Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Post by Minja »

Aleksic ce da bude EXTRA igrac. Zivi bili pa videli.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

S R A M O T A !!!!
šumar

Post by šumar »

Ajd, šta bilo da bilo Daniju sve najbolje u karijeri i da uvek nosi Vojvodinu u srcu.
1892

Post by 1892 »

smor wrote:Koga da proteramo, pa bata ce da da vodjama navijaca po 200e i mir tisina, nista se nije desilo.... Smesno
mislim da poruke ovog tipa nemaju mesto na ovom forumu, zar ne administracijo ?!?
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

Firma Bulevar wrote:
ssnigd wrote:
Siva Eminencija wrote:Jedina ponuda za Kizita je bila pre 6 meseci od menadzerske agencije iz Hamburga. Nudili su 150000 evra.
p.s. Kiza nece ni vecu platu
Kizito je ostavio odredjeni trag u Vosi i ime naravno. I JESTE da ga je igrama i zalaganjem ove polusezone ukaljao, ali to ne znaci da se ovako treba ophoditi prema njemu. Bukvalno ga oterati. PA STA AKO NECE DA PRODUZI UGOVOR, pa cak ni da mu je plata veca nego ona koju ima Kristijano Ronaldao To je njegovo pravo. Ako on misli da vise ne zeli da igra u Vosi, on mora da ostane do kraja ugovora i da odradi posao, pa tek onda da ide. A ne da se kao i sa Vlatkom postupi, neces da potpises novi ugovor suspendovan si. A ionako sam bio ubedjen da ovaj Nestorovic mora da ima mesta u timu.
.
http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... vestaj.htm
Igraču koji je držao naš klub 5 punih godina na nekom, za srpske fudbalske okolnosti, respektabilnom nivou na zelenom pravouganiku, krpeći rupe (sa svih strana) bušnog tima FK Vojvodine, čoveku koji je, prirodnim talentom i umećem, vešto i lako sprečio blamažu i rezultatsko poniženje novosadske Stare Dame, na fudbalskom terenu i šire, u očajno slaboj Srpskoj Premijer Ligi, učiniti tako nešto na kraju Ugovora, ja mogu opisati samo jednom rečenicom:
prvi put me je sramota što sam navijač FK Vojvodine.
I kad smo gubili, i kad su nas razbijali na terenu, bilo mi je tužno i teško, ali smo svi mi bili dostojanstveni u porazu (od publike do igrača) i sportski pružili ruku protivniku.To je ono što je generacijama krasilo ovaj Klub, donelo mu poseban imidž i poštovanje u fudbalskim krugovima i širokom sportskom i socijalnom miljeu.Veliki broj ljudi su nas, širom SFRJ, u trenucima iskrenosti poštovali, iako su nam duboko zavideli što to ne umeju, i ne mogu, kao mi. I, činili su nam svojim neobuzdanim negativnim instiktom (kad smo im pružili povoljnu priliku), ono što je danas učinjeno Jozefu Kizitu.
Kizo, IZVINI!
Tvoje partije i učinak za FK Vojvodinu, sportski Novi Sad je odavno prepoznao i iskreno poštovao, sve ove naše zajedničke godine radosti i suza.Bio si igrač po kome se Vojvodina prepoznaje, a ostaćeš još dugo, dugo u srcima i pamćenju, ne samo navijača Vojvodine.Ostaje nepodeljen utisak da je FK Vojvodina bila bolja, Ti bi to bio još dvaput više.Svoje najbolje sportske godine poklonio si FK Vojvodini.
KIZO, HVALA TI!
Još uvek imaš vremena i motiva da završiš svoju sportsku karijeru kako Ti dolikuje :happy end(om).Na žalost na nekom drugom mestu, a sa gorkom klupskom pilulom u grlu.Počelo je sa Sepujom, a završilo se sa Kizitom.Ko je sledeći (molim) :oops: ? Uh, neće valjda sad od gola (našeg) krenuti, da izravnaju do tog levog beka?
Zar je stvarno najveća kazna za današnjeg fudbalera FK Vojvodine, ako ga publika ceni i voli, a najbolje ako ne može očima da ga vidi u voljenom dresu?
KIZO, SREĆNO!
(dobra energija i želje sigurno donose uspeh. A sa ovog mesta ona je iskrena.Kizo, uspećeš - videćeš).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nadam se da vas je barem malo sramota zbog Kize...I vas u klubu i odredjene ovde na forumu...Ko ce vam biti sledeci na tapetu za odstrel? Kacar? Mijucic? Veselinovic? Boskov?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Minja
Administrator

Post by Minja »

1892 wrote:
smor wrote:Koga da proteramo, pa bata ce da da vodjama navijaca po 200e i mir tisina, nista se nije desilo.... Smesno
mislim da poruke ovog tipa nemaju mesto na ovom forumu, zar ne administracijo ?!?

Slazem se. Sumnjam da je za vecinu na toj tribini novac motiv. Barem za one koje ja poznajem. Kako bilo, molba je da ne koristimo teske reci, ne optuzujemo olako. Ovo NIJE forum bilo koje navijacke grupe, ovo je forum simpatizera kluba. Sta se dogadja unutar navijackog pokreta i zasto nije ili jeste prozivana uprava, odnos vodja sa rukovodstvom, da li, i koliko dobijaju pojedinci na toj tribini i sve ostalo na tu temu ne treba ovde da se raspravlja.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kizin pogodak protiv crvene zvezde, kojim smo razbili dugogodisnji post u odmeravanju snaga sa tim "timom", a mnogi ne znaju, taj gol posvecen je njegovoj supruzi, koja ga je na toj utakmici po prvi put gledana uzivo u Novom Sadu, vredi mnogo vise od besmislene odluke kluba da ga ne licencira za prolecni deo sezone. Mnogi igraci prodju kroz Novi Sad, a da ne ostave cak ni najmanji trag. Kizito ti si postao deo Vojvodine i to sto neces igrati vise u nasem dresu nista ne menja.

Kizo sve najbolje u daljoj karijeri, i hvala ti, ako nista drugo, na toj pobedi, koja je svima nama MNOGO znacila!!!
Last edited by Minja on Sun Jan 17, 2010 3:58 am, edited 2 times in total.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:prvi put me je sramota što sam navijač FK Vojvodine.
Nema zbog cega da te je sramota. Ovo jednostavno vise nije FK Vojvodina. Nasa Vojvodina je kidnapovana i negde uklonjena (mozda cak i zanavek ubijena) a umesto nje podmetnut nam je jedan brdjansko-seljobersko-mafijasko-crnogorski mutant pod istim imenom i u istim bojama ali koji sa onom tradicijom i pravim vojvodinaskim smekom nema ama bas nikakve veze! Za tili cas su razvukli i zatrli ono sto su mukotrpno stvarale generacije tokom evo vec skoro 100 godina... Sramota je NJIHOVA a ne nasa, samo sto oni nisu u stanju da osecaju stid jer za to treba imati makar i malo obraza i casti a ljudi koji danas vode klub ni ne znaju sta znace ti pojmovi cast i postenje. Crkli dabogda dusmani, seme vam se zatrlo!
ssnigd

Post by ssnigd »

Jozef Kizito jedan od nas :!:

Posto je Dani navodno potpisao, (kako rece Stoik na napredvosa sajtu) zelim da mu pozelim puno srece u bitisanju kalcom i da potrvdi svoj veliki talenat. Nosi Vosu u srcu uvek, jer ona je i tvoj klub :!:

SRECNO DANI :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Sramota sta se desava sa Kizitom! Nikad ti necemo zaboraviti gol protiv Zvezde!

Jozef Kizito jedan od nas :!:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Alan Ford

Post by Alan Ford »

ssnigd wrote:Jozef Kizito jedan od nas :!:

Posto je Dani navodno potpisao, (kako rece Stoik na napredvosa sajtu) zelim da mu pozelim puno srece u bitisanju kalcom i da potrvdi svoj veliki talenat. Nosi Vosu u srcu uvek, jer ona je i tvoj klub :!:

SRECNO DANI :!:
Jambo

Post by Jambo »

Srecno Deni!
Izgleda da ce vrlo brzo biti I Srecno Medo!
Butorovicu-THE END !!!
Somborac

Post by Somborac »

Pa rabren ima obraz kao opanak, a izgleda da ga je i bata dobio!
Nisu u stanju da kupe igrace iz sevojna, indjije, proletera, borca, napretka, hajduka... A stigli su da prebroje koliko ima reprezentativaca bez ugovora :) HOCEMO PRAVA POJACANJA ILI UZMITE I OVE PARE, KAO I PRETHODNIH 5 MILIONA I ODLAZITE!

puna podrska za naseg Kizu, covek je zasluzio da ide, svoje najbolje godine je proveo kod nas! Sramota da ovako zavrsi svoju karijeru u nasem klubu, uvek ces biti u srcu pravih vojvodinasa!
Somborac

Post by Somborac »

Bata kaze da je cena poslovna tajna, a sta bi sa onim njegovim toliko ponovljenim recima da on radi sve javno i transparentno??? Jugovic nam je saradnik, panta ne moze iz manjih domacih klubova da dovede igrace, ali turisticki gleda utakmice u italiji... Ko sisa prelazni rok, mi trazimo samo penzose bez ugovora!
Post Reply