27. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1

Red Marquis
Moderator

Re: 26. kolo: Novi Pazar-Vojvodina, nedelja 17h

Post by Red Marquis »

kej wrote:
Nevernik wrote:Djura. Sampioni.
Došlo je vreme da uzmemo kup.
Razbili ih. Šteta što smo formu tempirali za posle kupa :mrgreen:
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Pobeda je sok komentatora nakon naseg gola! :rolll:

Mislio sam da ce mi biti potpuno svejedno za ishod ove utakmice, ali izuzetno mi je drago sto smo pobedili jer ce to klincima sigurno znaciti za samopouzdanje!

Imam par zamerki na postavu i izmene: Katai, sta on trazi u igri, Gacinovic mogao od pocetka, Susnjar morao od pocetka, vreme je polako da se uvodi i Kordic. Ali nije ni ovo lose u svakom slucaju.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Nije ovo bio baš toliko loš fudbal, koliko vam se čini zbog praznih tribina i pozorišne atmosfere, setite se kako smo posle prve tekme polufinala kupa protiv OFK komentarisali kako i fudbal izgleda mnogo bolje uz pune tribine i dobru atmosferu, e pa sad primenite istu logiku. :mrgreen:

Sad gazimo sve do kraja. 8)
Mackycool

Post by Mackycool »

Da li je iko primetio da u naslovu topika stoji pogrešno kolo? Ili bi mi to da se vreme vrati, pošto posle 26. kola ide finale kupa :greenbutt:
Elem, mogao bi neko od admina da promeni to, a i da ubaci rezultat.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Nevernik

Post by Nevernik »

Grba_NS wrote:A ove druge u finalu oduva atomska Jagodina?! Nisu omladinci katastrofa, naprotiv, oni su odlicni, katastrofa su likovi poput tebe koji jedva docekaju svojih 5 minuta da ostre polni organ na deci 17, 18, 19 godina, deci koja sporadicno dobiju po 20 min, poluvreme, a ako im se bas posreci i celu utakmicu.
Znaci, samo fudbaleri preko 20 godine se mogu komentarisati.
Posto si moderator mogao bi to da dodas medju pravila foruma. Da ne bi mi, katastrofa forumasi, pravili slicne greske u buducnosti.

Zabole me koliko godina ima koji igrac. Zabole me da li je produkt nase skole ili je dosao iz Afrike, Crne Gore ili ne daj boze da je dosao iz Zvezde/Partizana.
Interesuje me samo sta pokazuje na terenu.
Ovo sto su danas pokazali je veliko nista.
laki

Post by laki »

Sta, bre, Djuric?! Ne kazem da je los ali danas je definitivno bio ocajan kao i ostatak odbrane. To sto je sa 8m iz odbitka zakucao loptu u prazan gol nista ne govori. Igraci Pazara u napadu stoje sami u nasem kaznenom, ne znam kojom magijom nismo dobili god u par navrata. Kakve zajebancije, igrali smo ocajno. Ja uvek prvi kazem dobre stvari pa onda lose ali ovo je bilo zaspati ili samarati sam sebe da izdrzis da ostanes budan. Sreciom taman kad mi zakljuca glava mi napravimo katastrofalno los potez na sredini terena pa mi skoci adrenalin od besa pa se razbudim... STRASNO!!
Image
shecky

Post by shecky »

Ne terba vredjati Jokica , i ja vise volim Djuru ,ali nije Jokic kriv sto igra tj nije to njegova odluka.
Ali svakako mi je drago zbog pobede najvise da bi Pazar ispao iz lige.. nemam nista licno protiv njih nisam nacionalista ali bacati explozivnu napravu koja se nije aktivirala i zbog toga dobiti 1 tekmu bez publike a nas kazne sa milion dinara???

Ako cemo realno.. njima bi trebalo zabraniti uopste i da igraju fudbal .. nas prebaciti rang nize zbog silaska sa terena 2011e , a blizance u zadnji rang zbog dugova i namestanja tekmi.
Ali ocigledno da nekima ovako najvise odgovara.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nevernik wrote:Znaci, samo fudbaleri preko 20 godine se mogu komentarisati.
Posto si moderator mogao bi to da dodas medju pravila foruma. Da ne bi mi, katastrofa forumasi, pravili slicne greske u buducnosti.

Zabole me koliko godina ima koji igrac. Zabole me da li je produkt nase skole ili je dosao iz Afrike, Crne Gore ili ne daj boze da je dosao iz Zvezde/Partizana.
Interesuje me samo sta pokazuje na terenu.
Ovo sto su danas pokazali je veliko nista.
Zabole i mene sve i da sam moderator, admin i osnivac foruma u isto vreme, necu da dozvolim tako zlurade komentare na racun dece koja ce danas - sutra da budu nosioci igre i koji ce ovom klubu omoguciti da i dalje postoji. Ovo je vec ko zna koji put da ponavljas isto tj. na jedan vrlo primitivan nacin pricas o igracima kojima je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, i tu se ne radi o tome ciji su i gde su naucili fudbal, vec koliko znaju fudbal, a znaju mnogo, i koliko godina imaju, a imaju malo, pa shodno tome treba imati strpljenja za njih i treba ih zastiti od tako povrsnih likova poput tebe, koje ne interesuje nista sem onog sto se desava u ovom trenutku.
Turija

Post by Turija »

Da se nadovežem na priču o tv komentaru - komentatoru.
Ja čoveku ništa ne zameram, jer je bio sasvim korektan prema našoj ekipi, bez ikakve malicioznosti. A sada, što je tako reagovao kod primljenog gola, ništa drastično, jer u pitanju je lokalna televizija, a čovek je, normalno, navijač Novog Pazara, pa mu se otelo.
Jednostavno, bio je iskren i tužan u tom trenutku.Ništa više.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kej

Post by kej »

BUM! Možda smo mnoge mečeve u gostima odigrali kao leteći cirkus, ali tabela kaže da smo kaznena ekspedicija.
Image
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Nevernik

Post by Nevernik »

Grba_NS wrote: Zabole i mene sve i da sam moderator, admin i osnivac foruma u isto vreme, necu da dozvolim tako zlurade komentare na racun dece koja ce danas - sutra da budu nosioci igre i koji ce ovom klubu omoguciti da i dalje postoji. Ovo je vec ko zna koji put da ponavljas isto tj. na jedan vrlo primitivan nacin pricas o igracima kojima je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, i tu se ne radi o tome ciji su i gde su naucili fudbal, vec koliko znaju fudbal, a znaju mnogo, i koliko godina imaju, a imaju malo, pa shodno tome treba imati strpljenja za njih i treba ih zastiti od tako povrsnih likova poput tebe, koje ne interesuje nista sem onog sto se desava u ovom trenutku.
Izvini, stvarno vrlo povrsno od mene da na temi Vojvodina - Novi Pazar komentarisem igru nase ekipe na utakmici protiv Pazara.
I to na forumu...koji valjda i zato postoji da navijaci Vojvodine mogu slobodno da iskazu i razmene svoje misljenje.

Reci istinu da su igrali katastrofalno je primitivno? Ozbiljno?

Bolje bi ti bilo da stitis Vosu od onih likova sto vicu Supicu Majmune ili sto su vikali Lazeticu Picko Ciganska i slicno.
Ja na stadionu nisam pljuvao nijednog igraca. Cak ni Ristu Lakica :)
Uvek su dobili podrsku od mene.
Ali, izvan stadiona i na forumu mogu da kazem sta hocu. To ukljucuje i da budem toliko primitivan da kazem da su nasi omladinci odigrali lose utakmicu.
Ti nemoj toliko da se jedis zbog toga jer je to samo moja observacija.
Moguce je da ce moje kritike imati veci pozitivan efekat na njih nego tvoja zastita jer ih mogu naterati da izadju na teren i da kazu "Ajde da pokazemo onom sabanu sa foruma koliko smo katastrofalni" :)
Niko nece biti srecnije od mene ako budem morao da priznam da sam pogresio.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote:Da se nadovežem na priču o tv komentaru - komentatoru.
Ja čoveku ništa ne zameram, jer je bio sasvim korektan prema našoj ekipi, bez ikakve malicioznosti.
+1, и то много бољи од оних шарлатана са ТВ арена.
Деца су се сиграла и победила? У чему је проблем? Па првопласирана екипа на табели је ремизирала на том истом стадиону. Реално речено и домаћин да је победио било би сасвим заслужено али овог пута срећа је била наш савезник. Посебно ме је обрадовало пар фудбалских потеза који су нас подсетили на све оно што је лепо у фудбалу! Момци имају таленат, сада да ли ће они постати и велики играчи то је већ нека друга прича.
Ђурић је још једном показао зашто се налази на другом месту наше табеле за играча сезоне, а у среду нам је Јокић показао зашто има предност у стартној постави.
borrissey

Post by borrissey »

podbara wrote: Ђурић је још једном показао зашто се налази на другом месту наше табеле за играча сезоне, а у среду нам је Јокић показао зашто има предност у стартној постави.
Upravo tako, zato što Jokić padne kad treba, odigra rukom kad treba, a odigra ponekad i dobro - kad treba. Sećamo se još takvih igrača!
Minja
Administrator

Re: 27. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1

Post by Minja »

Pobediti Pazar u Pazaru uopste nije naivna stvar. Cestitke, mada je sezona po ko zna koji put usr**a.
Mare

Re: 27. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1

Post by Mare »

Grbo poštujem te kao forumaša, nema spora ovde si jedan od onih sa konkretnim i boljim postovima, ali mislim da je malo grubo nazvati nekog primitivnim zato što je neko reko da su klinci odigrali loše. Niko nije vređan od tih igrača ili nazivan pogrdnim imenima. Dalje, šta znači u današnjem fudbalu igrač sa 18, 19 ili 20 godina? Neko je naveo na drugom delu foruma u kakvom sastavu je OFK izašao juče na Marakanu, ako se dobro sećam bilo je tu par igrača 94, 95 godište koji su igrali protiv cigojnera pred po nekim informacijama 30.000 protivničkih navijača i pružili odličnu partiju. Naši su danas igrali pred praznim tribinama protiv ekipe koja se nalazi na dnu tabele, složićeš se da im je ipak bilo lajše nego klincima iz OFK-e. Mislim da dobronamerna kritika ne treba nikad da predstavlj problem, čak naprotiv i zato ne vidim potrebu da se neko naziva primitivan zbog toga, a klincima svakako podrška i da se malo okuraže pa kad im se pruži prilika pokažu taj svoj talenat.
Locked