Uprava
Re: Uprava
http://www.kongressrbija.org/miroslav-m ... vi263.html" onclick="window.open(this.href);return false; Da li je to ovaj g-din?
Na kraju ce Sasa Popovic u Grandu organizovati glasanje za novog Predsednika Vojvodine...Iskreno sve mi ovo postaje smesno ,svaki od spominjanih kanditata je bolji od Balse. Ali mi je i smesno da se zaludjujemo da ce neko trenutno uloziti svoje pare u klub...To ce se desiti tek ako se privatizujemo . Trenutno bi to za svakog bilo isto kao da baca pare u bunar...
Jeste, evo jos jedan tekst http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/3305 ... e-milioner" onclick="window.open(this.href);return false;lala1914 wrote:http://www.kongressrbija.org/miroslav-m ... vi263.html Da li je to ovaj g-din?
Sigurno je zaradio prvi milion istovarivanjem kamiona, kao i svi milioneri...Kada je stigao, nije znao ni jezik, a prvi posao bio je istovarivanje kamiona.
Lepo kaze poslovica:
Za prvi milion me ne pitaj, a ostalo cu ti pricati ...
Last edited by salefkv on Wed Oct 16, 2013 10:35 pm, edited 1 time in total.
- Toto Riina
Citao sam ranije i gledao emisije o gospodinu Djordjevicu. Uspesan, obrazovan, bogat i iskusan covek koji ce u slucaju da dobije priliku postaviti klub na zdrave temelje.
Ako uspe da izgradi zdrav sistem, dovede prave i obrazovane strucnjake na rukovodeca mesta i marketing, produzi ugovor sa Markom Nikolicem, posveti se omladinskoj skoli i obezbedi sponzore i stabilnu finansijsku situaciju, bice svetle buducnosti.
Sad treba dati podrsku, posto sigurno ne moze bitii gore od vodjenja Balse, prote i Rabrena. Bilo je dosta vremena za predloge i kandidate koji su se sami javljali, boljeg resenja nema.
P.S. Nemojte se truditi da sarkasticnim komentarima budete duhoviti na forumu, to nikom ne pomaze!
Ako uspe da izgradi zdrav sistem, dovede prave i obrazovane strucnjake na rukovodeca mesta i marketing, produzi ugovor sa Markom Nikolicem, posveti se omladinskoj skoli i obezbedi sponzore i stabilnu finansijsku situaciju, bice svetle buducnosti.
Sad treba dati podrsku, posto sigurno ne moze bitii gore od vodjenja Balse, prote i Rabrena. Bilo je dosta vremena za predloge i kandidate koji su se sami javljali, boljeg resenja nema.
P.S. Nemojte se truditi da sarkasticnim komentarima budete duhoviti na forumu, to nikom ne pomaze!
- Schteph_F89
Samo to... Nisam hteo do sad nista da komentarisem jel su bila nagadjanja, a ovo je nesto zvanicno i opet dok ne vidim sta ce se desavati dzabe komentarisati. Svaka promena sada (nadam se na bolje) je dobrodosla i ima moju podrsku!Toto Riina wrote:Ako uspe da izgradi zdrav sistem, dovede prave i obrazovane strucnjake na rukovodeca mesta i marketing, produzi ugovor sa Markom Nikolicem, posveti se omladinskoj skoli i obezbedi sponzore i stabilnu finansijsku situaciju, bice svetle buducnosti.
- Red Marquis
- Moderator
Slažem se. Isto treba da važi i za tvoje hvalospeve, a tek treba da vidimo čoveka u akciji (ako i dođe).Toto Riina wrote: P.S. Nemojte se truditi da sarkasticnim komentarima budete duhoviti na forumu, to nikom ne pomaze!
Io odio Belgrado
Majkl Djordjevic je jedan od predvodnika srpske zajednice u Severnoj Americi i veoma uvazen medju Srbima u dijaspori. Nije mi jasno kakav je njegov interes da ulaze u fudbal u Srbiji, no s obzirom da je okoreli monarhista i Drazinovac ako bi zaista odlucio da zagazi u ovu nasu kaljugu verovatno ne bi nista zeleo da ima sa ona dva kluba koji se kite simbolima Titovog rezima. Nekako se onda mi tu onda namecemo kao najlogicnija opcija ako ta dva eliminisemo, "vecito treci" i tako te price. Naravno ne verujem da je covek navijac Vojvodine, em rodjeni Beogradjanin em 60 godina van zemlje. No to i nije bitno, verovatno ni ovde cesto spominjani Mandaric nije od rodjenja bio navijac Portsmuta, Lestera i svih ostalih klubova u kojima je predsednikovao.
E sad, ono sto je najbitnije za ovu pricu - planira li g. Djoedjevic da se preseli u Novi Sad da licno rukovodi klubom? Ako ne, ko ce da obavlja taj posao umesto njega?
Znaci ako ne namerava da se kao nekorumpirana osoba licno upusti u vodjenje kluba, ili makar postavi svog coveka koji bi bio potpuno van ovog domaceg parafudbalskog miljea, i usput razjuri bukvalno sav hohstapleraj koji se nakotio u i oko kluba, samo ce dzaba baciti pare.
Jer obrali smo bostan i mi i on ako ova sadasnja bulumenta ostane da kroji sudbinu kluba - tu mislim i na ove iz Uprave a takodje i na ove iz Skupstine!
E sad, ono sto je najbitnije za ovu pricu - planira li g. Djoedjevic da se preseli u Novi Sad da licno rukovodi klubom? Ako ne, ko ce da obavlja taj posao umesto njega?
Znaci ako ne namerava da se kao nekorumpirana osoba licno upusti u vodjenje kluba, ili makar postavi svog coveka koji bi bio potpuno van ovog domaceg parafudbalskog miljea, i usput razjuri bukvalno sav hohstapleraj koji se nakotio u i oko kluba, samo ce dzaba baciti pare.
Jer obrali smo bostan i mi i on ako ova sadasnja bulumenta ostane da kroji sudbinu kluba - tu mislim i na ove iz Uprave a takodje i na ove iz Skupstine!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- One and only
OFFRadoye wrote:okoreli monarhista...
Eto, mozda sredi da nam princ bude spiker, ima talenta

http://www.youtube.com/watch?v=6wjDUyw4yBA" onclick="window.open(this.href);return false;
United of Vojvodina
Чуди ме да монархиста и симпатизер равногорског покрета,не жели да улаже у стуб српства
него нашао тамо неки клуб из Новог Сада

Pa ne, oni sada hoće da nam prikažu kako eto jedan 'monarhista, bivši član Kraljeve Garde i veliki patriota', od malih nogu navija za pravi stub srpstva (to jest Vojvodinu), iako ima tu nesreću da je rođeni 'beograđanin' (od toliko pažnje prema svemu srpskom ne udostoje se da ime glavnog grada napišu velikim slovom).ДушанСП wrote:Чуди ме да монархиста и симпатизер равногорског покрета,не жели да улаже у стуб српстванего нашао тамо неки клуб из Новог Сада
Zamara i smara i ozbiljna(realna) resenja i ovi pokusaji duhovitosti. Boli me ona stvar ko ce doci, koliki je dug itd. Za
Stari klub se ne navija zbog titula i kupova. Mi vise i ne znamo da slavimo pobede, da se radujemo. Sve nesto isiljeno, na forumu sve neki strucnjaci, oprezni analiticari. Podrska i borba je u subotu na tribinama, tamo nam je mesto bez obzira na upravu, ligu.
Stari klub se ne navija zbog titula i kupova. Mi vise i ne znamo da slavimo pobede, da se radujemo. Sve nesto isiljeno, na forumu sve neki strucnjaci, oprezni analiticari. Podrska i borba je u subotu na tribinama, tamo nam je mesto bez obzira na upravu, ligu.
ПУШТАМ КИШУ!
Ajde malo povucite na politiku, niste dugo.
Nemojte se slucajno drzati teme, srozajmo ovaj forum na najnize grane.
Sad raspalite, deder jos malo!
Nemojte se slucajno drzati teme, srozajmo ovaj forum na najnize grane.
Sad raspalite, deder jos malo!
0.0625
Ne zelim da pametujem ali u svakoj opciji navijam za Mandarica koliko god da je realno ili ne.
Sto se ovog gospodina tice ,nemam nista protiv ,ljudi .. gazda Honveda je ako se ne varam isto ali pravi amerikanac .. jel on od rodjenja navijac Honveda?
get the point..
Sto se ovog gospodina tice ,nemam nista protiv ,ljudi .. gazda Honveda je ako se ne varam isto ali pravi amerikanac .. jel on od rodjenja navijac Honveda?

To sa navijanjem su gluposti, dajte nekog ko je spreman da ulozi pare i neka se ponasa prema klubu kao prema biznisu.
Bez rezultata nece ni profitirati. Simple as that.
Bez rezultata nece ni profitirati. Simple as that.