15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2

Ishod meča:

Poll ended at Mon Dec 12, 2011 2:06 pm

Pobeda
38
62%
Remi
14
23%
Poraz
9
15%

Total votes: 61

Stexman

Re: 15. kolo: zvezda - Vojvodina

Post by Stexman »

Drina wrote: Da li za tih 79 dinara dobijam sve arene tj. 1,2,3 ili koliko ih vec ima? :mrgreen:
Ako moze link gde bih mogao da saznam vise infomacija? Hvala ;)
Dobija se ceo Arena paket za 79 dindzi na jedan dan!
Ja sam koristio u promotivnom periodu i mogu da potvrdim da je slika odlicna za ako se uzme u obzir da je stream
u pitanju.
Turija

Post by Turija »

laki wrote:
kej wrote:Očekujem iznenađujuće atomski fudbal crvene zvezde i našu izuzetno jalovu partiju. Naši igrači će igrati kao da su prvi put u životu obukli kopačke i noge će im se odseći kad stanu pred te veličine svetskog fudbala koje nose dresove najvećeg kluba u univerzumu. Nećemo sastaviti tri pasa. Posed lopte biće 80-20 za njih. Kadu i Evandro će istaći kandidaturu za poziv u brazilsku reprezentaciju. Mrtvi Kaluđerović nam obavezno daje gol- bez toga ne može. Njihova očajna odbrana biće prevelik zalogaj za naše napadače.
Negde na sredini drugog poluvremena naši igrači će izaći iz psihičke blokade i shvatiće da ovi ustvari nisu ništa manja boranija od nas. Tu počinjemo da igramo fudbal.
Ovo su racionalne pretpostavke iznešene na osnovu mnogih prethodnih utakmica.
Ipak, kao i kod svakog bolesnog navijača Voše, duboko duboko u meni, bez obzira na sve, čuči gram nade da ćemo IZGAZITI GAMAD!
Savrseno! :cheers:
Duhovita satirično-tragikomična analiza (nažalost istinita) naših utakmica (u poslednje dve decenije) sa njima. Bravo za Kej (novosadski)!
Kad god je nama trebalo, mi nismo pobedili, a pobedili smo samo kad je to njima trebalo (npr. da smene trenera ili već nekog tamo u klubu) - tako to bar izgleda sa tribina.
Biće zanimljivo (ovaj put) videti, da li neko tamo treba da ode, ili treba da ostane na funkciji (pa će nas ,,razbiti" i išutirati k'o olupanu staru kantu :cry: ) ili će odigrati prava derbi utakmica drugoplasirane i trećeplasirane ekipe JSL?.
Last edited by Turija on Thu Dec 08, 2011 9:39 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Drina wrote:
Red Marquis wrote:Već je spominjano ovde, za one koji imaju ADSL Telekom, mogu da uzmu na jedan dan Web TV Arenin paket za 79 dinara, čista slika i nema seckanja+se zalomilo da je to veče i Real-Barsa koji će biti na Areni 3 jedino.
Ja imam Arenu 1, ali zasad tamo piše da će biti Metalac-partizan pa ako bude na nekom drugom kanalu moraću da potegnem za ovim rešenjem.
Da li za tih 79 dinara dobijam sve arene tj. 1,2,3 ili koliko ih vec ima? :mrgreen:
Ja inace plaćam online svoj ADSL internet, pa ako imaš Telekomov nalog koji treba da imaš ako si im korisnik odeš ovde...
http://www.open.telekom.rs/webtv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Registruješ se, pa opcija Gledaj Web TV, tu odabereš da hoćeš na jedan dan, i onda odabereš Arenin paket. I pojave ti se sva četiri kanala. Pošto ti radi 24h od trena kad si se registrovao, najbolje ti je da se prijaviš pola sata pred meč, pa onda možeš i to veče u 22h da gledaš Barsu i Real jer neće biti na B92. I tih 79 din ti se samo doda na račun koji inače plaćaš Telekomu. Prosto ko pasulj, imaš četiri klika ukupno. Samo treba da imaš instaliran windows media player, piše ti tamo sve...

Ja sam koristio već, slika je čista i nema seckanja i pucanja kao kad se jebavam dok gledam streming.
Valjda sam ti pomogao.
Io odio Belgrado
Drina

Post by Drina »

Red Marquis wrote:
Drina wrote:
Red Marquis wrote:Već je spominjano ovde, za one koji imaju ADSL Telekom, mogu da uzmu na jedan dan Web TV Arenin paket za 79 dinara, čista slika i nema seckanja+se zalomilo da je to veče i Real-Barsa koji će biti na Areni 3 jedino.
Ja imam Arenu 1, ali zasad tamo piše da će biti Metalac-partizan pa ako bude na nekom drugom kanalu moraću da potegnem za ovim rešenjem.
Da li za tih 79 dinara dobijam sve arene tj. 1,2,3 ili koliko ih vec ima? :mrgreen:
Ja inace plaćam online svoj ADSL internet, pa ako imaš Telekomov nalog koji treba da imaš ako si im korisnik odeš ovde...
http://www.open.telekom.rs/webtv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Registruješ se, pa opcija Gledaj Web TV, tu odabereš da hoćeš na jedan dan, i onda odabereš Arenin paket. I pojave ti se sva četiri kanala. Pošto ti radi 24h od trena kad si se registrovao, najbolje ti je da se prijaviš pola sata pred meč, pa onda možeš i to veče u 22h da gledaš Barsu i Real jer neće biti na B92. I tih 79 din ti se samo doda na račun koji inače plaćaš Telekomu. Prosto ko pasulj, imaš četiri klika ukupno. Samo treba da imaš instaliran windows media player, piše ti tamo sve...

Ja sam koristio već, slika je čista i nema seckanja i pucanja kao kad se jebavam dok gledam streming.
Valjda sam ti pomogao.
Da li sam taj nalog dobio sa ugovorom ili nesto na taj fazon?
Secam se da mi je na jednom papiru pisali podatci od mog mail(a) koji sam dobio od njih...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Treba da jesi. Taj mail i tvoj pass upišeš i teraš dalje.
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Zelja95 wrote:
Helm wrote:Postoji stream na vise sajtova ali je to losa opcija. Podrzavam predlog da se na stadionu organizuje gledanje, na taj nacin bismo se popisali po beogradjanima koji pokusavaju da pisaju po nama. Da ne govorim kakva bi to atmosfera bila i da bismo bili (bar koliko ja znam) prvi koji su tako nesto uradili.
Kolike su sanse da ovu opciju razmotrimo sa upravom da nam to obezbedi?!
Pa koliko ja znam, jedina varijanta je da oni pročitaju tu ideju odavde, da im se svidi, da postoje uslovi da se to obezbedi i da im se svide ti uslovi. Onda uzmemo u obzir da je četvrtak veče i konstatujemo da su šanse male, u slučaju da uopšte postoje.
Zelja95

Post by Zelja95 »

Helm wrote:
Zelja95 wrote:
Helm wrote:Postoji stream na vise sajtova ali je to losa opcija. Podrzavam predlog da se na stadionu organizuje gledanje, na taj nacin bismo se popisali po beogradjanima koji pokusavaju da pisaju po nama. Da ne govorim kakva bi to atmosfera bila i da bismo bili (bar koliko ja znam) prvi koji su tako nesto uradili.
Kolike su sanse da ovu opciju razmotrimo sa upravom da nam to obezbedi?!
Pa koliko ja znam, jedina varijanta je da oni pročitaju tu ideju odavde, da im se svidi, da postoje uslovi da se to obezbedi i da im se svide ti uslovi. Onda uzmemo u obzir da je četvrtak veče i konstatujemo da su šanse male, u slučaju da uopšte postoje.
Kad bi neko imao neki lokal u gradu pa obezbedimo video bim to bi bilo odlicno...

edit-administracija - Ljudi, budite svesni momenta i okruženja u kom se nalazimo, ako se dogovarate za neko zajedničko gledanje radite to preko p.m. i to isključivo sa ljudima koje poznajete.Hvala na razumevanju.
kej

Post by kej »

Opet ista stvar.. Za sad su izjave pred ovu utakmicu dali Mojsov, Medojević, Ljubinković, Branković(i to sve za ''Večernje novosti''), evo sad i Abubakar.. Naslovi: ''Pobedićemo Zvezdu'', ''Zvezda je dostižna'', ''Zvezda nije nepobediva'', ''Možemo više od trećeg mesta'', ''U Beograd po tri boda''.. Očekujem da do same utakmice i svi ostali daju po jednu izjavu, uključujući i fizioterapeuta. Ja ne kažem da se ovde nešto dešava, ali da li vi vidite ove naslove? Ovo se inače redovno događa pred utakmicu sa njima. Da li ste videli izjavu nekog njihovog igrača?
Zašto se lepo ne zatvore u neku karantinčinu i sklone se od najezde ciganskih i ostalih novinara koji nam godinama grade reputaciju ''onih što mnogo pričaju, a nikad ništa ne urade''? Zašto bezveze dižemo moral demoralisanim ciganšturama? I ta fora sa traženjem anti-doping kontrole.. dokle? Kad će jednom sve proći bez ovih pompeznih naslova i ostalih gluposti. Trener pominje i neku opasnost od fejsbuka??
Posle onog poslednjeg kola prošle sezone treba samo da ćute i da sve što imaju da kažu-kažu na terenu.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

kej wrote:Da li ste videli izjavu nekog njihovog igrača?
Evo ova dva teksta, a bilo ih je jos sigurno:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... a-dobijemo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal.rs/2011/12/07/bajkovi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Samo jednu stvar da izjavim:

Gospodine Mojsov, sve oči nas navijača biće uprte u Vas sutra od 13h!
Znate zbog čega!
Hvala!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Image
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Evo šta je Vukićević rekao uoči derbija, a pritom se i dotakao pomenute izjave u vezi sa Fejsbukom...
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-veru ... imo-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače, to za traženje doping kontrole, niko iz kluba nije potvrdio. Koliko je meni poznato, a prilično dobro sam upućen, Antidoping agencija Srbije sama određuje posle koje utakmice će se vršiti kontrola (bez obzira na sport) i sama određuje koliko često će se to raditi. Može jednom u sezoni, može posle svake tekme. To traje od pre dve godine i od tada više niko nema pravo da ''zahteva'' doping kontrolu, jer to zavisi isključivo od njih. E, sad, da li neko može i na koji način da vrši pritisak, lobira i slično, to ne znam, ali to je već druga tema...
Verujem da nećemo izgubiti sutra :cheers:
Helm

Post by Helm »

Passion wrote:Знам да постоји опција на више сајтова и да је лоше, али рече ми друг да је он гледао на нету Арену 1 и да је слика била перфектна. Без сецкања и сличног. Тако да понављам, чим добијем линк, поставићу га.
Samo da te podsetim da postaviš link čim ga dobiješ :D Ja sam od onih što već gore :D
Passion

Post by Passion »

Helm wrote:
Passion wrote:Знам да постоји опција на више сајтова и да је лоше, али рече ми друг да је он гледао на нету Арену 1 и да је слика била перфектна. Без сецкања и сличног. Тако да понављам, чим добијем линк, поставићу га.
Samo da te podsetim da postaviš link čim ga dobiješ :D Ja sam od onih što već gore :D
99% да ће бити овде.

http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Helm

Post by Helm »

Zahvaljujem! :cheers:
Locked