18. kolo: Javor-Vojvodina 0:1

Prognozeri da vas cujem?

Poll ended at Thu Mar 17, 2011 10:05 pm

Pobeda Javora
3
6%
Nereseno
19
36%
Pobeda Vojvodine
31
58%

Total votes: 53

AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Jaгодина се склонила циганима, и то за траву коју су добили и за оног Мугошу. Ко не верује нека погледа преглед. нкп је имао среће, али реално заслужено су победили имали су неколико стопостотних шанси. Штета што чешће не играју такмичарске утакмице, можда би негде и остали без неког бода
novosadjanin

Post by novosadjanin »

NSKrajisnik wrote:Bravo momci!

Kakve prijateljske utkamice? Partizan danas jedva dobio I Zvezda se mnogo mucila protiv Jagodine, jagodinci su dominirali pola meca.

:roll:

AntonioKasano, treba dodati i to da su cigani platili Jagodini kompletne zimske pripreme!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

AntonioKasano wrote:Штета што чешће не играју такмичарске утакмице, можда би негде и остали без неког бода
Neka ostace bez bodova protiv nas ! :wink:
ice

Post by ice »

NSKrajisnik wrote:Bravo momci!

Kakve prijateljske utkamice? Partizan danas jedva dobio I Zvezda se mnogo mucila protiv Jagodine, jagodinci su dominirali pola meca.
Zvezda se mučila?
Pa to nema veze sa istinom.Ja odavno nisam video gore prikrivenu nameštaljku.Jagodinci se šetaju po terenu, puštaju cigane da bez ikakvog problema šutiraju i dođu do njihovog kaznenog prostora, golman smešno odbija loptu da bi neki cigan naleteo, jedan Jagodinac nogom udara u glavu Reljića u 16 metara da sudija nema druge nego da svira penal, golman Jagodine brani na nivou pionira....
Što se tiče Partizana, pravilo je sledeće.Utakmice koje oni i njihova drugarica igraju protiv OFK-a i Rada se nameštaju od slučaja do slučaja.Uvek nešto mora da bude ugrađeno u dogovor i ova dva kluba gledaju da balansiraju pa tako ponekad kada nameste protiv jednih zaigraju ozbiljno protiv drugih, ali samo ponekad.Tako će biti i sada protiv Rada, Stojić će tražiti neku masnu kompenzaciju da bi dao bodove, ako nkp pristane, Rad će se skloniti, a ako ne, biće tu svega i svačega.

Generalno Rad i OFK nisu tako jeftini kao klubovi van Beograda koji se i malim zadovoljavaju.Tu negde je i Smederevo koje se slično ponaša, mada oni ipak odigraju po koju poštenu utakmicu više, ali im sa druge strane manjkaju kvalitet i hrabrost.
Andreyos

Post by Andreyos »

Možda ću malo skrenuti sa teme,elem,nisam više siguran da li mi se priviđa,ali kao da jedan po jedan medij biva zahvaćen epidemijom Vojvodinitisa.Prvi simptom-odsustvo snimka utakmice ili bilo kakvog ozbiljnijeg izveštaja,uz naravno ,,Javor je mogao najmanje do boda...''.Vidim postavljene su sve današnje utakmice osim naše,tražio sam na mondu,sportalu,sportske.net,youtube...
Pomozite Vi sa jednim linkom da se nauživam...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
ice

Post by ice »

Čisto se nadam da će biti na SOS-u u okviru Total sokera, ali s obzirom na to gde je Ivanjica, a da nisu igrali tamo blizanci (a ni OFK) pa da šalju neku svoju ekipu, možda izveštaja bude tek sutra u nekom levom terminu. :roll:
Andreyos

Post by Andreyos »

Zato imam predosećaj da će Voša zauzeti centralni deo teme ,,Crna tačka''
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Mare

Post by Mare »

vojvodina jedna jedina wrote:U regularnim ligama se sa ovakvim pobedama dolazi do titule...
Pravo u centar, tačno tako, izeš ga i Barsa, Real, Mančester, Bajern, Inter... nekad kiksnu, samo kod nas toga nema. Imamo jedan poraz, a zaostajemo čak 8 bodova, neverovatno!
Naša šansa je u kupu, tu se nadam najboljem! Po prikazanom u ova dosadašnja tri kola nastavka u boljoj smo formi od Slobode, igramo revanš na našem Karađorđu. O finalu sad ne treba razmišljati, stepencu po stepenicu, kao što čini mi se naš trener i radi. Pobegli smo Radu na 6 bodova i čekamo ga na domaćem terenu, tako da je bar sa te strane nešto manji pritisak, dok ovim "nepobedivima" i dalje duvamo za vrat. Sve čestitke ekipi i treneru, međutim ovo arhivirati i sve snage usmeriti ka predstojoćoj kup utakmici.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Evo na RTS ide pregled kola. Video sam nas gol iz Ivanjice na blic, sad ce valjda krenuti malo opsirniji izvestaji.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Лепо је Илић поставио главу тамо где баш није свеједно! Свака част!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Za pocetak, cetiri zanimljive fotografije. Ostatak u galeriji u toku veceri

Image
Image
Image

Ivanjicki spajdermen :D
Image
Last edited by Minja on Sun Mar 13, 2011 1:24 am, edited 2 times in total.
nboya
Administrator

Post by nboya »

Prejake slike :D
UPRAVA NAPOLJE!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

nboya wrote:Prejake slike :D
limanfkv

Post by limanfkv »

Minja majstore!
Druga slika, GRANITNA ODBRANA! 8)
0.0625
Minja
Administrator

Post by Minja »

Fotografije postavljene u galeriju....

Image
Janko Tumbasevic je, i bez ove fotografije, pravi madjionicar. Zapravo, kao duh iz lampe, pojavi se na terenu i resi problem. Moj favorit u FKV
Last edited by Minja on Sun Mar 13, 2011 12:13 pm, edited 1 time in total.
Locked