Transparentno - neko nam ga opet metno.

Moram da primetim i još jednu stvar, mislim da smo se ipak u zadnjih par godina ponovo izborili za status "večito trećeg", hteli to mi da priznamo ili ne, tu smo. A zna se kako je bilo šta "večito" izlazilo iz problema u ovom našem fudbalu, u ovoj zemlji. Ni gore, ni dole, već tu negde gde je bilo i do sada. Ceo fudbal se u našoj zemlji održava na aparatima pa ćemo tako i mi.
Veliku šansu smo propustili posle finala kupa, kada sam osećao najveći ponos što sam navijač Vojvodine od kada idem na tekme iste.
Svestan sam da je to bilo zbog raznih pritisaka i ucena ali to nas opet dovodi do tog kruga u kojem se trenutno nalazi naš fudbal.
Siguran sam, u ovoj zemlji, u našem fudbalu, nema mesta ni zdravoj fudbalskoj priči, makar bila ona i vojvodinaška, onakva kakvu svi želimo.
Zato ljudima koji se cimaju na bilo koji način da nešto urade i vode borbu sa, po mom mišljenju, vetrenjačama - kapa do poda.
Svi koji im od kuće popuju i čekaju da se dovede novi na kojeg će da pljunu i onda da likuju, neka malo smanje gas.