom 25,527 sigurno će biti među nosiocima, što znači da će im prvi rival biti neki od 28 klubova koji uspešno prebrode prvu kvalifikacionu rundu.

U novom kolu će, jasno, 14 ovih klubova nastaviti takmičenje, a pridružiće im se, sem Partizana, Glazgov Rendžers, Dinamo Kijev, Anderleht, Sparta Prag, Fenerbahče, Panatinaikos, Bazel, Bran, Beitar Jerusalim, Partizan, Alborg, Rapid Beč, Visla Krakov i MTK. U slučaju da se ova prepreka uspešno prebrodi, mogući rivali našeg šampiona u poslednjem kolu kvalifikacija biće, uz ostale pobednike, Barselona, Liverpul, Arsenal, Šalke, Juventus, Olimpik Marsej, Steaua, Olimpijakos, Šahtjor, Fjorentina i moskovski Spartak.

Srbiju će u Kupu Uefe naredne sezone predstavljati Crvena zvezda, Vojvodina i Zemun, s tim što Uefa razmatra vanredni zahtev trećeligaša Zemunaca za učešće u tom takmičenju. U slučaju da ih komisija odbije, njihovo mesto zauzeće čačanski Borac, dok bi Napredak automatski izborio pravo nastupa u Intertoto kupu. Beogradski crveno-beli će početi od drugog kola kvalifikacija, za razliku od Novosađana i Zemunaca ili Čačana, koji će biti nosioci prilikom žreba za prvo kolo Južnomediteranske regije. To istovremeno znači da su im mogući takmaci dva predstavika BiH, pa Milano Kumanovo i Pelister iz Makedonije, Vlaznija i Partizani iz Albanije, Birkirkara i Marsakslok s Malte, Sant Hulija iz Andore, kao i Mogren i Zeta iz Crne Gore.

Plasiraju li se u drugo kolo, biće ponovo nosioci, kao i Crvena zvezda, ali će to zavisiti i od ishoda mečeva Intertoto kupa, koji se ovog leta igra poslednji put.
Dejan

Post by Dejan »

Srpski fudbaleri: Udružimo se u sindikat!

Sreda, 28. maj 2008. 14:34

Fudbaleri Meridijan Superlige Srbije jednoglasno su podržali inicijativu za osnivanje sindikata igrača, koju je nedavno pokenuo član Borca iz Čačka Mirko Poledica.

Poledica je pokretanje takve inicijative najavio ovog meseca, na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o nepoštovanju prava fudbalera o Srbiji, odnosno o problemima sa kojima se igrači suočavaju u domaćim klubovima, medju kojima je i nemogućnost da naplate zaradu propisanu ugovorima.

Fudbaler Borca koji je konferenciju sazvao zbog dugova koje mu, uprkos presudi Fudbalskog saveza Srbije u njegovu korist, nije isplatio nekadašnji klub Čukarički, u izjavi agenciji Beta objasnio je kako sindikati štite igrače u inostranstvu.

"Svaki igrač od svoje mesečne plate sindikatu uplati dva do tri odsto od svoje zarade. U slučaju da klub igraču ne isplati ugovorom propisanu platu, sindikat fudbaleru nadoknadi zaradu, a zauzvrat dobije ovlašćenje da klub tuži za nepoštovanje propisa", rekao je Poledica koji je ranije igrao u Poljskoj i u Češkoj, a kome je Čukarički dužan više od 60.000 evra.

"Fudbaleri u Srbiji jednostavno ne mogu da pričaju o svojim problemima. Daleko od toga da sam ja jedini igrač kome je neki klub dužan, ali ostale kolege ne mogu da govore o tome, jer su još pod ugovorima sa istim timovima, a svi i dalje brinu o pukoj egzistenciji, pošto finansijski nisu obezbedjeni", dodao je on.

Sagovornici agencije Beta listom su podržali Poledicinu inicijativu i time potvrdili tvrdnje fudbalera Borca da ima podršku svih igrača iz Srbije.

"Poledica će imati moju apsolutnu podršku. Sve što je on rekao je zaista tačno. U Crvenoj zvezdi je sve normalno i ne mogu da kažem da sam imao ikakvih problema, ali uopšteno u srpskom fudbalu ima dosta neželjenih stvari, a dosta igrača ne sme da govori o svojim problemima, jer nema ničiju zaštitu. U Engleskoj i Rusiji takva udruženja su maksimalno organizovana", rekao je prvotimac Crvene zvezde Ognjen Koroman koji je nekada nastupao za ruske i engleske klubove.

Poledicu je podržao i štoper Partizana Nenad Djordjević koji je prošle godine nastupao za japanski Džef junajted.

"Svidja mi se u kojem pravcu ide to razmišljanje. To je dobra stvar, a najbolji dokaz je udruženje profesionalnih fudbalera koje postoji u Engleskoj, kao i slične asocijacije u drugim razvijenim zemljama.
Potrebno nam je tako nešto, jer danas smo fudbaleri, a sutra ko zna gde smo. Ako bi većina fudbalera prihvatila ovakvu inicijativu, aktivno bih se uključio u njenu realizaciju. Voleo bih da do toga dodje, mada nisam siguran da će to biti lako, jer ipak je ovo Srbija", rekao je Djordjević.

Skeptičan je bio i član kiparskog Apolona Nenad Mirosavljević, nekada dugogodišnji igrač Smedereva, Partizana i španskog drugoligaša Kadiza.

"To je super ideja, igrači bi sigurno bili zaštićeniji. Trenutno se njihova prava ne mogu porediti sa situacijom u Španiji. Ovde je sve kako vlasnici klubova kažu, igrač tu ništa ne može da uradi", naveo je Mirosavljević.

"Ne znam, ipak, koliko bi ta ideja zaživela kod nas. Prvo moraju mnoge stvari da se reše. Sudstvo mora da se dovede na neki nivo. U Španiji taj sindikat funkcioniše fenomenalno: ako neki klub igraču ne isplati novac, sindikat to učini u roku od 30 dana po završetku sezone. Posle sindikat ima spor sa klubom, ali to je veliki novac, za tako nešto treba imati veliki budžet što je sa primanjima fudbalera u Srbiji vrlo teško", naveo je Mirosavljević.

Položaj fudbalera u Srbiji negativno je ocenio i fudbaler Vojvodine Miodrag Pantelić koji je deo karijere proveo u Bugarskoj i Kini.

"Iskreno, u Srbiji je, osim u tri ili četiri izuzetka, situacija totalno amaterska, sve se svodi na sujetu jednog čoveka, obično vlasnika kluba, koji odlučuje o svemu, pa i o tome da li će igrač biti isplaćen ili ne", ocenio je Pantelić.

"Osnivanje sindikata fudbalera nam je svakako potrebno, ako ništa drugo onda zarad budućih generacija fudbalera. Koliko bi to funkcionisalo zavisi od mnogo toga, zakona u zemlji, pa i od ishoda izbora u Fudbalskom savezu Srbije. Pre ili kasnije do toga će doći, ali bolje je što pre", dodao je Pantelić.
Turija

Post by Turija »

NOVOSADSKI SUPERLIGAŠ NASTAVLJA PRAKSU

Ivica Brzić više nije trener Fudbalskog kluba Vojvodina. To je i definitivno odlučeno juče posle sastanka v.d. predsednika Upravnog odbora kluba Mirka Dubroje i generalnog direktora Cvetka Riđošića, a posle sastanka Upravnog odbora. Iskusnom stručnjaku odluka o ne nastavljanju saradnje saopštena je na zajedničkom ručku kom je još prisustvovao tehnički direktor Radisav Rabrenović.

Juče je, osim šture informacije o razlazu kluba i trenera, malo šta opširnije moglo da se dobije. Izvesno je da dojučerašnjem treneru ionako ističe ugovor u junu, a više pojedinosti javnost će saznati danas, jer je Ivica Brzić zakazao konferenciju za štampu u 12 časova.

Ono što smo uspeli da saznamo je to da je v.d. predsednika kluba Mirko Dubroja istakao da je razlaz protekao u korektnom tonu i da će Brziću biti isplaćeno sve prema ugovoru. Podsetićemo da je upravo Dubroja bio taj koji je posle poraza od 1:5 na Marakani od Crvene zvezde zapretio: “Još jedan poraz i Brzić više neće biti trener! U suprotnom, ja ću otići iz kluba”!

Od tada se osetilo da Brzić nema Dubrojinu podršku, ali je Vojvodina načinila sjajan pobedonosni niz (šest mečeva), sve do poraza od OFK Beograda u poslednjem kolu na Karaburmi. Od kada je posle 16 godina ponovo došao u Vojvodinu i nasledio Milovana Rajevca, Novosađani su pod Brzićevim patronatom ostvarili 16 pobeda i po šest remija i poraza, uz gol razliku 48:29 i po drugi put uzastopno (prvi put u istoriji) izborili plasman u Kup UEFA. Brzić je imao seriju od 12 mečeva bez poraza, a razlika od 19 bodova naspram najbližeg pratioca ne pamti se u istoriji kluba.

NJegov jedini pravi kiks bio je odmah po preuzimanju tima. Bio je to poraz u Inđiji (2:3) u Lav kupu, kada je verovao da i bez dva standardna prvotimca Vojvodina može u gostima da pobedi trećeligaša i – prevario se!

Kao mogući naslednici Brzića na klupi Vojvodine već se pominju Slobodan Krčmarević i Ilija Petković, ali neće biti iznenađenje ukoliko rukovodstvo povuče sasvim treći potez.
Inače, najavljeno je da će Skupština kluba biti održana 10. juna, kada će klub i zvanično dobiti predsednika, a posle ostavke Ratka Butorovića i dobijanja vd funkcije člana UO – Mirka Dubroje. Činjenica je da Vojvodina letnje pripreme (početak najavljen između 15. i 20. juna) Vojvodina mora da počne potpuno konsolidovana s jasnim koordinatama na relaciji: predsednik – upravni odbor - šef stručnog štaba – takmičarski tim, jer samo tako može spremna da dočeka Evropu i visoke ambicije u novom domaćem prvenstvu.

S. Savić
Foto: F. Bakić

,,Gospodo" svaka vam čast.Mislim da ćete uskoro uspeti da oterate sa našeg stadiona, ne samo bivše igrače, već i ovo malo sadašnjih navijača.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Rastali se Vojvodina i Ivica Brzić!

Novinar: B. S., Fotoreporter:

U novu sezonu s novim trenerom. Vojvodina se zahvalila Ivici Brziću na dosadašnjoj saradnji, o kojoj se poslednji put pokušalo razgovarati za jučerašnjim ručkom, na kome su s dosadašnjim šefom struke bili Mirko Dubroja, Cvetko Riđošić i Radisav Rabrenović, ali se nije otišlo dalje od onog gde se stalo u utorak uveče, na sednici IO kluba, kada je, u stvari, prvi put bio ozvaničen rastanak.

Mada je informacija o tom sastanku procurila u javnost, vršioci dužnosti predsednika kluba i direktora juče, izgleda, nisu bili voljni za bilo kakav komentar i radije su pustili telefone da zvone i zvone. Radisav Rabrenović, tehnički direktor, međutim, potvrdio je glavnu vest iz fudbalskih kuloara.

– Evo, dakle, onog zvaničnog. Da, rastali smo se. Preciznije rečeno, Vojvodina s Brzićem nije produžila ugovor i tražimo novog trenera. Dakle, od četvrtka, kada se informacija o razlazu s Brzićem bude našla u medijima, počeće navala – čulo se od Rabrenovića.

Brzić

Novosađani su s Brzićem počeli 19. oktobra, kada je preuzeo ekipu od Milovana Rajevca, posle petog kola. Ekipa Vojvodine je pod njegovim rukovođenjem imala promašaj u Kupu Srbije, pošto je eliminisana u Inđiji, ali je, s druge strane, ostvarila uspeh. Iako je zumus ostala bez četvorice najistaknutijih u prvom delu sezone, uspela je da ponovo stigne u Kup Uefe.

Ali, tu je tehniko podigao ručnu, pa se od njega nije mogla saznati ni reč više:

– Rano je da govorimo o budućem prvom stručnjaku.

Pomenusmo mu imena Dragoljuba Bekvalca, Slobodana Krčmarevića i nekadašnjeg selektor Srbije i Crne Gore Ilije Petkovića, o kojima se ponegde govori kao o sigurnim rešenjima, ali...

– Rekao sam, ne bih da licitiramo. Čuo sam i ja o kome se sve govori, samo bih rekao da je malo verovatnoće u tome da se ostvari neka od tih kombinacija. Vojvodina ima svoje viđenje toga kako bi trebalo rešiti problem i uskoro ćete, verujem, biti sa zvaničnog mesta obavešteni o tome ko je naš novi šef struke.

Neki detalj će se, eventualno, moći naslutiti u susretu novinara s doskorašnjim kormilarom Lala, zakazanim za danas u podne.

Petković

Nekadašnji selektor Ilija Petković nije se zbunio kada smo mu postavili pitanje o eventualnom dolasku u Vojvodinu:

– Navikao sam poslednjih godina da budem "dežurni trener". Mediji su me često "selili", a pročitao sam jednom i da ću biti predsednik kluba. Zasad ni sa kim iz Vojvodine nisam kontaktirao, a ako me žele, znaju moj broj telefona.

Bolje da smo se rastali sa nekim drugim osobama :idea:
Keva

Post by Keva »

Turija wrote: kada je verovao da i bez dva standardna prvotimca Vojvodina može u gostima da pobedi trećeligaša i – prevario se!
A 6 uzastopnih pobeda smo ostvarili bez koliko "tada standardnih" prvotimaca...
Pa di nadju ove ljude da pise ove stvari...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dejan wrote:Bolje da smo se rastali sa nekim drugim osobama :idea:
Hehe

Image
Turija

Post by Turija »

B92
Brzić nije više trener Vojvodine

Dosadašnji trener Vojvodine Ivica Brzić potvrdio je u četvrtak da više neće biti trener novosadskog prvoligaša. Brzić je na konferenciji za novinare rekao da mu ugovor sa Vojvodinom ističe 1. juna i da mu je u klubu rečeno da neće biti produžen. Brzić je rekao da je zadovoljan svojim učinkom u klubu, od kako je početkom prvenstva nasledio Milovana Rajevca na mestu šefa stručnog štaba.

Brzić je naveo da nije imao problema sa upravom i ljudima u klubu, ali je istakao da su ga pogodile glasine u kojima su on i saradnici označeni kao treneri-rekreativci.

Vojvodina je pod Brzićevim vođstvom zabeležila 16 pobeda i po šest remija i poraza i drugi put uzastopno se plasirala u Kup UEFA.

Pojedini novosadski mediji javili su da su mogući Brzićevi naslednici Slobodan Krčmarević i Ilija Petković. Očekuje se da će novi trener biti poznat tokom sledeće nedelje ili najkasnije posle Skupštine kluba 10. juna.

Prvi komentar na B92:
Sramota,sramota i po 100 puta sramota. … Oterati trenera koji je napravio pravi podvig sa ekipom koja je posle zimskog prelaznog roka i svih desavanja u klubu ostala bez svojih najboljih igraca,je u najmanju ruku cudno.
Tako je to kada nase klubove vode bahati i svemocni funkcioneri(cast izuzecima).I dokle god bude tako nas fudbal ce sve vise tonuti u provaliju iz koje nema povratka.Sramota,sramota i po 100 puta sramota!!!
Dejan,Toronto, 29. maj 2008 15:19)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Kod nas izgleda ne valja kada dobro vodiš klub :shock:
" Dečko je pun zmajova! "
Keva

Post by Keva »

Cause wrote:Kod nas izgleda ne valja kada dobro vodiš klub :shock:
Ne trebe da vodis klub, treba samo da dodjes na klupu i radis tacno sta ti se kaze... sve ostalo je nebitno, Ilija Petkovic je idealan kandidat po tim standardima...
Turija

Post by Turija »

Šta je sve Manćini rekao Moratiju...
Cetvrtak, 29. maj 2008. 17:27

Italijani ne bi bili Italijani, kada ne bi saznali i najsitnije detalje... Dnevnih "Il Đornale" (Il Giornale) tvrdi da zna tačno kako je tekao poslednji razgovor između predsednika Intera Masima Moratija i otpuštenog trenera Roberta Manćinija.

Manćini je smenjen, iako je osvojio tri titule u poslednje tri sezone, a evo i šta je Morati (navodno) naveo kao razloge, odnosno šta mu je trener poručio na kraju razgovora.

Sastanak na kojem je Morati saopštio Manćiniju da više nije trener, trajao je samo 14 minuta.

Morati: Zdravo Roberto, kako si?
Manćini: Dobro sam, hvala.
Morati: Kako ti je porodica?
Manćini: Dobro, hvala.
Morati: Roberto, moram da ti saopštim neke loše vesti.
Manćini: Pretpostavljao sam.
Morati: Moram da te otpustim.
Manćini: Ne, ti želiš da me otpustiš, to nije isto.
Morati: Nije tačno, ne govori takve stvari. Znaš i sam... Tim. Pričao sam sa njima i nešto ne funkcioniše. Tako da je bolje da menjamo.
Manćini: Nemoj da pričaš to, već si imao spremnog Murinja, još u januaru.
Morati: Ne, ne nimalo. Nije kao što misliš.
Manćini: Ne! Pričao si mi svakakve priče i lagao me mesecima. Ja sam se uvek ponašao ispravno i nikada te nisam lagao. Ne mogu da razumem ovu odluku.
Morati: O čemu pričaš? Ne ponašaj se tako, saslušaj me...
Manćini: Šta da slušam? Ti se čak nisi ni radovao skudetu!
Morati: Kakve to ima veze sa bilo čime? Smiri se i sedi da pričamo mirno.
Manćini: Kada si me već otpustio, ne moram da se dosađujem slušajući te.
Morati: Nemoj da ideš tako, hajde da pričamo o normalnoj isplati obeštećenja.
Manćini: Ne treba mi tvoja "normalna islpata obeštećenja", moraćeš da mi isplatiš novac od mog četvorogodišnjeg ugovora i neću ti oprostiti ni evro! Ali, ne brini, o tome ćeš čuti od mojih advokata i to je to od mene!

Za sada se zna samo da Manćini nije više trener Intera, a ne i da li ga je Murinjo zaista zamenio.

"Manćiniju je baš teško palo sve što se dogodilo. On je bio razočaran, zvao me je posle sastanka i odmah mi je ispričao šta se dogodilo", rekao je pomoćni trener Intera Siniša Mihajlović, koji će otići iz kluba zajedno sa Manćijem.

"Nisam očekivao takvu odluku predsednika Moratija. Ne slažem se sa njegovim potezom, jer je Mančini mogao da nastavi da pobeđuje sa Interom, a za to mu je bilo potrebno samo nekoliko novih igrača", dodao je Mihajlović.

(MONDO)
Inter i Vojvodina: da li je sličnost baš slučajna?
Inter, tim slavne prošlosti i mizerne sadašnjosti za svoj rejting, godinama se patio (uz more promašenih prelaznih rokova i bačenih miliona evra), da vrati nekadašnji sjaj.Kada je konačno u tome uspeo (uzeo skudeto), sa legendarnim Robertom Manćinijem na klupi, vraća se, ponovo, svom utabanom putu u propast.
Nedavno sam ovde spominjao tajanstvenog novog novosadskog Murinja, i to ne baš sasvim slučajno.A, neka kopča je bila otprilike:ko traži preko hleba pogaču, dobiće je i gorko će se (po)kajati.
Smem se, evo, usuditi da prognoziram da ni pravi, a ni novosadski Murinjo, neće moći ponoviti uspeh svog predhodnika.Živi bili, pa vidili.
Turija

Post by Turija »

Gradjanski List:
Brziću pala presuda iz sportskih motiva

Novinar: B. S., Fotoreporter:

Ma kakvo mešanje u posao? Otud nesporazum? Ni slučajno! Istina je drugačija. Ivica Brzić je smenjen iz čisto sportskih razloga, kategoričan je u razgovoru za GL v. d. predsednik Vojvodine Mirko Dubroja.

Uz to se od prvog čoveka novosadskih crveno-belih odmah čuje još jedna konstatacija, prilično neuobičajena u ovakvim i sličnim situacijama:

– I pored svega što je izrekao na moj račun, i dalje imam visoko mišljenje o našem doskorašnjem kormilaru novosadskih crveno-belih. Odličan trener. Rastali smo se korektno, ali moram reći da ne razumem zbog čega se digla velika prašina oko te smene. Pa i Roberto Mančini je dobio otkaz iako je osvojio šampionsku titulu.

Zatim Dubroja načinje prvu stavku iz Brzićeve replike:

– Ne slažem se da je odlazak nekolicine izvanrednih igrača na polusezoni uslovio to da ne nastavimo borbu za naslov prvaka. Složiću se s tim da je veliki hendikep predstavljalo to što smo ostali bez Gojka Kačara, ali se stvar može sagledati i s druge strane, pa se mora reći kako se još jedan koji nas je napustio, Ranko Despotović, nije upisao među strelce skoro pola godine, kao i da je Damir Kahriman, kome smo dopustili da ode u Tursku, branio ovde u jesenjoj polusezoni u promenljivoj formi – ističe Dubroja. – Međutim, ne bih više da polemišem preko novinskih stubaca. UO je imao svoje viđenje kako ćemo nastaviti, Brzić svoje. Mišljenja nam se nisu poklopila, ponavljam – isključivo iz sportskih razloga, i razišli smo se, pa sada tražimo odgovarajućeg šefa struke, uz čiju ćemo pomoć na međunarodnoj sceni moći da pokažemo koliko vredimo – rekao je Dubroja.

Razgovor s prvim čovekom Vojvodine bio je prilika i da mu se postavi pitanje o tome vidi li sebe među kandidatima za predsednika kluba na sednici Skupštine Vojvodine koja će se održati 10. juna:

– Iskren da budem – još ne znam. Međutim, ne krijem da bi mi bila izuzetna čast da budem izabran na ovu veoma odgovornu funkciju. Ali, nemojmo o tome. Ima u ovom času mnogo toga što treba uraditi kad je reč o klubu. Skupština? Za deset dana će uslediti. Imamo, dakle, dovoljno vremena do tog sastanka.

Pauza

Novosađani će ostati na pauzi do 20. juna. Za treći petak narednog meseca zakazano je okupljanje u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov".

Rendulić

Vojvodinu je zasad napustio Savo Pavićević i preselio se u Kotbus. Kako se čuje, prvi pik je 24-godišnji Zoran Rendulić, defanzivac Borca. Najavljuje se i dolazak nekog kvalitetnog plejmejkera.

Zvezda

Fudbaleri Zvezde će, izgleda, u prva dva kola kvalifikacija za Kup Uefe biti domaćini na stadionu "Karađorđe".

– Sa zadovoljstvom smo primili vest da je neko izrazio želju da međunarodne utakmice igra na našem stadionu. Zvezda renovira "Marakanu" i, dok traju radovi, hoće da bude domaćin na "Karađorđu". Zašto da ne? Uveren sam da tu neće biti problema, jer Vojvodina za stadion ima sertifikat od Uefe, tako da će Novosađani ove godine imati priliku da uživaju u duplom programu međunarodnog fudbala – istakao je tehniko Vojvodine Radisav Rabrenović.

Tek sad, ne znam koga će zameniti Murinjo - Manćinija ili Brzića?
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Voleo bih kada bi se malo udubili u Dubrojin rezon koji je ovde iznet, pa kada se još ima na umu da čovek sa takvim fudbalskim znanjem ima konstantnu želju da diktira poteze na svim nivoima Kluba, onda je jasno u kom pravcu ide Vojvodina.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Firm wrote:...onda je jasno u kom pravcu ide Vojvodina.
Pa jasno je vec duze od 10 godina. Idemo pravo na dno, tamo gse su nekada uspesni prvolligaski timovi iz Nisa, Kragujevca, Subotice, Zrenjanina i drugih fudbalskih centara, a na nase mesto ce doci neka mafijaska ekipa kupljena za tepsiju ribe. Znaci ili visegodisnja agonija i propadanje ili kao u slucaju Proletera katanac u bravu i kod koji mili moji. Ne moze Vojvodina biti bolja nego sto su ljudi koji joj cine rukovodstvo, dzabe tu sva istorija i tradicija i smek kada ti na celu sede SELJACINE i vuku SELJACKE poteze i daju SELJACKE izjave - ne moze ni klub biti u takvoj situaciji nesto drugo do jedna SELJACKA EKIPA. Ono si kako se ponasas a mi se sada ponasamo totalno SELJACKI.

Nama su zadnje dve sezone ulile nadu da su stvari pocele da se menjaju na bolje i da su neki novi vetrovi poceli da duvaju ali izgleda da je to bila samo jedna mala pauza u kojoj je davljenik uzeo malo vazduha a da je krajnja perspektiva i dalje ostala nepromenjena - znaci karta u jednom smeru za dno.
Locked