Transferi
-
Baš tako!Siva Eminencija wrote:Tata ga odveo bez papira, pa kad nije prosao u Portugaliji ajd nazad u Voshu.
E sad, videćemo da li će Ljube uspeti da ga dovede u red?
Kao prvo, da počne da navija za Vojvodinu, a ne da mu Vojvodina bude pod br.2 (kao i njegovom mladom kolegi) i da počnu ozbiljno da rade, a manu se kafića.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
-
Apsolutno se slazem , i ja sam ga gledao , decko moze biti sve sem fudbalera barem po onome sto sam licno video...e sad ako on ne bude kaznjen zbog ovoga onda stvarno ne znam...
Jos kako vidim ovde ne navija za nas...
To je ono sto sam govorio 100 puta... da neko oce da proda skoro ceo tim pa kao nasi klinci da igraju...treba igra onaj ko je dobar dal je nas ili ne to nije toliko bitno , cenim da 70% nasih nisu nasi a od svih njih ako 10% ima kvaliteta za prvi tim..
Jos kako vidim ovde ne navija za nas...
To je ono sto sam govorio 100 puta... da neko oce da proda skoro ceo tim pa kao nasi klinci da igraju...treba igra onaj ko je dobar dal je nas ili ne to nije toliko bitno , cenim da 70% nasih nisu nasi a od svih njih ako 10% ima kvaliteta za prvi tim..
Eh, kad se setim gostovanja Bastije i Verdera u Novom Sadu i punog StadionaKamenica wrote:Kada cemo imati ekipu, koja ce da gine po Evropi, k'o ona generacija sto je u Intertotu ispala od Verdera?

Zaista su Šapura i Toša tada skockali ekipu

Na koji način nije važno, ali su momci ginuli na terenu, od prvog do poslednjeg igrača i minuta..
I bilo je iznenađujuće puno (nenabeđenih) znalaca, za naše prilike, koji su se znojili i radili (na treninzima i terenu) za dres i ugled Vojvodine.Međutim, kao i uvek, od 1989, igrali su samo jedno leto.
Ja sam očekivao, i nadao se, da će novo rukovodstvo doneti tu promenu, ali smo, zasad, još miljama daleko od te kontinuirane stabilnosti (jer još nismo napravili ni ekipu).Stalno smo na par odličnih pojedinaca, koji će pre otići iz Kluba, nego što će se sastaviti tim za velika dela.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ni tada nisu svi ginuli za Vošin ugled, ali radili su ono što danas radi Vule... Gini za sebe, ako već nećeš za svoj klub!Turija wrote: I bilo je iznenađujuće puno (nenabeđenih) znalaca, za naše prilike, koji su se znojili i radili (na treninzima i terenu) za dres i ugled Vojvodine.
POŠTO OBRAZ ???!!!

Anthony Rubén Lozano Colón, ili skraceno Antony Lozano (25.4.1993. 184 cm) Yoro, Honduras.
Nastupa za Olimpiu iz Hondurasa, kazu da je rec o vanserijskom talentu...Za reprezentaciju do 17 godina na 8 utakmica postigao je 11 golova!
http://www.youtube.com/watch?v=JMd_xxB9nTE
Trebali bi da obratimo paznju na ovakav profil igraca, mlade, dobre, zeljne dokazivanja i borbe za neki veci transfer...
Slažem se da je bilo indirektno, i ne od svih jednako, ali u odnosu na ovo danas, bila je to Ekipa sa kojom se Klub mogao pohvaliti i izaći pred gledaoce.Ličili smo na organizovan tim, a ne skupljenu družinu ,,krivinaša" u akciji traženja leba bez motike (na našim fudbalskim terenima).Svaki čovek u jednom timu, kad radi POŠTENO za sebe, daje još više za Tim.Taj tim je jedna od retkih generacija Vojvodine koja je ostavila vredan pečat na fudbalsku kartu Evrope, da mi danas možemo sa dosta ponosa da kažemo:Milan wrote:Ni tada nisu svi ginuli za Vošin ugled, ali radili su ono što danas radi Vule... Gini za sebe, ako već nećeš za svoj klub!Turija wrote: I bilo je iznenađujuće puno (nenabeđenih) znalaca, za naše prilike, koji su se znojili i radili (na treninzima i terenu) za dres i ugled Vojvodine.
1998 igrali smo Finale Intertoto Kupa protiv Verdera.
Da li smo izgubili časno u Novom Sadu ( igrajući ,,samo 1:1") - tu bi se već dao postaviti ozbiljniji upitnik?Mislim da je Verder bio bolje organizovana ekipa, ali zna se da u Kupu često pobedi i slabiji tim (naravno, kada da sve od sebe).Tako da je pravo pitanje: da li smo mi na toj utakmici dali sve od sebe?Moj je utisak da nismo.A zašto, to već ne znam?