Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Chana

Re: Pripreme

Post by Chana »

Matador wrote:Meri... Podrska za ovog hrabrog i dobrog coveka i fudbalera!
:cheers:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Stexman

Post by Stexman »

Matador wrote:Merija su terali da trenira povredjen, pod izgovorom da nije bilo para za snimanje povrede. Podrska za ovog hrabrog i dobrog coveka i fudbalera!
Daljac wrote: U drugom delu, nedugo posle ulaska u igru, Džon Meri se oko 70. minuta našao na pravom mestu, dva metra od gol linije, i glavom jednu loptu, koja je preletela na drugu stativu posle centaršuta, smestio lako u nebranjen deo gola. Ostatak meča, čestito je statitao od šesnaesterca do šesnaesterca, ni jednom ni ne dobivši dobar pas od saigrača.
Pa dobro sta se to desava sa ovim covekom? Pa jel moguce da smo takva stoka da sad sabotiramo coveka jer nekom ne odgovara sto je on tu i sto kvalitetom odskace od proseka!?
Nemaju para za snimanje povrede? Ovo je nesto najjadnije sto sam ja cuo o neko fudbalskom klubu od kako pratim fudbal! Treba da nas je velika sramota ako je ovo istina. VELIKA.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Meri traži loptu u prostor. Ni jednom je nije dobio. Opšti utisak je bio da jednostavno ume da se nađe na pravom mestu u pravo vreme i da gol...

Opet kažem, obavezno mu dati šansu pa nek pokaže NAVIJAČIMA šta ume pa ćemo videti šta i kako.
Vise nista nije isto!
Chana

Post by Chana »

Ja sam danas uspeo da pogledam utakmicu i raduje me pre svega što je Spremo dobio šansu - jer nas je na generalci na Karađorđu prilično lepo razbucavao...
I danas je bio najbolji, uz standardno ubedljivog Rašu, veoma dobrog Stefana Nikolića, sigurnog i ozbiljnog Vanju (odbranio šut sa 2-3 m uz pomoć prečke, ali ČISTIM REFLEKSOM i dobrim postavljanjem), boljim nego obično Milkom (ali uz par obaveznih propusta) i vrednim Karanovom. Novajlija Zukanović je jak, visok, ali ja nisam nešto impresioniran...
U svakom slučaju, vredi mu dati još koju šansu, ali se ne treba zaletati jer imamo mi i naše dece (što ne probaju Strahinju Krstevskog ili nekog iz te generacije klinaca :?: )

U drugom poluvremenu je Vasilić igrao veoma lako, Kočović se trudio ali nije dovoljno imao lopti, kao ni Grgić, a Mary je priča za sebe...

Taj momak zaista ima šmeka, a najviše mi imponuje njegova ličnost. Neće on odustati - dok ne uspe...
A voleo bih da uspe kod nas - a za to mu treba viši nivo igre nego što su prijateljske utakmice na Veterniku :!:
Treba stisnuti petlju i dati mu šansu u prvom timu, za početak po poluvreme Ćurku i njemu - pa videti...

Tri puta je igrao (jednom direktno iz aviona) i dao je dva gola.
Onaj protiv Bačke na praćenje akcije i super-centaršuta LEVOG BEKA Stefana Nikolića, a ovaj danas - samo na osećaj gde treba da se postavi. TO SE NE UČI :!:
Vidi se da ne gazi 100%, ali zna da se primiri dok onaj sa loptom ne zadrema, a onda sprint i za tili čas je kod igrača.
Nudio se više puta, ali nije dobio kvalitetan pas, ali bez namere - pre svega što Spremo i Karanov nisu imali priliku da mu ga pošalju, dok ovi ostali - realno i nisu za tako nešto.
Nadao sam se nekom dobrom centaršutu Kočovića, ali ni Grgić, ni on, nisu imali previše lopti...

Ja imam u glavi "moj tim", odn. "moje timove"...
MS ili Korda (ja zadovoljan), Vasilić (Nikolić), Radović (Nastić), Tumba (Karanov), Pekarić - Babić (Pankov umesto nekog od njih - sve češće), Asani (Grgić - dok se Aske ne oporavi), Ivanić, Mary - Ćurko (1/2 / 1/2), Spremo (Luković), Gaćinović

Puškarić će nam biti u vezi - kada se oporavi (kod mene bi bio zadnji vezni - uz izvođenje svih kornera i slobodnjaka), a Rogača i Sekulića bih stavljao samo na utakmicama gde nam je od preke potrebe da se kvari igra, bilo protivnika, bilo nekog poslovođe... Kada se sve ovo sabere - to je nekih 22 igrača koji su u prvom planu, iako jedva čekam da mali Urke "stasa" - jer će biti vrlo brzo jedno od najboljih krila kod nas.
Kada prođe svetsko prvenstvo za mlade, a ako se tamo još jednom dokažu Mijat i Babara - u Urkeu i Raši imamo 2 vrlo kvalitetne zamene...

Pričao sam danas na Veterniku kako ja Mary-ja "u punoj formi" vidim kao polušpica iza Ćurka, jer ima potez i moglo bi da bude asistencija i pravo, i Asaniju, i Gaćinoviću...
Za početak ga treba "istrpeti" prvo 20-30 minuta makar, pa poluvreme - a posle ga, daj :beg: Bože, NIKO NEĆE POMERITI IZ TIMA :cheers:

A ako nam se desi Rinat Ahmetov ili neka druga kvalitetna finansijska injekcija - KO ZNA :?: :idea:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Stexman

Post by Stexman »

U svemu se slazem sto si napisao, osim da Meri treba da bude poluspic! To ne sme da se radi. Tako se upropastavaju igraci.
To sto decko ima potez, ima malo vise tehnike, ne treba da znaci da mora da radi za manje kvalitetne igrace. Neka on igra na svojoj poziciji, a njegov kvalitet ce doci do izrazaja prilikom kontranapada ili u nekim individulanim izlascima na gol!

Stavljati ga da kupi otpatke nece biti dobro ni njemu a ni timu! Ajd da mi pravimo 20-30 sansi po utakmici pa da kazes, ali kad imas 2-3 sanse ili bolje receno polusanse, dobar centarfor moze ozbiljno da napravi razliku!
Turija

Post by Turija »

Slažem se sa Stexmanom.
Bila bi to velika šteta za ekipu i Klub.Otvarati veliku rupu, da bi zakrpili manju, potpuno je kontraproduktivno, iako bi Meri dao značajan doprinos i na mestu polušpica, jer je u pitanju kvalitetan igrač.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
recni galeb

Post by recni galeb »

ima meri da bude dugo "povredjen", dzimija mi... :frown:
limanfkv

Post by limanfkv »

-Meri je povredjen
-Nije istina da nije radjena magnetna rezonanca
-Igrao je na svoj zahtev
-Dzimi ga ne busi.
0.0625
Nikola

Post by Nikola »

limanfkv wrote:-Meri je povredjen
-Nije istina da nije radjena magnetna rezonanca
-Igrao je na svoj zahtev
-Dzimi ga ne busi.
Niko nije rekao da nije rađena magnetna rezonanca, već da nije urađena odmah posle povrede kada je igrao za omladince u Beogradu i uspeo i tamo gol da postigne. Sramota je što je povređen trenirao i što se ozbiljno nije pristupilo toj povredi. Prošlo je 10-ak dana, šta bi bilo da je bila mnogo ozbiljnija povreda? Ovde smo mogli da proćitamo da su se u klubu pravdali da nije bilo novca. A bilo je 150 000 Vanji na poklon, za posete pripremama itd!?

Zamislite da prvi put odete u stranu zemlju i prođete probu, a klub vam ne obezbedi papire za pripreme i osnovne medicinske preglede i terapije nakan povrede? Podrška za Meria!

Sramota je što je Dzimi i dalje u klubu.
ПУШТАМ КИШУ!
limanfkv

Post by limanfkv »

Ima cudnu povredu, i jos se ne zna sta je. Nadam se da se nece pljuvati i po dr Vukosavu jos malo. Sto se tice Merija, jos jednom, nije istina da ga busi Dzimi, vec se radi o povredi. Po meni Dzimi ima bolje rezultate od veceg dela uprave. Da je bilo malo srece ili da bar imamo jedan satelit kao zlizanci (a bogu hvala ne imali ih) da su pobedjeni Donji Srem i Cukaricki na nasem stadionu, njegov tim bi bio u trci za titulu. Ako nije smenjen nakon prvog dela, ne vidim razlog zasto bi se sada smenjivao nakon priprema.
0.0625
Nikola

Post by Nikola »

Možda da bude smenjen Dzimi zato što je sa Jocom, Ljubom, Mladenom i Minjom bio na strani pijane družine ili možda zato što ne zna/ne želi da forsira mlade igrače što je opredeljenje kluba ili možda zato što su mu uvek drugi krivi i dalje izjave suprotne stavu UO. Ili možda zato što imamo Kosana u klubu koji je i stvorio većinu ovih klinaca.

Zašto je Meri čekao desetak dana na snimanje i terapiju? Zašto mu nisu sredili papire za pripreme, bilo je potrebno da Zoka okrene par brojeva?
ПУШТАМ КИШУ!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Mudro zbori Limanfkv sto se trenera tice. Ne treba nam (jos jedno) negativno razvlacenje Vose po svim oblicima me-medija. Istrpiti Marica do kraja uz laganu pricu, a i praksu, da ga Kosan menja kad dobije licencu. Sporazumni raskid sa Maricem se podrazumeva.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nikola wrote:Zašto je Meri čekao desetak dana na snimanje i terapiju? Zašto mu nisu sredili papire za pripreme, bilo je potrebno da Zoka okrene par brojeva?
Meriju je stigao sertifikat od bivseg kluba/ili tajlandske fudbalske asocijacije tek par dana pre nego sto ce se igraci vratiti iz Turske. Ima info na zvanicnom sajtu.
limanfkv

Post by limanfkv »

Nikola wrote:Možda da bude smenjen Dzimi zato što je sa Jocom, Ljubom, Mladenom i Minjom bio na strani pijane družine ili možda zato što ne zna/ne želi da forsira mlade igrače što je opredeljenje kluba ili možda zato što su mu uvek drugi krivi i dalje izjave suprotne stavu UO. Ili možda zato što imamo Kosana u klubu koji je i stvorio većinu ovih klinaca.

Zašto je Meri čekao desetak dana na snimanje i terapiju? Zašto mu nisu sredili papire za pripreme, bilo je potrebno da Zoka okrene par brojeva?

Moje licno misljenje je da je Dzimi vece ime od svih nabrojanih. Opet ponavljam, ove sezone Dzimi je ostvario najbolji start u istoriji kluba. Ne treba ici daleko u istoriju i videti da smo imali daleko snaznije timove od danasnjeg, ali da to nijednom treneru nije poslo za rukom. Jos kod dovodjenja Dzimija nisam bio najsrecniji upravo zbog Kosana, a i drugih trenera. Ali, postujem Dzimijeve rezultate. Nije li se ovde za ovaj tim govorilo da je dosta slabiji nego lani, a sredinom jesenjeg dela taj tim je bio na 1. mestu. Treba jasnije definisati ciljeve, posebno sada. Evo, ja licno bi voleo da ne udjemo u kvalifikacije za LE. Mi nemamo nikakve sanse da udjemo u to takmicenje putem kvalifikacija, najlaksi nacin za tako nesto je putem titule. Sad ce mnogi misliti da sam lud, ali pogledajte rezultate iz prvog dela prvenstva i poslednjih kola jeseni. Velikog krivca treba traziti upravo u tim pripremama koje pocinju cim se prvensto zavrsi. Ovde najvise zameram Maricu jer nije davao preko potrebne "sveze krvi" izmucenom timu, odnosno sto nije imao poverenja u izmene.

Meri se povredio na utakmici sa Vozdovcem prilikom suta. Sto se tice priprema, slazem se da je Meri trebao tamo da se nadje, ali su takodje stavljani i turski propisi/zakoni za drzavljanje Nigerije. Ne znam koga je trebao i ko je trebao da zove.

Ono sto svakako mislim je da su rezovi u sred sezone na klupi (bez preke potrebe) jedna od negativnijih stvari koje smo radili u proslosti i koji ce u proslosti i ostati. Racuni se svode na kraju sezone ili eventualno na polusezoni, sve ostalo je amaterizam. Koja je poenta da ti trener odradi pripreme i onda ga zamenis novim trenerom?
0.0625
Stexman

Post by Stexman »

Ne bih ja pripisivao Dzimiju zasluge za rezultate. Oni jesu najbolji u istoriji ali da smo imali boljeg trenera sad bi ubedljivo bili na prvom mestu a ne gledali u potiljak Cukarickom!

Rezultati su dobri zahvaljujuci sjajnoj generaciji omladinaca, koje opet ponavljam nismo iskoristili da tu prednost pretocimo u prvo mesto na tabeli. Tih omladinaca je sve manje, a sve vise banalnih poteza koji su smesni cak i povrsnom poznavaocu fudbala!
Post Reply