Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
Re: Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
Nismo mi realno ni za mediteransku ligu a ni cigani nisu bolji. Nakantace ih prvi u kvalifikacijama. Ali nisu ni oni toliko bitni koliko njihovi bivsi igraci koji pokusavaju da spasu svoje uzasne karijere kod nas. U finalu je samo falilo cvece da nose pa da im cestitaju. Neki igraci su se fino osisali i uredili svoje brade da budu lepi u ceremoniji. Ispadaju tuzno u porazu ali zale sto (trenutno) ne mogu biti sa one druge strane.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Re: Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
Bolje da gledamo da utegnemo tim da mozemo posteno da se pobijemo sa nepomenicima a da IMT, Jedinstvo i Tekstilac pune gace kad treba da nam izadju na crtu, onda ce doci i Evropa. Ovako ako budemo na silu i stihijski radili kao do sada o Evropi cemo moci samo da sanjamo, samo ce svake godine bivati sve gore i gore dok ne dodjemo do toga da slavimo kad ne padnemo u plej aut. Ovo sada sto imamo je go k***c i raspad a ne tim, ima tu par igraca koji zasluzuju da ostanu ali vecina su preplacene primadone spram onog sto pruzaju na terenu i ne zasluzuju da nose sveti dres. Ovaj eksperiment pisi propalo, razjuri to sto ne doprinosi, vidi da li ima sta jeftino a perspektivno da se dovede i guraj klince. Doselektiraj svaki prelazni rok i za 2-3 godine to mozda i bude licilo na nesto. I nemoj drkati s promenama trenera svaka dva meseca, dovedi jednog normalnog da nije po partijskoj caci liniji i pusti ga da radi na duze staze, makar te 2-3 sezone gore spomenute.
E da, i uprava napolje!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!