4. kolo: Donji Srem-Vojvodina 0:1
- severozapad
Re: 4. kolo: Donji Srem-Vojvodina, subota 21h
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Hp7LRltX3ss[/video]
Ja sam sasvim zadovoljan pobedom i sad posle pogledanog video klipa nije mi baš jasno zašto je poništen gol Donjem Sremu. Valjda nam se nešto vraća pomalo, nemam pojma. U svakom slučaju bili smo bolji ali imamo te neke tripove u odbrani iako nismo primili gol, uvek smo tu negde na granici. Nema veze, idemo dalje.
Ja sam sasvim zadovoljan pobedom i sad posle pogledanog video klipa nije mi baš jasno zašto je poništen gol Donjem Sremu. Valjda nam se nešto vraća pomalo, nemam pojma. U svakom slučaju bili smo bolji ali imamo te neke tripove u odbrani iako nismo primili gol, uvek smo tu negde na granici. Nema veze, idemo dalje.
Last edited by severozapad on Sun Sep 02, 2012 12:39 am, edited 1 time in total.
I ja tek sad vidim, gol je čist k'o suza...
- Tony Starks
Pa ne može se baš reći "gol je čist", jer je sudija već svirao pre nego što je ovaj šutnuo i svi naši igrači su stali i nisu reagovali, kako ovi ispred lopte, tako i oni na gol liniji, da nije bilo zvižduka pitanje je da li bi lopta završila u mreži. Ok, može se reći da je sviran nepostojeći faul, ali ne baš i da je "poništen čist gol".
Inače, preterujete kada kažete da sem gola nismo stvorili nijednu šansu, bilo ih je bar nekoliko, Abu minimum dva puta u odličnim šansama, Moreira u prvom, Grin sa pola metra pored gola - teže promašiti nego dati, Bosketov šut, itd. Realno mogli smo bar još jedan ili dva da im metnemo.
Inače, preterujete kada kažete da sem gola nismo stvorili nijednu šansu, bilo ih je bar nekoliko, Abu minimum dva puta u odličnim šansama, Moreira u prvom, Grin sa pola metra pored gola - teže promašiti nego dati, Bosketov šut, itd. Realno mogli smo bar još jedan ili dva da im metnemo.
Samo par utisaka, ukratko.Imamo najbolji stoperski tandem u ligi.Brankovic treba da igra levog beka.Ako bi Katai zaigro kako ume bili bi opasan tim.Da ne zaboravim, drago mi je da su Pavlovic i Bilbija u trecem planu napokon.
Šta fali Bilbiji,uvek je opasan po gol kad igra,pravi napadač.
Tačno. Dodao bih odličnu akciju i Bosketovu povratnu za Bojketa kad je pogodio spoljni deo mreže. Donji Srem dobar, uvek respekt za ekipu koja se ne potrpa u šesnaest. Ipak smo zasluženo pobedili.Tony Starks wrote:Inače, preterujete kada kažete da sem gola nismo stvorili nijednu šansu, bilo ih je bar nekoliko, Abu minimum dva puta u odličnim šansama, Moreira u prvom, Grin sa pola metra pored gola - teže promašiti nego dati, Bosketov šut, itd. Realno mogli smo bar još jedan ili dva da im metnemo.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Potpuno se slažem sa celim Tonijevim postom.
Ljudi ovo večeras je bilo očajno, očajno !!! Gledao sam na tv jer nisam u NS i tek se na ekranu vidi naša bezidejnost u igri. Da nemamo fantastičnog Đurića ponavljali bi se prolećni Jašarovi rezultati. Pa zar svaki naš korner mora da izrodi opasnu kontru protivnika. Prilikom izvođenja kornera ne dobacimo do prve stative (Škuletić, Vuk, Bilbija), prebacimo drugu stativu (Poletanović) ili odigramo ala Barsa retardiranu kombinaciju koja od odlaska Merebe nije prošla. Čist gol Donjeg Srema je poništen! Njima svaka čast, došli su da igraju a ne da se valjaju i odugovlače, pravo osveženje za JSL, Damnjanović je dobar igrač.
Kod nas osim sjajnog Đurića pohvale zaslužuje Vulićević i donekle Moreira koji je dosta pretrčao i trudio se da povuče ekipu. U malom Nastiću smo konačno dobili beka koji zna centrirati i ima dobre ofanzivne karakteristike, još samo da dobije na samopouzdanju, popravi defanzivu i biće najbolji levi bek lige. Oumaru je večeras delovao mrzovoljno, sebično, bez koncentracije u presudnim trenucima. Vara se ako misli da će nešta postići teranjem inata i igranjem preko qrca. Sad sam siguran da je istina da je želeo kod cigana po svaku cenu
.
A šta reći za Škuletića osim da nije više ni smešno, samo nekako žalosno to njegovo ,,igranje,,
Sve u svemu dobro smo prošli, idemo na tu pauzu u nadi da će se nešto nabolje promeniti u našoj igri.
Kod nas osim sjajnog Đurića pohvale zaslužuje Vulićević i donekle Moreira koji je dosta pretrčao i trudio se da povuče ekipu. U malom Nastiću smo konačno dobili beka koji zna centrirati i ima dobre ofanzivne karakteristike, još samo da dobije na samopouzdanju, popravi defanzivu i biće najbolji levi bek lige. Oumaru je večeras delovao mrzovoljno, sebično, bez koncentracije u presudnim trenucima. Vara se ako misli da će nešta postići teranjem inata i igranjem preko qrca. Sad sam siguran da je istina da je želeo kod cigana po svaku cenu

A šta reći za Škuletića osim da nije više ni smešno, samo nekako žalosno to njegovo ,,igranje,,

Sve u svemu dobro smo prošli, idemo na tu pauzu u nadi da će se nešto nabolje promeniti u našoj igri.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo mojih ocena:
Supić - 6 (par loših ispucavanja i nesigurnosti)
Vule - 7 (po meni igrao odlično, nedostaje još centaršuteva)
Đurić - 8 (bez greške)
Jokić - 7 (ok, ali dodavanja treba da vežba)
Nastić - 7,5 (par nesigurnosti, ali sve u svemu odlično)
Poletanović - 7,5 (trudio se, tražio loptu)
Green - 5,5 (slab u duelu, nevidljiv, nesiguran u dodavanjima)
Moreira - 7 (imao par dobrih dodavanja)
Boske - 8 (po meni odliučan večeras, imao je jako dobrih dodavanja i puno trčanja po celoj desnoj strani)
Škuletinjo - 0 (no comment); Bojke - 7 (odličan gol i dosta truda)
Abu - 5 (alav, nezainteresovan, bezrazložno prepun sebe)
Neki igrači jednostavno moraju da shvate da moraju da pokažu više truda i zalaganja. Tu pre svega mislim na Abua - sve što je uradio do sada je ok. Ali, ovakvom igrom kao večeras ne zaslužuje mesto u prvih 11. Posebno bih njega i Supića (i možda još nekoga nisam sve ispratio) kaznio sa mesečnom platom zbog odugovlačenja igre. Mislim, to je stvarno skandal. Do pre gola smo čak i igrali nešto, a posle je bilo bogu za plakanje...
Moramo popraviti igru u svim segmentima, ali zalaganje je nešto što ne sme da škripi.
Supić - 6 (par loših ispucavanja i nesigurnosti)
Vule - 7 (po meni igrao odlično, nedostaje još centaršuteva)
Đurić - 8 (bez greške)
Jokić - 7 (ok, ali dodavanja treba da vežba)
Nastić - 7,5 (par nesigurnosti, ali sve u svemu odlično)
Poletanović - 7,5 (trudio se, tražio loptu)
Green - 5,5 (slab u duelu, nevidljiv, nesiguran u dodavanjima)
Moreira - 7 (imao par dobrih dodavanja)
Boske - 8 (po meni odliučan večeras, imao je jako dobrih dodavanja i puno trčanja po celoj desnoj strani)
Škuletinjo - 0 (no comment); Bojke - 7 (odličan gol i dosta truda)
Abu - 5 (alav, nezainteresovan, bezrazložno prepun sebe)
Neki igrači jednostavno moraju da shvate da moraju da pokažu više truda i zalaganja. Tu pre svega mislim na Abua - sve što je uradio do sada je ok. Ali, ovakvom igrom kao večeras ne zaslužuje mesto u prvih 11. Posebno bih njega i Supića (i možda još nekoga nisam sve ispratio) kaznio sa mesečnom platom zbog odugovlačenja igre. Mislim, to je stvarno skandal. Do pre gola smo čak i igrali nešto, a posle je bilo bogu za plakanje...
Moramo popraviti igru u svim segmentima, ali zalaganje je nešto što ne sme da škripi.
Last edited by borrissey on Sun Sep 02, 2012 10:48 am, edited 2 times in total.
Re: 4. kolo: Donji Srem-Vojvodina 0:1
Svaka čast momcima na pobedi! "utisak nedelje" - Supiću zabraniti da se bavi fudbalom! Regularan gol Donjeg Srema je 100% njegov, a kidanje živaca očajnim ispucavanjem u 93. minutu ne vredi komentarisati... Vrati se Vlado 

This time next year, we'll be cup winners!
Nisam procitao bas sve postove, ali nigde nisam video ni naznaku komentara da je ovakvom utakmicom narusena regularnost takmicenja.
Bez ikakve dilene smo prihvatili da gostujucu utakmicu igramo kod kuce i time zapravo u nepovoljan polozaj postavili sve svoje konkurente. Nije mi jasno kako je uopste dozvoljeno da Vojvodina gostujucu utakmicu igra na svom stadionu.
Bez ikakve dilene smo prihvatili da gostujucu utakmicu igramo kod kuce i time zapravo u nepovoljan polozaj postavili sve svoje konkurente. Nije mi jasno kako je uopste dozvoljeno da Vojvodina gostujucu utakmicu igra na svom stadionu.
@Minja: Zamisli sta bi bilo da blizanci igraju jednu utakmicu tako? Da li bi nam tada bilo regularno prventvo? Bitno je da se busamo da nismo kao oni, a na sve nacine se trudimo da postanemo. Muka mi je vise od licemera.
-
bro 1 na tebeli neka tako i ostane
ljudi swe cestitke 3 pobede vezane pao i donji srem sad smo broj 1 na tabeli idemo dalje samo gazi!!!! Vojvodina!!!!!!!!!

Uopste se ne slazem sa ovim. Donji Srem jednostavno koristi novosadski stadion kao svoj do daljnjeg. Postoji gomilu slicnih primera na svetu, neki klubovi inace koriste isti stadion, i stvarno mi nije jasno u cemu je problem.Minja wrote:Nisam procitao bas sve postove, ali nigde nisam video ni naznaku komentara da je ovakvom utakmicom narusena regularnost takmicenja.
Nije li i Bsk igrao na Karaburmi dve godine? Niko se tada nije setio da kaže da je OFK zbog toga povlašćen ili da je nešto neregularno. Po pravilniku sigurno nije neregularno. Prijavljeni su kao domaćini na ''Karađorđu'' i to je to. Od Donjeg Srema se nije moglo očekivati da traži utakmicu na drugom terenu, jer bi to bilo glupo nakon što smo im izašli u susret i dali im stadion na korišćenje. Da nije trebalo mi, u duhu svemirske pravde, da tražimo da nas ugoste negde drugde? Pa nismo Mece Dobrići..
Što se tiče blizanaca, oni ionako igraju oko 26 utakmica kao domaćini.
Što se tiče blizanaca, oni ionako igraju oko 26 utakmica kao domaćini.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!