Tim Decenije!
Golman: Todić (ipak-"Sigurna je mreža naša kad je čuva Todić Saša"), Brkić (isključivo rezerva)
Odbrana: Stepanov, Vulićević, Mojsov, Pekarić
mogući dodatak Pleč (kad je hteo da igra, igrao je dobro, krtko se zadržao, ali se vidi da ima kvalitet)
Sredina: Krasić, Kačar, Francišković, Davidov
Napad: Despotović, Jovanović ("silovao si Lane partizan...")
mogući dodatak kapiten Dragan, nadavao se golova, ali odnos prema svemu tome jedna velika nula... i Beli gol - veliki slaninar i ljubitelj piva...
Odbrana: Stepanov, Vulićević, Mojsov, Pekarić
mogući dodatak Pleč (kad je hteo da igra, igrao je dobro, krtko se zadržao, ali se vidi da ima kvalitet)
Sredina: Krasić, Kačar, Francišković, Davidov
Napad: Despotović, Jovanović ("silovao si Lane partizan...")
mogući dodatak kapiten Dragan, nadavao se golova, ali odnos prema svemu tome jedna velika nula... i Beli gol - veliki slaninar i ljubitelj piva...
UH!
БРКИЋ
ВУЛИЋЕВИЋ, СТЕПАНОВ, ТАНАСИЈЕВИЋ, НЕЗИРИ
КРАСИЋ, КАЧАР, ТУМБАСЕВИЋ, ТАДИЋ
ДЕСПОТОВИЋ, ЛАНЕ ЈОВАНОВИЋ
Искрено, нисам сигуран да ли би могли заједно функционисати Дућа, Лане и Деспот у исто време, док је Мрђа ипак био најбољи стрелац. Ипак, Ланета сам више волео, Вошино дете, па нека буде он у 11...Тумба је имао предност у односу на Давидова јер је много дуже у клубу и самим тиме више допринео у протеклој деценији. Мислим да Говедарица и Дунђерски припадају 90-тим.
ВУЛИЋЕВИЋ, СТЕПАНОВ, ТАНАСИЈЕВИЋ, НЕЗИРИ
КРАСИЋ, КАЧАР, ТУМБАСЕВИЋ, ТАДИЋ
Искрено, нисам сигуран да ли би могли заједно функционисати Дућа, Лане и Деспот у исто време, док је Мрђа ипак био најбољи стрелац. Ипак, Ланета сам више волео, Вошино дете, па нека буде он у 11...Тумба је имао предност у односу на Давидова јер је много дуже у клубу и самим тиме више допринео у протеклој деценији. Мислим да Говедарица и Дунђерски припадају 90-тим.
Brkić
Stošić - Stepanov- Mojsov - Batak
Krasić - Kačar - Davidov - Tadić
Despotović - Jovanović
Za mene je ozbiljna dilema jedino postojala za dva štopera,
jer su mi Pekarić i Đurić kao tandem zaista ostali u dobroj uspomeni.
Što se tiče veznog reda, i meni je kao i i mnogim forumašima Ivica ostao u lepoj uspomeni,
ali budimo realni da su ova gornja četvorica bili mnogo opasniji i kreativniji.
Stošić - Stepanov- Mojsov - Batak
Krasić - Kačar - Davidov - Tadić
Despotović - Jovanović
Za mene je ozbiljna dilema jedino postojala za dva štopera,
jer su mi Pekarić i Đurić kao tandem zaista ostali u dobroj uspomeni.
Što se tiče veznog reda, i meni je kao i i mnogim forumašima Ivica ostao u lepoj uspomeni,
ali budimo realni da su ova gornja četvorica bili mnogo opasniji i kreativniji.
Upravo glasao.
Na zalost, neki od igraca koji su na listi, samo su protrcali kroz dres Vojvodine. Nisu nista ozbiljno uradili, samo najavili veliki potencijal, i otisli dalje. Steta... Postali su veliki igraci, ali u nekom drugom dresu... I u ovoj dekadi, da nema tog famoznog odliva fudbalskih mozgova, Vojvodina bi imala bas brutalan tim.
Na zalost, neki od igraca koji su na listi, samo su protrcali kroz dres Vojvodine. Nisu nista ozbiljno uradili, samo najavili veliki potencijal, i otisli dalje. Steta... Postali su veliki igraci, ali u nekom drugom dresu... I u ovoj dekadi, da nema tog famoznog odliva fudbalskih mozgova, Vojvodina bi imala bas brutalan tim.
Ja sam na jednoj drugoj temi vec napisao kako jos od druge sampionske generacije igraci prakticno samo protrcavaju kroz nas klub i skoro da niko u njemu ne ostane dovoljno da bi ostavio neki znacajniji trag...Minja wrote:Upravo glasao.
u prilog Radoye-vom postu, bilo bi zanimljivo videti podatak tj. listu igraca koji su odigrali najvise utakmica u nasem dresu od raspada SFRJ, ja ovako na prvu loptu ne znam na koga bih mogao staviti pare, da se nalazi na prvom mestu po nastupima, (mozda Joca Tanasijevic, Todic ili Belic)...Radoye wrote:Ja sam na jednoj drugoj temi vec napisao kako jos od druge sampionske generacije igraci prakticno samo protrcavaju kroz nas klub i skoro da niko u njemu ne ostane dovoljno da bi ostavio neki znacajniji trag...Minja wrote:Upravo glasao.
Come on you Reds!
Не треба заборавити ни Степанова, Шаулу, Јездимировића, Сабоа или Коцића...u prilog Radoye-vom postu, bilo bi zanimljivo videti podatak tj. listu igraca koji su odigrali najvise utakmica u nasem dresu od raspada SFRJ, ja ovako na prvu loptu ne znam na koga bih mogao staviti pare, da se nalazi na prvom mestu po nastupima, (mozda Joca Tanasijevic, Todic ili Belic)...
Posto me je bas interesovalo, jutros sam prelistavao net i uglavnom na wikipedia-i proveravao (koliko je ona tacna to svi znamo, ali ipak...) koliko je ko odigrao utakmica za Vojvodinu, otprilike izmedju 20ak igraca koji su mi prvi pali na pamet, najvise nastupa imaju : Saula, Jezdimirovic, Belic, pa Buac...leka wrote:Не треба заборавити ни Степанова, Шаулу, Јездимировића, Сабоа или Коцића.....u prilog Radoye-vom postu, bilo bi zanimljivo videti podatak tj. listu igraca koji su odigrali najvise utakmica u nasem dresu od raspada SFRJ, ja ovako na prvu loptu ne znam na koga bih mogao staviti pare, da se nalazi na prvom mestu po nastupima, (mozda Joca Tanasijevic, Todic ili Belic)...
Come on you Reds!
- Uvek sa tobom
Такође,хтео бих да додам да су ми у нападу сви на неки начин драги играчи,али сам се поред Белића одлучио још за Деспотовића,просто ми криво због Ланета,ал шта да се ради кад нам је формација са два нападачаlimanfkv wrote:
Kod mene je Beli prvi isao, jedino tu dilemu nisam imao

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
AKO DOZVOLITE...
Моја маленкост је већ гласала, али ако главни и одговорни дозволе, овом приликом ћу ставити списак играча за коју гласа мој отац. Ако дозволите, у реду, ако не, разумем....
БРКИЋ
ВУЛИЋЕВИЋ, ТАНАСИЈЕВИЋ, СТЕПАНОВ, КИЗИТО
КРАСИЋ, КАЧАР, МЕДОЈЕВИЋ, ТАДИЋ
П.С. Извињавам се на извољевању, али отац нема и не зна користити модерне технологије.
БРКИЋ
ВУЛИЋЕВИЋ, ТАНАСИЈЕВИЋ, СТЕПАНОВ, КИЗИТО
КРАСИЋ, КАЧАР, МЕДОЈЕВИЋ, ТАДИЋ
П.С. Извињавам се на извољевању, али отац нема и не зна користити модерне технологије.