Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00

Post by Maki »

Inače, jedno mi je od naših dražih finala. :cheers:
Borba na max. Sve što očekujem od Voše
❤️
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Лепо је видети како се играчи пријатељски поздрављају након добре пријатељске утакмице, свака част. Морају да честитају једни другима што су испоштовали договор :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Duplof wrote: Wed May 21, 2025 8:09 pm

Pisao sam i nakon prošlog finala, pišem i sad - stadioni bez atletske staze kod nas su, nažalost, jako opasna stvar. Prosto, nije žvaka za seljaka.
Ne. Nisu huligani za stadione.
A inače, koliko god besmisleno bilo, mi smo danas kao klub profitirali. Videćete u nedelju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Ništa što nismo očekivali. Šteta što Korać ide bez trofeja, Meda će imati bar još jednu šansu, siguran sam. Ništa momci ajmo glave gore u nedelju se završava.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Tanjga je uradio sta je mogao sa ovom postavom i igracima, ali tehniku im on ne moze popraviti.
Isto tako ni ideju, ni tajming na terenu.

Malo imamo kvalitetnih igraca u postavi. A, na leto cemo ih imati jos manje. I to je to: jaki na recima, pozivanju na tradiciju i bivsu velicinu Kluba, ali nista ne radimo da to pokazemo i dokazemo u. poslednje tri i po decenije.
Zalosno i sramotno izgledamo u odnosu na Vojvodinu u SFRJ u svakom pogledu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Oasis

Post by Oasis »

Pronaci nacin da se Medi oda priznanje po zavrsetku karijere za odnos prema dresu, klubu i pokazivanju zuba zlikovcima u periodu uzivanja najveceg stepena zastite od vladajuce partije.
Rakovac

Post by Rakovac »

Možda u klubu da razmisle da dodele Vukanoviću neku plaketu ili prigodno priznanje on je jedini igrač u istoriji našeg kluba koji je uspeo da zvezdi u finalima kupa(šest utakmica) da gol.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Очекиван резултат.

Нисм хтео да мрачим пре почетка. Они су једноставно класа изнад нас. Играли смо добро неких 20 минута у другом полувремену када смо их притисли и то је све.
Они су физички јачи, бржи и технички бољи. На клупи имају опције које ми немамо у првом тиму.

Делује ми да је план био да се са Урошем у Вуканом изгура полувреме па да их нападнемо од другог полувремена. Свесни смо да немамо снаге за 90 минута. Био би то добар план да нисмо примили гол.

Веома, веома лош Барош вечерас. Од играча који је био понајбољи у тиму ове сезоне до овог вечерас. Није само што је гол по његовој страни, целокупна његова игра је била катастрофална. Шта се десило са њим?

Величковић изненађење које нико није могао да очекује. Умало да изненади Глејзера. Овакав нам је требао ове сезоне.

Сада се види колико смо изгубили што нисмо победили Раднички. Морају овако попишани црнима на ноге са императивом победе. Неко ће рећи да је и бод довољан али не треба отписати ОФК, колико знам они имају право на жалбу.
Такође да споменем и колико нас коштају они голови од ИМТ-а и Напретка у последњим минутама. Да смо узели бод на једној од те две утакмице сад би имали Европу и ушли растерећенији у овај меч данас а и онај у што нас чека у недељу. Могли би да планирамо тим за следећу сезону, овако још не знамо на чему смо.

За крај, нисам разочаран. Потпуно сам индиферентан према овођ резултату. Ништа нисам очекивао, ништа нисам добио. Мало ми је криво што смо били учесници у предизборној кампањи.
limanfkv

Post by limanfkv »

Jako jadno.

Nestvarno mi je da ovi ljude dobijaju pare za ovo sto rade.
0.0625
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja sam verovatno u manjini, ali sam uverenja da je bolje da ne idemo u Evropu ove godine.
Ispašćemo manje-više odmah, pare nećemo zaraditi. Nećemo igrati Evro mečeve u Novom Sadu, a samo ćemo navrat-nanos sklapati ekipu za tih nedelju dana igranja.
Tim je katastrofalno vođen, loše selektiran, i potreban je potpuni remont.

Dovesti trenera koji će imati za cilj da stvori neku koheziju i time ekipu za ligu, jer ova ekipa nema nijednu liniju gde ne škripi i to se neće moći zakrpiti do jula.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
djoks

Post by djoks »

Red Marquis wrote: Wed May 21, 2025 10:54 pm Ja sam verovatno u manjini, ali sam uverenja da je bolje da ne idemo u Evropu ove godine.
Ispašćemo manje-više odmah, pare nećemo zaraditi. Nećemo igrati Evro mečeve u Novom Sadu, a samo ćemo navrat-nanos sklapati ekipu za tih nedelju dana igranja.

Dovesti trenera koji će imati za cilj da stvori neku koheziju i time ekipu za ligu, jer ova ekipa nema nijednu liniju gde ne škripi i to se neće moći zakrpiti do jula.
+1
Salvador

Post by Salvador »

Red Marquis wrote: Wed May 21, 2025 10:54 pm Ja sam verovatno u manjini, ali sam uverenja da je bolje da ne idemo u Evropu ove godine.

Slažem se apsolutno sa ovim.
A posebno jer nisu nimalo zaslužili da igraju Evropu po svemu prikazanom ove sezone.
Turija

Post by Turija »

djoks wrote: Wed May 21, 2025 11:16 pm

+1
+ Jos jedan.
Ne skripe samo golmani.
Plus oticice Korac i mozda Bamidele?
Najveci problem su prodaje nasih igraca, pre svih Serija.
Seri je tu bio jedini igrac da mu se lopta lepi za nogu, da vuce napred, da moze da prodje 1,2,3 igraca, asistira, da provuce neocekivani pas, da ima ideju sta ce uraditi... i oni ga prodali, a hoce kup, hoce Evropu.

Sad treba sklapati novi tim, po sto prvi put ispocetka. Tu igre i rezultata ne moze biti.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мишљења сам да увек треба да тежимо игрању у Европи ма какви год да смо, ако то заслужимо позицијом на табели. Да ли је неко реално од наших клубова заслужио Европу? Уколико се укину паре оном двојцу, да ли би они могли да прођу било какве квалификације? Да се укине она стаза шампиона, да ли би се ико из ове земље докопао ЛШ? И најважније, да нема тог испадања из вишег у ниже такмичење као у флиперу, да ли би иједан наш клуб био кадар да прође све противнике и уђе у неко такмичење?
Какви смо такви смо, у таквој земљи каква је, са последичном управом таква каква је. Нема овдњ ремонта јер је за то потребан дугогодишњи план. Овде се живи од дана до дана, тј од сезоне до сезоне.

Што се тиче Серија:
1. Кад играч хоће да иде, клубу су завезана руке. Или ће га пустити и нешто зарадити или ће га задржати против његове воље због чега он може намерно слабије да игра и чека да му истекне уговор. О детаљима зашто нико неће да се задржава код нас сам писао опширно раније.
2. Једном смо га пронашли, ко каже да већ сутра неће потписати неки нови Сери?

Треба се помирити са тиме да ће играчи остајати код нас максимално годину дана ако су релативно млади и има потражње за њима. На основу тога се прави план да увек имаш једног Серија у екипи.

Боље да нас неко избаци из неких квалификација сваке године него да сваке године гледамо како нас црвени бију три/четири пута а успут нам скалп узму ИМТ, Јединство, Текстилац и да то буде све што имамо да видимо.
Post Reply