27. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0

Vaze prognoze?

Poll ended at Fri May 20, 2011 9:54 am

Pobeda Vojvodine
55
96%
Nereseno
1
2%
Pobeda Spartaka
1
2%

Total votes: 57

tulip

Post by tulip »

UEFA je Srbiji zvanično ponudila svu stručnu, expertsku pomoć koju naš Savez nije u mogućnosti sam da reši, u cilju podizanja kvaliteta fudbala. Eto prilike da se zvanično uputi na analizu UEFA, snimak meča finala gde će oni stručno da ocene sva dešavanja na marakani. Prisustvo njihovih čelnika na finalu UNDER 17 je idealna prilika da to FSS učini, a ako oni neće, onda uručenje materijala da učini naš zvanični predstavnik kluba.
Mislim da je to najpravednije, jer će ljudi biti skroz nepristrasni. Ovo što FSS želi da preda materijal našim takmičarskim i disciplinskim organima, ne valja, jer se lepo videlo da su recimo Arsić i Beljin protivrečni jedan drugome i tako će na kraju i ostati. Pola Srbije će biti za partizan, a pola za nas.
Na ovaj način, da UEFA uzme stvar u svoje ruke, trebaju obe strane da budu spremne na trpenje najgorih mogućih posledica. Ako se utvrdi da smo mi krivi, ićemo i u drugu ligu, ako su takvi propisi. Ako se utvrdi da su oni krivi, odmah u aps svi odgovorni za nameštanje, a nama dodeliti trofej.
Mišljenja sam da bi trebalo organizovano posetiti utakmicu finala UNDER 17, gde treba prvenstveno sportski pozdravljati učesnike - mlade fudbalere, zaokupirati se njihovom igrom, koliko je god moguće, ali organizovano navijati i ukazivati na korupciju u našem fudbalu uze sve moguće dozvoljene rekvizite.
DAJ GOL!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Upravo je završena konferencija za štampu pred meč sa Spartakom. Behu Kralj Milinković i Car Mojsov. Kratko je trajala, jer je dogovor bio da se ni reč ne razgovara o finalu kupa.

Obojica pozvaše navijače da sutra ispune stadion i jasno (po)kažu da su uz Klub i Igrače.

Na utakmici neće igrati Katai (kartoni) i Tumbasević (smrtni slučaj u porodici - Janko, u ime svih nas, primi iskreno saučešće).

Znate gde ćete sutra biti od 17-19h. Samo jedno mesto, sutra okuplja sve nas ponovo - naš "Karađorđe". Sutra smo uz Vojvodinu koju sanjasmo i za koju se borismo sve ove godine!!!
Dejan

Post by Dejan »

Sutra je vaznije da podrzimo nasu Vojvodinu, nego sto je to bilo na finalu kupa! Moramo da pokazemo koliko nas ima i koliko nam je stalo!
Svakako moramo i da podrzimo nase heroje na terenu!

SVI NA STADION!
ice

Post by ice »

Šta nam korumpirani i ulazički mediji rade, porede nas sa situacijom na Maksimiru svojevremeno, a mi ćutimo i pozivamo na staloženost.Ne znam, jako sam razočaran i tužan i ne razumem neke ljude, dokle su spremni da idu i trpe ponižavanja najgore vrste?
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Iskreno saucesce Janku Tumbasevicu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

SAMO DA NAPOMENEM I OVO, mada je to za neku drugu temu i topik:

SVI IGRAČI FK VOJVODINE, STRUČNI ŠTAB I UPRAVA, VEČERAS OD 20h KOLEKTIVNO DAJU PODRŠKU I NAVIJAJU ZA RUKOMETAŠE VOJVODINE (20h, polufinale Kupa, protivnik - zna se).
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Grof Žekula wrote:SAMO DA NAPOMENEM I OVO, mada je to za neku drugu temu i topik:

SVI IGRAČI FK VOJVODINE, STRUČNI ŠTAB I UPRAVA, VEČERAS OD 20h KOLEKTIVNO DAJU PODRŠKU I NAVIJAJU ZA RUKOMETAŠE VOJVODINE (20h, polufinale Kupa, protivnik - zna se).
Gde se igra?

Na Spensu?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Lala sa zapada wrote:
Grof Žekula wrote:SAMO DA NAPOMENEM I OVO, mada je to za neku drugu temu i topik:

Gde se igra?

Na Spensu?
Sala na Slanoj Bari.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Hvala Grofe.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Lala sa zapada wrote:Iskreno saucesce Janku Tumbasevicu.
:!:
Milan

Post by Milan »

ice wrote:Šta nam korumpirani i ulazički mediji rade, porede nas sa situacijom na Maksimiru svojevremeno, a mi ćutimo i pozivamo na staloženost.Ne znam, jako sam razočaran i tužan i ne razumem neke ljude, dokle su spremni da idu i trpe ponižavanja najgore vrste?
Veruj mi da u ovo borbu ne smemo ući uličnom tučom i spuštenog garda. Samo neka oni udaraju, a mi ćemo saopštenjem kao juče da im uzvratimo na najbolji mogući način. A kako oni budu prljaviji, mi ćemo samo dobijati bitku za bitkom, a samim tim ćemo doprineti sve boljem pozicioniranju FKV u Srbiji i njenom narodu. A to je primarni cilj. Ja sam ranije uvek bio za najradikalnije metode, ali ovaj put ih dobijamo na finjaka! A oni mogu samo da kipte od muke, sikću i nastave sebi da kopaju jamu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Šta nam korumpirani i ulazički mediji rade, porede nas sa situacijom na Maksimiru svojevremeno, a mi ćutimo i pozivamo na staloženost.Ne znam, jako sam razočaran i tužan i ne razumem neke ljude, dokle su spremni da idu i trpe ponižavanja najgore vrste?
Pokusavaju da okrenu stvar na politicku pozadinu, da ispadne da su svih onih 6500 na istoku Cmarakane bili sve do jednog izmanipulisani separatisti i anti-Srbi. Pa kako bi ikome drugome palo na pamet da se usudi suprotstaviti jednom od Stubova Srpstva?

Beograd bi stvarno morao da razmisli sta i ko su pravi generatori animoziteta u ovoj drzavi i odakle se ona razbija! Jer, nije slucajno to sto se vice Mrzim Beograd - ali to se ne vice samo u NS, nego i u Nisu, Kragujevcu, Uzicu... Po celoj Srbiji! Malo je verovatno da su i Sumadinci zainteresovani za (toboz) otcepljenje Vojvodine ili da je uticaj (generalno politicki minornih) vojvodjanskih autonomasa toliki da mogu da manipulisu ljudima po Uzicu, Vranju, Kragujevcu...

Pre ce biti da se to nezadovoljstvo generise upravo narucenim novinarskim tekstovima u kojima se "Beogradjani" redovno ispisavaju po glavi svim ljudima koji ne zive u Prestonici, nazivaju ih "provincijalcima", okrecuci svaku pricu cim se povede pitanje o nekoj nepravdi - ekonomskoj, sportskoj... - na politiku optuzujuci vredne i postene ljude koji su lojalni i patriotski gradjani svoje zemlje za rad na njenom razbijanju.

Gospodo beogradski mocnici i tajkuni sto ste umislili da ste veci od samog Boga, niko Srbiju ne razbija bolje i efikasnije nego vi sami! Uzmite se u pamet dok jos djavo nije odneo salu, jer ustace opet kuka i motika kao 5. X 2000, zakucace ta "provincija" i na vasa vrata a onda ce vec biti kasno - onda ce vam biti samo jedan put, pod zutu zemlju!

Nemojte da se igrate vatrom i huskate ovaj napacen narod brat na brata, videli smo vec taj scenario kuda vodi!

(Izvinjavam se svima na politici, ali na ovo se mora skrenuti paznja!)
car jovan

Post by car jovan »

Шоу Ивана Ивановића!
Иван Ивановић се појавио у емисији у дресу Војводине :lol: Знам да је звездаш али нека,подржавају нас и ван Војводине
ice

Post by ice »

Milan wrote:
Veruj mi da u ovo borbu ne smemo ući uličnom tučom i spuštenog garda. Samo neka oni udaraju, a mi ćemo saopštenjem kao juče da im uzvratimo na najbolji mogući način. A kako oni budu prljaviji, mi ćemo samo dobijati bitku za bitkom, a samim tim ćemo doprineti sve boljem pozicioniranju FKV u Srbiji i njenom narodu. A to je primarni cilj. Ja sam ranije uvek bio za najradikalnije metode, ali ovaj put ih dobijamo na finjaka! A oni mogu samo da kipte od muke, sikću i nastave sebi da kopaju jamu...
Znam, slažem se, nisam mislio ni na kakve radikalne metode u vidu upotrebe sile, moramo pre svega da podržimo naš klub i iskažemo ljubav prema njemu, sila je primerena onoj blizanačkoj žgadiji, nešto drugo mi smeta.
Takođe, nemam nijednu jedinu primedbu na ponašanje ljudi iz naše uprave i kluba, oni su čak aktivniji i jači u borbi od nas, skidam im kapu do poda.
Ono što mi smeta, jeste to ne znam iz kog razloga plašljivo izbegavanje uglavnom ovde na forumu da se jasno identifikuje ko je glavni krivac za sve ono što se desilo na finalu?
Zašto ne imenovati tog krivca, možda nekoj široj masi naših navijača to i nije jasno jer nisu toliko upoznati sa problematikom i treba im objasniti?

Zašto izbegavamo da korumpirane medije jasno i otvoreno nazovemo njihovim pravim imenom?
Zašto da biramo reči i pazimo na njih, da li su oni zaslužili tako nešto, da li se biraju reči sa druge strane kada smo mi u pitanju?

Evo ja ću opet ovde označiti glavnog krivca za sve masnim slovima i uopšte se ne libim toga, a ako neko hoće da to izbriše neka slobodno to uradi, međutim to će onda dosta govoriti i o njemu.

IVICA DAČIĆ
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ovim redom po meni je išla spirala-

IVICA DAČIĆ
ĐURIĆ
KARADŽIĆ
VESELINOVIĆ
POMOĆNI-ĐUBRE!

Očekujem da svima sem ovom prvom gmazu možemo ozbiljno čorbu da zapržimo!
Io odio Belgrado
Locked