Grba_NS wrote:
Zabole i mene sve i da sam moderator, admin i osnivac foruma u isto vreme, necu da dozvolim tako zlurade komentare na racun dece koja ce danas - sutra da budu nosioci igre i koji ce ovom klubu omoguciti da i dalje postoji. Ovo je vec ko zna koji put da ponavljas isto tj. na jedan vrlo primitivan nacin pricas o igracima kojima je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, i tu se ne radi o tome ciji su i gde su naucili fudbal, vec koliko znaju fudbal, a znaju mnogo, i koliko godina imaju, a imaju malo, pa shodno tome treba imati strpljenja za njih i treba ih zastiti od tako povrsnih likova poput tebe, koje ne interesuje nista sem onog sto se desava u ovom trenutku.
Izvini, stvarno vrlo povrsno od mene da na temi Vojvodina - Novi Pazar komentarisem igru nase ekipe na utakmici protiv Pazara.
I to na forumu...koji valjda i zato postoji da navijaci Vojvodine mogu slobodno da iskazu i razmene svoje misljenje.
Reci istinu da su igrali katastrofalno je primitivno? Ozbiljno?
Bolje bi ti bilo da stitis Vosu od onih likova sto vicu Supicu Majmune ili sto su vikali Lazeticu Picko Ciganska i slicno.
Ja na stadionu nisam pljuvao nijednog igraca. Cak ni Ristu Lakica

Uvek su dobili podrsku od mene.
Ali, izvan stadiona i na forumu mogu da kazem sta hocu. To ukljucuje i da budem toliko primitivan da kazem da su nasi omladinci odigrali lose utakmicu.
Ti nemoj toliko da se jedis zbog toga jer je to samo moja observacija.
Moguce je da ce moje kritike imati veci pozitivan efekat na njih nego tvoja zastita jer ih mogu naterati da izadju na teren i da kazu "Ajde da pokazemo onom sabanu sa foruma koliko smo katastrofalni"

Niko nece biti srecnije od mene ako budem morao da priznam da sam pogresio.