Pripreme
Re: Pripreme
http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/pekar ... -snimanje/" onclick="window.open(this.href);return false;
E do ku**a...
E do ku**a...
http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/sutra ... etrolulom/" onclick="window.open(this.href);return false;
ZIME89
0:0 poluvreme,Zakula,Vasilic,Dinga,Djuric,Nastic,Sekulic,Puska,Palocevic,Stanisavljevic,Stamenic,Mrdak
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
То је вероватно (мање-више) тим који ће истрчати против МТК... 

Tako je i završeno.ssnigd wrote:0:0 poluvreme
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Otkrovenje Maksimovic, Sunce mu poljubim kako covek bije 

Gojko Kacar wrote:
Jel taj Dinga dovoljno stabilan obzirom na godine?
Kakvi su Sekulic i Stamenic - vrlo su slabo razigravani prosle sezone, a sada odjednom prvotimci.
Jel moze koja rec od svedoka o ostalim novajlijama?
Kakvi su Sekulic i Stamenic - vrlo su slabo razigravani prosle sezone, a sada odjednom prvotimci.
Kod Dinge nema velikih i malih utakmica, definitivno je veliki talenat... Stamenic je u svojim godinama veci talenat od Tadica i Gacinovica.Salvador wrote:Jel taj Dinga dovoljno stabilan obzirom na godine?
Stamenic je savrsen igrac, ali koliko ja vidim opet dovodimo krila. Ne bi me cudilo ako ove sezone bude opasno grejao klupu!

- Ken mahniti
Lepo ja rekoh covek ubica :mafia:mozda i najjace pojacanje ovog prelaznog roka,samo ako bude igrao.ssnigd wrote:Otkrovenje Maksimovic, Sunce mu poljubim kako covek bije
Na kojoj poziciji je igrao Puškarić?
Puška je izgleda pomeren u sredinu. Pretpostavljam da je igrao između Sekulića i Paločevića.dulajlo wrote:Na kojoj poziciji je igrao Puškarić?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stamenicu fali polusezona seniorskog fudbala da postane mnogo ozbiljniji igrac, ali svakako igrac na kome mozemo da planiramo buducnost. Bitno je da mu se ne desi isto sto i Gacinovicu, zato Upravo gledajte da te decake koji ulaze u prvi tim da im se ne poremeti glava raznim glupostima.
Dinga je jos uvek mrsavko, vidi se nedostatak godina. No, trpeo je dosta udaraca od fizicki jacih igraca, ali se lepo sa svima njima nosio. Fali mu kila i snage, ali ako sam dobro razumeo on ima tek 17 godina. Vrlo zrelo je delovao na terenu i sigurno i jednostavno.
Puska je igrao prvo zadnjeg veznog ili centralnog veznog nazovite kako hocete, posle kada je Stanisavljevic izasao zbog povrede, je otisao na desno krilo.
Palocevic, meni se decko svideo. Vidi se ta skola OFK Beograda, odlicna tehnika, prijem, predaja, ideja. pretpostavljam da mu treba jos vremena da se uigra, posto su on i Stamenic par puta upropastili kontru zbog nerazumevanja gde ko da trci, da se otrkiva. No, to ide vremenom.
Kao sto sam napomenuo za Maksimovica, taj ce da bije i dobija kartone. Sa loptom u nogama isto dosta dobar.
Dinga je jos uvek mrsavko, vidi se nedostatak godina. No, trpeo je dosta udaraca od fizicki jacih igraca, ali se lepo sa svima njima nosio. Fali mu kila i snage, ali ako sam dobro razumeo on ima tek 17 godina. Vrlo zrelo je delovao na terenu i sigurno i jednostavno.
Puska je igrao prvo zadnjeg veznog ili centralnog veznog nazovite kako hocete, posle kada je Stanisavljevic izasao zbog povrede, je otisao na desno krilo.
Palocevic, meni se decko svideo. Vidi se ta skola OFK Beograda, odlicna tehnika, prijem, predaja, ideja. pretpostavljam da mu treba jos vremena da se uigra, posto su on i Stamenic par puta upropastili kontru zbog nerazumevanja gde ko da trci, da se otrkiva. No, to ide vremenom.
Kao sto sam napomenuo za Maksimovica, taj ce da bije i dobija kartone. Sa loptom u nogama isto dosta dobar.
Gojko Kacar wrote: