Mislis da lazu!?ZmagoNS wrote:e vala,povraca mi se od SOS kanala.... mi vodimo 4-0 ,ali po njima,imali smo srece,jer smo srecno dali 3 gola,jer BSK nije iskoristio JEDNU priliku na pocetku utakmice,jer ne znam sta jos... strasno...
7. kolo: BSK-Vojvodina 0:4
ne misim da lazu,vec nerealno predstavljaju stvarno stanje stvari,namerno nas nipodastavaju.. mislim,mi kao da smo se branili 90 minuta,a mocni BSK je sam sebi strpao golove... Znam ja kakvi smo mi,ali ne znam cemu takav trentman,blizanci kad imaju centarsut sa 40 metara,to se pretstavlja ao izgledna prilika,a nas penal se predstavlja kao cista sreca?!?! wtf???
Pa mi nijednu iole ozbiljniju ekipu nismo nadigrali i sada nakon Stepijevog odlaska busimo kao nikad do sad,uz het-trik kapitena Mrdje koji nije dolazio do izrazaja zbog sukoba sa bivsim trenerom.Da li je moguce da smo toliko bolji od svih ostalih ekipa.a ujedno i za klasu losiji od dva Bg blizanca?
Napred Voso!
BSK nije ozbiljna ekipamihailov wrote:Pa mi nijednu iole ozbiljniju ekipu nismo nadigrali i sada nakon Stepijevog odlaska busimo kao nikad do sad,uz het-trik kapitena Mrdje koji nije dolazio do izrazaja zbog sukoba sa bivsim trenerom.Da li je moguce da smo toliko bolji od svih ostalih ekipa.a ujedno i za klasu losiji od dva Bg blizanca?

Jedini argument da je ovo bila namestena utakmica je Mrdjin het-trik. Sve ostalo je moguce, samo mi je to sumnjivo.
Mislis da bi sa Stepanovicem bio isti rezultat danas, ili bez njega poslednja 2 derbija? Mozda je ipak sve bilo do njega?mihailov wrote:Pa mi nijednu iole ozbiljniju ekipu nismo nadigrali i sada nakon Stepijevog odlaska busimo kao nikad do sad,uz het-trik kapitena Mrdje koji nije dolazio do izrazaja zbog sukoba sa bivsim trenerom.Da li je moguce da smo toliko bolji od svih ostalih ekipa.a ujedno i za klasu losiji od dva Bg blizanca?
Dobro je krenulo!Ovo (0:4) nam je najviše trebalo.
Zagorčić je, ipak, nešto pomerio u ekipi. Po meni, realno, to je maksimum, s obzirom u kakvoj se situaciji našao.Više nije ni mogao, niti je trebalo od njega očekivati ( za 1 dan šefovanja na novom radnom mestu).Kad pogledam reportažu na SOS u napisaću malo više.Za sad sam zadovoljan rezultatom i povratkom Aleksića i Hucišvilija u Prvi tim, kao i izvršenim izmenama.Odrađene su na vreme.Prvi put nam je Mrđa zamenjen sa Mišom i Stjepanović Aleksićem, u pristojnoj minutaži za Danijela (koji je odmah ukazanu šansu krunisao evrogolom).
Dobro je i što je Kiza sačuvan od nepotrebnih napora (nadam se da nije izmena zbog povrede).Smenom trenera, naši igrači su dobili novi motiv i osećaj da mogu do postave (a oni u postavi imali pobuđenu želju da se dokaži i speru sumnje sa sebe).To naročito važi za Mrđu, što je i rezultiralo njegovim het - trikom.U vezi Mrđe, moje mišljenje je najbliže Zmagovim, a to je da on nije naša najslabija karika, ali je jedina na koju se igra i previše troši resursa cele ekipe (i pored 3 gola, i danas sam protiv takvog načina igre Vojvodine, jer to ne može funkcionisati protiv bilo kojeg organizovanijeg tima).Takođe sam, i danas, za to da Kapitenska traka Vojvodine treba da bude na ruci Željka Brkića (da Brka nije izvadio onu loptu iz 3 minuta igre ne bi sigurno večeras bili u ovakvom raspoloženju, a ko zna da li bi i srušili Borču, ili možda došli čak i do boda?).
Sada je sve lepo leglo na svoje mesto. Možemo u dobroj atmosferi i raspoloženju da iskoristimo dvonedeljnu pauzu u Prvenstvu za miran rad, otklanjanje uočenih problema u igri, i odbiru taktike i najboljih (odgovarajućeg profila) igrača za njeno sprovođenje.Mislim da i sa postojećim igračkim kadrom možemo skockati tim za poštovanje, ali moramo biti pošteni i pravedni u selekciji, da bi imali zdrave odnose među igračima na terenu (i klupi).I Klubu, u celini.
Zagorčić je, ipak, nešto pomerio u ekipi. Po meni, realno, to je maksimum, s obzirom u kakvoj se situaciji našao.Više nije ni mogao, niti je trebalo od njega očekivati ( za 1 dan šefovanja na novom radnom mestu).Kad pogledam reportažu na SOS u napisaću malo više.Za sad sam zadovoljan rezultatom i povratkom Aleksića i Hucišvilija u Prvi tim, kao i izvršenim izmenama.Odrađene su na vreme.Prvi put nam je Mrđa zamenjen sa Mišom i Stjepanović Aleksićem, u pristojnoj minutaži za Danijela (koji je odmah ukazanu šansu krunisao evrogolom).
Dobro je i što je Kiza sačuvan od nepotrebnih napora (nadam se da nije izmena zbog povrede).Smenom trenera, naši igrači su dobili novi motiv i osećaj da mogu do postave (a oni u postavi imali pobuđenu želju da se dokaži i speru sumnje sa sebe).To naročito važi za Mrđu, što je i rezultiralo njegovim het - trikom.U vezi Mrđe, moje mišljenje je najbliže Zmagovim, a to je da on nije naša najslabija karika, ali je jedina na koju se igra i previše troši resursa cele ekipe (i pored 3 gola, i danas sam protiv takvog načina igre Vojvodine, jer to ne može funkcionisati protiv bilo kojeg organizovanijeg tima).Takođe sam, i danas, za to da Kapitenska traka Vojvodine treba da bude na ruci Željka Brkića (da Brka nije izvadio onu loptu iz 3 minuta igre ne bi sigurno večeras bili u ovakvom raspoloženju, a ko zna da li bi i srušili Borču, ili možda došli čak i do boda?).
Sada je sve lepo leglo na svoje mesto. Možemo u dobroj atmosferi i raspoloženju da iskoristimo dvonedeljnu pauzu u Prvenstvu za miran rad, otklanjanje uočenih problema u igri, i odbiru taktike i najboljih (odgovarajućeg profila) igrača za njeno sprovođenje.Mislim da i sa postojećim igračkim kadrom možemo skockati tim za poštovanje, ali moramo biti pošteni i pravedni u selekciji, da bi imali zdrave odnose među igračima na terenu (i klupi).I Klubu, u celini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Potpisujem.Turija wrote:Dobro je krenulo!Ovo (0:4) nam je najviše trebalo.
Dodao bih i to da se tek sada vidi koliko nas je ugrobario Stepanović,igrači su konačno došli do daha i slobodnije odigrali bez da se sudaraju na terenu.Svaka čast Zagorčiću za izmene na vreme i odstranjivanje Rekreativa i Lakića.Naravno,imam zamerke za prvih 11,ali to je normalno što je izveo takav tim,makar iz nekog osnovnog poštovanja prema prethodniku.Verujem da će se Stjepanović i Tumbasević veoma skoro preseliti na klupu,a da će Aleksić i Ađuru u prvu postavu,s tim da bih ja i Tadića zamenio Hucišvilijem(mislim u ukupnom zbiru),tako da zaigramo u formaciji 4-3-3 sa isturenim Hucišvilijem i Mrđom i Aleksićem po bokovima.
Ako ne mogu da dovedu nekog normalnog trenera,neka bar ostave Zagorčića na klupi.
Bato majstore vodi nas do titule