18. kolo: Spartak-Vojvodina 1:1

Kako će se završiti utakmica u Subotici?

Pobeda Vojvodine
37
76%
Pobeda Spartaka
3
6%
Nerešeno
9
18%

Total votes: 49

budababa

Re: XVIII kolo JSL: Fk Spartak - Fk Vojvodina, nedelja, 13:0

Post by budababa »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=jW0ODku7lCI[/video]

Po snimku bi i ja rekao da je gol Pekarov, a izgleda da nije hteo da kvari slavlje mlađem kolegi. Indirekt za Subotičane presmešan, deluje da namere nije bilo, već se lopta od Đurića bukvalno odbila i otkotrljala u ruke Jovanića. Nakon toga prejadna reakcija čitave odbrane, a pogotovo Živkovića koji na gol liniji kao da se pomera u strahu da ga lopta slučajno ne bi pogodila (1:30 na snimku). Inače mi je čitavu utakmicu išao na nerve, svojim lošim predavanjem lopte u trenucima kada su išle naše kontre (doduše, to je bila odlika celog tima), potpunom nezainteresovanošću i nerezonskim potezima, poput onoga kada je u finišu utakmice, pokušavajući da dribla, izgubio loptu i otvorio dobru šansu za kontru Spartaka, koja na sreću nije iskorištena. Tip je očigledno u svojoj glavi nametnuo sebi kompleks niže vrednosti, pa nema interesa da se trudi u ovom "malom klubu". Radije bi gledao Runija Smiljanića na desnom boku, iako i njemu duva žešća promaja u glavi. Nisam u potpunosti razočaran, klinci (se trude da) igraju dosta brzo, ne dave loptu previše, ali su vetar i težak teren uticali na obe ekipe da dosta greše. Tri utakmice, dva gostovanja, nijednom nismo poraženi. Od ovog mladog tima koji se tek upoznaje, i nije tako loše. Utakmica protiv trećeplasirane Čuke biće pravi test koliko može ova družina.

Image

Ostale slike:

https://www.subotica.info/2014/03/09/sp ... ili-bodove

http://www.subotica.com/slike/album-653 ... vojvodina/
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Kakvo negledljivo smeće od utakmice majko mila...
Jedini smisao u jučerašnjem odlasku tamo vidim u hasu u Gradskoj kafani u B. Topoli. Ozbiljna priča.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dolazi nam Cuka,idemo Novom Pazaru,dolaze Nislije pa idemo Partizanu... Zbog ovakvog rasporeda smatram da smo mec u Subotici morali zavrsiti kao pobednici,pogotovo sto smo i ovako nikakvi bili dominantni na terenu i pobeda nam je bila maltene poklonjena. Na kraju ipak mi njima poklonismo bod. Mislim da ce ova serija od 4 meca i polufinale kupa biti veoma,veoma turbulentan period za nas.
Image
pedjans

Post by pedjans »

Prosto je neverovatno da čak i u našoj ligi postoji ovakva oranica od terena, što će tek biti ozbiljan problem u revanšu polufinala kupa, pogotovo ako budemo išli bez prednosti iz prvog meča. Mislim da možemo biti zadovoljni učinkom u prva tri kola prolećnog dela, s obzirom na stanje u klubu i sastav ekipe, za koju smatram da je zaista premlada za ozbiljne rezultate. Naša liga nije posebno jaka, ali je većina klubova puna iskusnih igrača koji su se najvećim delom vratili iz inostranstva i to iskustvo, prljavštine, nedostatak uticaja u savezu i sudijskoj organizaciji će biti velik problem za nas. Mislim da ne treba mnogo očekivati - plasman u Evropu bi bio veliki uspeh, ako se ne desi da dođe putem osvajanja kupa, što bi bilo fantastično u ovakvom sastavu. Klinci moraju davati 110% borbenosti da bi se po snazi izjednačili sa ostalim timovima punim drvoseča. Sledeća četiri kola preteška, i posle njih ćemo znati gde smo, otprilike. 7 bodova bih smatrao uspehom.
Milan

Post by Milan »

Posle pogledanog snimka, rekao bih da je krivac za dosudjeni idirekt nas golman. Lopta nije namerno vracena, to je sigurno, a da Jovanic nije zastao, pogledao sudiju, potom i pomocnog, siguran sam da prekid ne bi bio sviran. Isto tako, tokom cele utakmice se moglo videti njegovo nap.usavanje nase poslednje linije. Ok, cesto su delovali nesigurno (pogotovo Pekaric), ali sam misljenja da bi morao malo da spusti loptu, jer ce u suprotnom stvoriti bespotrebnu nervozu i mozda pokvariti saradnju sa saigracima.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote:Posle pogledanog snimka, rekao bih da je krivac za dosudjeni idirekt nas golman. Lopta nije namerno vracena, to je sigurno,
Na snimku TV Arene se vise nego dobro vidi da je Djuric namerno vratio loptu golmanu... Ima bas ta kamera sa aut linije... bilo pa proslo
Image
Milan

Post by Milan »

Ne znam, govorim o utisku koji sam stekao na stadionu, a zatim i ovom gore snimku. Moguce, ali i da je bilo namerno, stoji moja konstatacija za Jovanica...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:Ne znam, govorim o utisku koji sam stekao na stadionu, a zatim i ovom gore snimku. Moguce, ali i da je bilo namerno, stoji moja konstatacija za Jovanica...
Ja sam i u Pećincima i protiv Voždovca primetio da Jovanić pregrubo zavodi red u našoj poslednjoj liniji. Ne deluje mi kao neki loš lik, pa me to začudilo.
Io odio Belgrado
laki

Post by laki »

Razmisljao sam kako da saberem utiske sa nedeljne utakmice i celokupnog dozivljaja taj dan i imam da citiram Dragana Torbicu iz epizode "Kup": "Ja, ja, pravo dinamicno je bilo, kao u Bihacu ponedeljkom navece"!

PS: Verujem da je Sergej potencijal, ali nemojte da smo nerealni i da se lazemo, decko je smesan bio u u nedelju i u Pecincima. Imam utisak da igra poziciju koja mu ne odgovara, a pored toga deluje izuzetno tromo i bezvoljno na terenu. Nadam se da cu promeniti misljenje vec na sledecoj utakmici, ali se isto tako nadam da cu umesto njega gledati Stojanovica u prvoj postavi.
Image
Locked