Исплатом три заостале плате члановима клупске радне заједнице, односно две играчима
Isplaceno je samo dve, treba jos po 3 ...
U pravu si, povrsno sam preleteo tekst.
No to ne menja cinjenicu da su to fine pare za drzavu Srbiju.
Ostaje nam da podrzimo momke i nadamo se najboljem sa novim ljudima.
Sto se Jokica tice, naravno da mu treba isplatiti sve u nazad do sad, no ako se dobro secam predhodnog teksta (nadam se da i njega nisam povrsno preleteo ) provukla se cifra koja predstavlja zbir plata do kraja ugovora.
E nek je dobio, tako nam i treba kad imamo debile u klubu . Što brkati ne da izjavu po ovom pitanju, zna samo da se javi u slučaju kad legnu neke pare. Zar je moguće da se nismo mogli ljudski rastati sa Jokićem ako već nismo računali na njega? Jest me nervirao svojom sporošću na terenu ali mora se priznati da je profesionalac, prošao je mnogo toga i znao sam da neće dozvoliti da ga preveslaju neznalice iz naše uprave.
Prosto neverovatno da ne možemo sastaviti mirna 24h sata nakon jedne lepe vesti, Vojvodina uvek nađe instant način da mi pokvari raspoloženje. Tako se posle Burse desio Abu itd
Boske87 wrote:E nek je dobio, tako nam i treba kad imamo debile u klubu . Što brkati ne da izjavu po ovom pitanju, zna samo da se javi u slučaju kad legnu neke pare. Zar je moguće da se nismo mogli ljudski rastati sa Jokićem ako već nismo računali na njega? Jest me nervirao svojom sporošću na terenu ali mora se priznati da je profesionalac, prošao je mnogo toga i znao sam da neće dozvoliti da ga preveslaju neznalice iz naše uprave.
Prosto neverovatno da ne možemo sastaviti mirna 24h sata nakon jedne lepe vesti, Vojvodina uvek nađe instant način da mi pokvari raspoloženje. Tako se posle Burse desio Abu itd
Situaciju sa Jokicem je zasrao prota, Đorđe je bio spreman da se dog.sa klubom o nekom poravnanju ali se onda na sastanku Kežman poneo krajnje nekorektno i momak se odlučio na tužbu
Kezman je kriv mozda za 10% nasih problema, ostalih 90% je na bivsoj upravi ciji delovi su i dalje u upravi, i cini mi se da im je za sve lose kriv Kezman tako im je najlakse da se vade. Verovatno je kriv i sto se tek sad isplatilo Serifu za Brankovica i Afrikancima za Friponga ili kako vec...Ima za sta je kriv Kezman ali to nikako nisu dugovi iz 2010 ili 2011 i 2012
srkins wrote:Koliko sam ja shvatio uefa uplacuje pare na racun saveza ,a savez dalje rasporedjuje klubovima koji su ucestvovali u Evropi. E sad pare koje idu nama za ucesce u Evropi nisu isle na nas racun nego su sa racuna fss podeljena igracima i zaposlenima. Jer da su legle na racun pojela bi ih blokada...
Koliko ja znam, UEFA za tekuću sezonu keš uplaćuje na kraju sezone...
Znam da je važno da su pare legle, ali priča da je lova stiglaod UEFA-e mi smrdi. Bojim se da nam je FSS učinio uslugu i da nam to, kasnije, ne naplati po mafijačkim principima...
Dobro je ljudi .. ne treba sad dizati toliu famu oko tih plata .. zar je bitno dal je UEFA dala pare FSSu a oni nama ili je FSS u dogovoru sa klubom dao finansijski odgovarajucu sumu koja nam svakako sleduje od UEFAe ,pa ce posle klub vratiti te pare FSSu..
Bitno je da je vatra lokalizovana za sada ,a jos uvek cekamo sta ce se desiti jer sve to nekako sporo i nezainteresovano izgleda ovako sa distance.
Takodje se slazem da ,Kezman ne moze nikako biti jedini krivac,na kraju krajeva nije on sam doso u klub ,neko ga je pozvao/doveo ,zar ne??
A sto se Jokica tice ,propisi su propisi ,ako mu sleduju pare ,mora da ih dobije ,bez obzira dal se to nama svidja ili ne tj dal gotivimo Jokica ili ne,ali nije u tome poenta ,nego u tome da neko mora da odgovara za ovakve stvari ,jer stete klubu kako u finansijskom tako i u uglednoom smislu.
srkins wrote:Koliko sam ja shvatio uefa uplacuje pare na racun saveza ,a savez dalje rasporedjuje klubovima koji su ucestvovali u Evropi. E sad pare koje idu nama za ucesce u Evropi nisu isle na nas racun nego su sa racuna fss podeljena igracima i zaposlenima. Jer da su legle na racun pojela bi ih blokada...
Koliko ja znam, UEFA za tekuću sezonu keš uplaćuje na kraju sezone...
Znam da je važno da su pare legle, ali priča da je lova stiglaod UEFA-e mi smrdi. Bojim se da nam je FSS učinio uslugu i da nam to, kasnije, ne naplati po mafijačkim principima...
Da li ti smrdi i bojis se ili imas informaciju?
Svi ucesnici UEFA takmicenja su dobili pare i jos dva kluba su koristila racune saveza za uplatu zarada vec poslednje tri godine.
Zurnal wrote:Миленко Јокић у председничкој фотељи Војводине
Припреме за ванредну седницу Скупштине Војводине налазе се су у завршној фази. Према последњим најавама, ускоро ће председник Балша Буторовић објавити датум одржавања тог дуго очекиваног скупа, значајног по томе што би на њему требало да се изабере ново руководство новосадског суперлигаша.
У досадашњим предизборним активностима, испуњеног одлагањима и опречним информацијама, највише времена утрошено је у потрази за личноћу која би на председничкој позицији у Управном одбору наследила Балшу Буторвића.
До сада су најчешће помињани Зоран Шћепановић, Мирко Дуброја и Миња Болесников, а последњих дана, према неким изворима, у први план је избио Миленко Јокић, садашњи члан клупске Скупштине.
Овај новосадски предузетник, са угледом способног бизнисмена у области телефоније, има спортско искуство стечено радом у кошарци. Озбиљан, сталожен и рационалан, за околности у којима је Војводина, а које нису ни лаке ни једноставно решиве, Јокић се оцењује као квалитетно решење, са уверењем да ће као најближе сараднике у руководству окупити људе који могу да одговоре на све изазове који се налазе пред Војводином.
Navodno je isla vest na SOS KANALIZACIJI da nas uzima MILAN MANDARIC nisam video samo sam tako nacuo ako neko zna nesto vise samo da ne bude da sirim dezinformacije .
fare wrote:Navodno je isla vest na SOS KANALIZACIJI da nas uzima MILAN MANDARIC nisam video samo sam tako nacuo ako neko zna nesto vise samo da ne bude da sirim dezinformacije .
Ufff opet cu se ponadati i onda skenjati kad sedne u fotelju neki 'nas'...