U pravu si. Moramo da prihvatimo novonastalu situaciju i shvatimo gde smo. Nemamo mi finansije za neke titule osim ako nam se ne posreci da osvojimo taj kup.ssnigd wrote:Docekali smo to da nas je Bata namazao demagogijom praceno sa po kojom sezonom "solidnih" rezultata i da smo bili malo vise (previse) slepi kod ociju misleci kako smo postali klub.
Pre svega, imamo mlade i dobre igrace i treba vremena da se taj TIM uigra. E sada, da su uprava i strucni stab bolji verovatno bi se tim ranije uigrao i vec bi mogli da naziremo neku taktiku (trenutno je taktika konfuzija). Napisao sam vec jednom ali evo opet cu... Ranije smo imali pojedince koji su iskakali i koji su nas cupali iz nekih teskih situacija. Sada imamo idealnu situaciju da napravimo TIM u kojem ako promenis par igraca ne sme da bude velike oscilacije u igri.
edit: Najbitnije je istrajati u tome.. Za ovaj prelaz je potrebno dosta vremena.
ps. Ne branim nikoga , pogotovo ne upravu i strucni stab. Iznosim moje vidjenje i kako bi , po meni, trebalo raditi...