igramo agresivnu odbranu, vec na centru se udvaja covek sa loptom, tucemo Klea k'o vola u kupusu, Partizan i dalje ima loptu u nogama ali ne mogu u nasih 16 vec sutiraju iz daleka. Nasi padaju, valjaju se po travi, vuku vreme...
petrovic je vec imao jedan sut sa 30-tak (parada brkica), sada su kombinovali Ilic i Kleo na liniji 16-terca, ovaj odigrao povratnu na 20-tak metara Petrovicu i ovaj ga zabija....
Radoye wrote:petrovic je vec imao jedan sut sa 30-tak (parada brkica), sada su kombinovali Ilic i Kleo na liniji 16-terca, ovaj odigrao povratnu na 20-tak metara Petrovicu i ovaj ga zabija....
Steta, kakva steta. Prva greska, prevashodno nasih vezista koji su omogucili Petrovicu da se dobro namesti na sut. Karan je u toj situaciji bio oprezan pri izlasku na svog coveka, to je normalno jere ima zuti.
Sta treba da se desi da igraci Partizana dobiju zuti?
Meni se cini da jako povuceno igramo...nema potrebe toliko da se branimo.Nisu toliko opasni.Treba Mrdja,Novakovic i Tadic malo vise da izadju...Mogao bi sad Mereba da udje,Mario je vise na travi...Dajemo jos 1 najmanje...
Deja91 wrote:Meni se cini da jako povuceno igramo...nema potrebe toliko da se branimo.Nisu toliko opasni.Treba Mrdja,Novakovic i Tadic malo vise da izadju...Mogao bi sad Mereba da udje,Mario je vise na travi...Dajemo jos 1 najmanje...
Slazem se. Taktika je tako postavljena da mi mozemo samo sa boka da probijemo, to je proslo odlicno kod gola, ali u sredini nemamo kreativca.