Ja sam danas uspeo da pogledam utakmicu i raduje me pre svega što je Spremo dobio šansu - jer nas je na generalci na Karađorđu prilično lepo razbucavao...
I danas je bio najbolji, uz standardno ubedljivog Rašu, veoma dobrog Stefana Nikolića, sigurnog i ozbiljnog Vanju (odbranio šut sa 2-3 m uz pomoć prečke, ali ČISTIM REFLEKSOM i dobrim postavljanjem), boljim nego obično Milkom (ali uz par obaveznih propusta) i vrednim Karanovom. Novajlija Zukanović je jak, visok, ali ja nisam nešto impresioniran...
U svakom slučaju, vredi mu dati još koju šansu, ali se ne treba zaletati jer imamo mi i naše dece (što ne probaju Strahinju Krstevskog ili nekog iz te generacije klinaca

)
U drugom poluvremenu je Vasilić igrao veoma lako, Kočović se trudio ali nije dovoljno imao lopti, kao ni Grgić, a
Mary je priča za sebe...
Taj momak zaista ima šmeka, a najviše mi imponuje njegova ličnost.
Neće on odustati - dok ne uspe...
A voleo bih da uspe kod nas - a za to mu treba viši nivo igre nego što su prijateljske utakmice na Veterniku
Treba stisnuti petlju i dati mu šansu u prvom timu, za početak po poluvreme Ćurku i njemu - pa videti...
Tri puta je igrao (jednom direktno iz aviona) i dao je dva gola.
Onaj protiv Bačke na praćenje akcije i super-centaršuta
LEVOG BEKA Stefana Nikolića, a ovaj danas - samo na osećaj gde treba da se postavi. TO SE NE UČI
Vidi se da ne gazi 100%, ali zna da se primiri dok onaj sa loptom ne zadrema, a onda sprint i za tili čas je kod igrača.
Nudio se više puta, ali nije dobio kvalitetan pas, ali bez namere - pre svega što Spremo i Karanov nisu imali priliku da mu ga pošalju, dok ovi ostali - realno i nisu za tako nešto.
Nadao sam se nekom dobrom centaršutu Kočovića, ali ni Grgić, ni on, nisu imali previše lopti...
Ja imam u glavi "moj tim", odn. "moje timove"...
MS ili Korda (ja zadovoljan), Vasilić (Nikolić), Radović (Nastić), Tumba (Karanov), Pekarić - Babić (Pankov umesto nekog od njih - sve češće), Asani (Grgić - dok se Aske ne oporavi), Ivanić, Mary - Ćurko (1/2 / 1/2), Spremo (Luković), Gaćinović
Puškarić će nam biti u vezi - kada se oporavi (kod mene bi bio zadnji vezni - uz izvođenje svih kornera i slobodnjaka), a Rogača i Sekulića bih stavljao samo na utakmicama gde nam je od preke potrebe da se kvari igra, bilo protivnika, bilo nekog poslovođe... Kada se sve ovo sabere - to je nekih 22 igrača koji su u prvom planu, iako jedva čekam da mali Urke "stasa" - jer će biti vrlo brzo jedno od najboljih krila kod nas.
Kada prođe svetsko prvenstvo za mlade, a ako se tamo još jednom dokažu Mijat i Babara - u Urkeu i Raši imamo 2 vrlo kvalitetne zamene...
Pričao sam danas na Veterniku kako ja Mary-ja "u punoj formi" vidim kao polušpica iza Ćurka, jer ima potez i moglo bi da bude asistencija i pravo, i Asaniju, i Gaćinoviću...
Za početak ga treba "istrpeti" prvo 20-30 minuta makar, pa poluvreme - a posle ga, daj

Bože, NIKO NEĆE POMERITI IZ TIMA
A ako nam se desi Rinat Ahmetov ili neka druga kvalitetna finansijska injekcija - KO ZNA