Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rakovac

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Rakovac »

Mare_Liman wrote: Sun May 25, 2025 6:47 pm Ријека освојила титулу.
Ja za sebe mogu reći da sam svim srcem navijao da uzmu titulu. Oni su u hrvatskim okvirima kalimero u odnosu na Dinamo i Hajduk, od dinama imaju otprilike pet puta manji budžet a od Hajduka tri puta. Ali su dobro vođeni imaju "strašnog" sportskog direktora koji je iz "otpadaka" iz cele evrope i Dinama i par talentovanih igrača napravio strašan tim koji je uzeo titulu a usput i prodao nekoliko prvotimaca za ozbiljne novce .
Tamo i letujem i obavezno pogledam neku njihovu utakmicu sa mojim prijateljima koji preko godine dođu u NS i obavezno odu sa mnom na Vošu.
Drago mi je i to što imamo kao klubovi izvanrednu saradnju u mlađim kategorijama, prošle godine su osvojili Neštickog a čujem da dolaze i ove godine a naši omladinci su upravo od danas učesnici(jedini klub iz Srbije) na prestižnom omladinskom turniru Kvarnerska rivijera koji ove godine 71 put organizuje NK Rijeka.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

CRD FCV wrote: Sat Jan 11, 2025 10:01 pm Не сумњам да Ријека зна шта ради. Добили су 3 милиона и имају 20% од следећег трансфера а ако се зна да Динамо продаје за више милиона онда им је рачуница сасвим коректна. Ако је он хтео код њих онда су извукли максимум из ситуације.

Довела је Ријека Милета Шкорића као замену, старији је али и прекаљен самим тим. Ништа није сигурно, па ни да ће освојити лигу и играти ЛШ. А можда рачунају да ни не желе да оду тамо и буду топовско месо.
Да се присетимо да смо о Ријеци писали кад су продали Галешића Загребу. Испало на крају одличан посао.

Узели 3 милиона, узели титулу и у петак могу и до дупле круне.

Миле Шкорић био повређен малтене од како је дошао, нису га ни морали доводити.
Turija

Post by Turija »

Rakovac wrote: Tue May 27, 2025 10:54 pm
Mare_Liman wrote: Sun May 25, 2025 6:47 pm Ријека освојила титулу.
Ja za sebe mogu reći da sam svim srcem navijao da uzmu titulu. Oni su u hrvatskim okvirima kalimero u odnosu na Dinamo i Hajduk, od dinama imaju otprilike pet puta manji budžet a od Hajduka tri puta. Ali su dobro vođeni imaju "strašnog" sportskog direktora koji je iz "otpadaka" iz cele evrope i Dinama i par talentovanih igrača napravio strašan tim koji je uzeo titulu a usput i prodao nekoliko prvotimaca za ozbiljne novce .
Tamo i letujem i obavezno pogledam neku njihovu utakmicu sa mojim prijateljima koji preko godine dođu u NS i obavezno odu sa mnom na Vošu.
Drago mi je i to što imamo kao klubovi izvanrednu saradnju u mlađim kategorijama, prošle godine su osvojili Neštickog a čujem da dolaze i ove godine a naši omladinci su upravo od danas učesnici(jedini klub iz Srbije) na prestižnom omladinskom turniru Kvarnerska rivijera koji ove godine 71 put organizuje NK Rijeka.
Kada je Ljubo Spanjol dosao iz Rijeke u Vosu, Vosa se ekspresno vratila iz Druge lige i uzela svoju drugu titulu prvaka u ExYu.
Rijecani znaju sta i kako treba da se radi.

Cestitke i kapa dole :lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

БИВШЕМ ИГРАЧУ ВОШЕ ЦЕНА СКОЧИЛА ДУПЛО: Ивановићу се исплатила одлична сезона у Енглеској

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/biv ... 2025-05-28
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eli/513554
Strašan tekst, jedan od boljih koje sam u skorije vreme pročitao. Svaka čast autoru i redakciji na ovome.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

VošaNS wrote: Thu May 29, 2025 11:51 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eli/513554
Strašan tekst, jedan od boljih koje sam u skorije vreme pročitao. Svaka čast autoru i redakciji na ovome.
Hvala sto si ovo podelio. Eto ja sam poprilicno mladji pa nisam znao za ovo, procitah celi tekst i ne znam sta da kazem tokom celog citanja me je takva jeza prozimala da je to strasno a malo je falilo i da zaplacem. Sta ti je zivot nemam reci..
Svaka cast sto kazes i autoru i redakciji kao i svima iz kluba i navijacima sto i dan danas spuno emocija odrzavaju secanje na Ivana.
Stvarno strasan tekst. Uh.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Да споменемо да је Деветак са Ријеком узео дуплу круну јуче освојивши куп.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

НОВОСАЂАНИМА НЕОПХОДНА ПОЈАЧАЊА - Чумић: Не враћам се на „Карађорђе”

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/216905 ... -karadorde
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Tekst u kome ni slovo od onog iz naslova.
Io odio Belgrado
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Амстердам на ногама, све је спремно за велики повратак Тадића: Да је он остао, ја бих још играо за Ајакс

https://meridiansport.rs/fudbal/ajaks-t ... -povratak/
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Post Reply