Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cika Zika

Re: Pripreme

Post by Cika Zika »

http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/pocele-pripreme/" onclick="window.open(this.href);return false;
POČELE PRIPREME
Nakon lekarskih pregleda i testiranja koja su obavljena na Fakultetu za sport i fizičku kulturu 6. i 7. juna, fudbaleri Vojvodine su i zvanično počeli sa, onim najmanje popularnim delom za njih, kondicionim pripremama.

Po planu priprema ekipa ostaje u Novom Sadu do ponedeljka, 15.06, kada se seli na Zlatibor, gde će se obaviti bazični deo priprema. Do tad, fudbaleri Vojvodine će trenirati po duplom programu u SC „Vujadin Boškov“, u 9:30 pre podne i 17:30 posle podne.

Prozivci su prisustvovali sledeći igrači :

Žakula Srđan, Rockov Emil, Dinga Dominik, Vasilić Jovica, Sekulić Danilo, Radović Slaviša, Nastić Bojan, Paločević Aleksandar, Stanisavljević Aleksandar, Pekarić Nino, Novaković Milko, Đurić Igor, Ćurko Saša, Dragan Karanov (povređen), Makarić Milan, Babić Siniša, Tumbasević Janko, Desančić Aleksandar, Asani Elimir, Stamenić Uroš, Kordić Šaleta, Pavkov Milan, Puškarić Darko, Džon Meri (povređen).

Prozivci nisu prisustvovali reprezentativci Zličić Lazar (U-18), Gaćinović Mijat, Babić Srđan, Pankov Radovan, Milinković-Savić Vanja (U-20), Ivanić Mirko (U-21), Kordić Marko (CG).

Miljan Mrdaković će se pridružiti saigračima u toku današnjeg dana.

U dogovoru sa šefom stručnog štaba Klub ne računa na sledeće igrače :

- Milan Spremo (raskinut ugovor), Kočović Nenad, Nikolić Stefan, Zogović Stefan, Rogač Ivan, Grgić Luka, Mojsilović Nikola, Stojanović Jovan, Novaković Slobodan, Luković Luka, Kohija David (raskinut ugovor).

Postoji mogućnost da neki od igrača na koje se ne računa budu ustupljeni Prolteru sa Slane bare.
Prikljucen je omladinski stoper Dinga i od njega ce definitivno biti nesto. Medju omladincima imamo problema i u vidu onih sto navijaju za blizance, ali i u vidu Velemira koji ume da popije i ne dodje na utakmicu :roll:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sem ako Luković nije uradio neku glupost, potpuno mi je nejasno što se ne računa na njega. Jedan od retkih u ovoj katastrofalnoj ekipi kod koga sam primetio neki potencijal.
Io odio Belgrado
Djisa

Post by Djisa »

Ko su Babić Siniša i Pavkov Milan?
Kup je nas!
zime89

Post by zime89 »

Sinisa Babic je nas bivsi igrac prosao nasu skolu...pa posle bio u Proleteru. igra CM u zargonu managera mada moze i AMC ako se dobro secam :)
Pavkov je nepoznanica i meni, a i na manageru ga nisam primetio :)
ZIME89
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mrzelo me da kopiram svoj post iz teme ''transferi''.

Elem, Milan Pavkov, u Begeckoj parohiji poznatiji kao Tuta, je momak iz CSK-a, koji nam je na svakoj prijateljskoj do sada pravio problema :)

Da li je navijac crnih ili crvenih :shit: , to ne znam, tj. ne secam se iz dana kada smo igrali zajedno fucu po Begecu. Uglavnom, solidan momak, a i fudbaler :)
limanfkv

Post by limanfkv »

Fudbaleri Vojvodine odigraće u subotu od 18 : 00 časova na stadionu „Karađorđe“ prijateljsku utakmicu sa ekipom subotičkog Spartaka. Planom priprema je predviđeno da ekipa sa radom nastavi na Zlatiboru, na koji se putuje u ponedeljak, 15. juna.
http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/prija ... spartakom/" onclick="window.open(this.href);return false;
0.0625
lala1914

Post by lala1914 »

Da li ima nekih informacija o Johnmary-u...da li se oporavio od povrede???
JackSparow

Post by JackSparow »

Potpisao za Man Utd!!!

Čitaj majku mu, barem 50 puta je rečeno da ga ne treba očekivati pre oktobra.
newnowapv

Post by newnowapv »

lala1914 wrote:Da li ima nekih informacija o Johnmary-u...da li se oporavio od povrede???
Nije jos, poceo je da vezba. Ako se ne varam, oporavak traje od 6-8 meseci, a on je operisan pocetkom Aprila... :/
lala1914

Post by lala1914 »

JackSparow wrote:Potpisao za Man Utd!!!

Stvarno, a jesmo dobili neke pare od tog transfer??? Al si duhovit ne verujem. Probaj u profesionalne komicare da ides :roll: Poslednji put sam procitao o njemu pred kraj sezone, tako da nije 50 puta genije. Pitam jer sam video sliku na fejsu, pa sam pomislio da mozda ima sanse da bude i ranije.
budababa

Post by budababa »

Dve friške vesti, iz "Dnevnika":
Војводина ће у суботу, од 18 часова, одиграти прву тренинг утакмицу, а ривал ће јој бити Спартак из Суботице. Како се у ФЦ “Вујадин Бошков” овог викенда играју утакмице на кадетском, 33. “Меморијалу Стеван Нештицки”, ово одмеравање снага уследиће на стадиону “Карађорђе”.
Док су кандидати за тим Војводине тренирали на терену број један у ФЦ “Вујадин Бошков”, поред њих вежбао је и Нигеријац с камерунским пасошем Џон-Мери Узуегбунам. Овај 22-годишњи нападач оперисао је предње укрштене лигаменте колена, али гори од нестрпљења да се што пре прикључи у раду саиграчима.

- Знам да морам да будем стрпљив, али осећам да ћу се брже вратити у погон него што прогнозе лекара кажу - рекао је популарни Мери. - Бол у оперисаном колену је све слабији, трудим се да будем максимално фокусиран и да правилним радом у процесу рехабилитације допринесем што скоријем повратку на терен.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
JackSparow

Post by JackSparow »

lala1914 wrote:
JackSparow wrote:Potpisao za Man Utd!!!

Stvarno, a jesmo dobili neke pare od tog transfer??? Al si duhovit ne verujem. Probaj u profesionalne komicare da ides :roll: Poslednji put sam procitao o njemu pred kraj sezone, tako da nije 50 puta genije. Pitam jer sam video sliku na fejsu, pa sam pomislio da mozda ima sanse da bude i ranije.
Dobili smo 5 miliona i van Persia. Čim je operisan rečeno je da će pauzirati min 6 meseci i da ga ne treba očekivati do polusezone.
Ako smo spali na to da nam je Marry jedina nada, onda smo ga ugasili. Voleo bih i ja da on zaigra kao Drogba, ali realno male su šanse da se u njemu krije baš takav talenat. Stvorila se euforija o fudbaleru koji je pre nas igrao na Tajlandu, kao da je naš mesija.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

JackSparow wrote:Stvorila se euforija o fudbaleru koji je pre nas igrao na Tajlandu, kao da je naš mesija.
Jebiga kakav je kvalitet nase lige ni igraci sa Tajlanda nisu vise za potcenjivanje. :mrgreen:

Meni se svidja ono sto sam video kod tog momka a to je izuzetan voljni momenat i to sto je jak k'o bik. E sad, da li je to sve sto ima u ponudi, i ako jeste da li je to dovoljno za ovu nasu bednu ligu, ili tu ima jos necega to ostaje da vidimo. Uostalom ionako nemamo krstenog napadaca u ekipi (evo sad Mrdakovic, videcemo u kakvom je on stanju i da li on moze biti taj) tako da nas ne kosta puno da se izreskiramo sa Merijem pa da vidimo kako ce to da izgleda na zvanicnim utakmicama.

Za Evropu svakako nemamo kvalitet, tu mi je prevashodna briga samo da se ne obrukamo zestoko.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
JackSparow

Post by JackSparow »

Ne kazem ja da on nece biti dobar, daj Boze...samo ponekad imam utisak da nam se pridruzio Drogba, pa se povredio i sada cekamo da se oporavi, jer sa njim u timu nas nece niko zaustaviti. Realno, niko ga nije video u pravoj utakmici, a tajlandska liga, nije najsjajnije merilo.
Sigurno je da ne moze da bude gori od Stojanovica. :)
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mislim da je stvar u tome i da je ljudima potreban neki ljubimac u timu, a od odlaska Abua to nemamo. Tim čine naši mlitavci, blizanački i tajkunski isprdci i tu nema ni potencijala za neku navijačku uzdanicu, a svako ko valja zbriše nakon jedne malo bolje polusezone.
A Meriju je dovoljno da izađe na teren, već je opasniji od Stojanovića.
Io odio Belgrado
Post Reply