kowalski wrote:Krajnje je vreme da prestane infantilno spocitavanje od strane pojedinaca na ovom forumu onima koji ne odlaze na utakmice, i kojekakve besmislene podele na "vas" i "nas". Idite na svaku utakmicu, gledajte, bodrite, navijajte, ali ostavite na miru one koji ne zele da svojim prisustvom uvelicaju i nagrade rad klupskog menadzmenta i igraca.
Слажем се да не треба правити никакве поделе, јер то не води ничему. Али једна ствар ми није јасна. Ако већ тај неко неће својим присуством да увелича и награди рад клупског менаџмента и не посећује више Карађорђе - значи потврђује своју немоћ и одустаје, због чега онда и даље коментарише, путем интернета као бодри Клуб и активно учествује у дискусијама о истом, итд...Јасно ти је шта желим да кажем. Али добро, то већ није тема топика, тако да не бих даље настављао дискусију и овде ћу се зауставити.
shecky wrote:Sto se Keze tice , kad neko kaze ko nije protiv njega ocigledno ne zna sta se desava u klubu.. al jel iskreno neko ovde zna sta se desava??! Zna k...
Poenta price je da do juce je sve bilo kao cool ,a sad od jednom j***mo Kezi mater .. kako to da je do juce bio dobar a od sinoc vise nije?
I zasto se tera posledica a ne uzrok?
Ево ја сам то написао, па ћу ја и да одговорим. Нико не зна 100% шта се дешава у Клубу, али је сада већ јасно да ситуација није нимало добра. И ја не знам када је он то био ''cool'', пошто лично никада му нисам давао неку превелику подршку осим што сам рекао да треба видети да ли ће поштено да ради свој посао, а нисам нешто претерано приметио ни да је генерално овде на форуму добио неку велику подршку. Сада је потпуно јасно да га заболи патка за Ф.К.В. и да је ту да узме што више може. Слажем се да треба узрок да се гледа, али опет кажем - изузетно је добро што се сада на време реаговало и што се исказало мишљење. Није никакав проблем да се следећи пут дода и ''Балша одлази'', ''Управа напоље''.