9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1
Re: 9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina, nedelja 19h
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje ... 41539-1232
Прича мог живота... Само храбро момци, идемо даље!
Прича мог живота... Само храбро момци, идемо даље!
Sa ovom igrom, bod je puna kapa.
Sada se potvrdilo da nemamo dugačku klupu. Kada imaš 3-4 neraspoložena igrača u ekipi, povučeš nekog sa klupe i opet podigneš nivo igre dovoljan da pobediš. Mi to nemamo i to je ključ što nismo pobedili. Jednostavno, nama je potrebno da svih 11 igrača odigraju dobro da bi pobeđivali. Kada nije tako, nismo ista ekipa.
Sada se potvrdilo da nemamo dugačku klupu. Kada imaš 3-4 neraspoložena igrača u ekipi, povučeš nekog sa klupe i opet podigneš nivo igre dovoljan da pobediš. Mi to nemamo i to je ključ što nismo pobedili. Jednostavno, nama je potrebno da svih 11 igrača odigraju dobro da bi pobeđivali. Kada nije tako, nismo ista ekipa.
- gospodinFKV
Lazu cuva Bog, ne mora niko drugi da ga cuva.
Eto, toliko je 'opasan' po gol protivnika. Bogic kad je spremao ekipu za ovu tekmu, garant je rekao ''Cuvajte Envera i Mijata, njih udvajajte, Veselinovica ce da cuva Bog...''
Bitno je da se gura kad treba da suta penal, jer kako ce drugacije inkasirati bonus za gol. S ovakvom igrom sigurno nece. Nije dovoljno da bljesnes svaku 5. utakmicu...
Eto, toliko je 'opasan' po gol protivnika. Bogic kad je spremao ekipu za ovu tekmu, garant je rekao ''Cuvajte Envera i Mijata, njih udvajajte, Veselinovica ce da cuva Bog...''
Bitno je da se gura kad treba da suta penal, jer kako ce drugacije inkasirati bonus za gol. S ovakvom igrom sigurno nece. Nije dovoljno da bljesnes svaku 5. utakmicu...
-
Evo za sve one koji veruju u titulu:
KADA SMO DOBRI NA TERENU-SVI SMO DOBRI,
KADA SMO LOSI NA TERENU-SVI SMO LOSI.
Ova recenica NE MOZE! biti prisutna kod ekipe koja pretenduje na najvise.
P.S. Ne racunam cinjenicu da od 30 utakmica MORAS! imati isto toliko pobeda a ni tada neces biti prvi jer ce sekta i tada nekako imati 31 pobedu.
Svaka cast svima koji su danas podrzali svetinju u Cacku!
KADA SMO DOBRI NA TERENU-SVI SMO DOBRI,
KADA SMO LOSI NA TERENU-SVI SMO LOSI.
Ova recenica NE MOZE! biti prisutna kod ekipe koja pretenduje na najvise.
P.S. Ne racunam cinjenicu da od 30 utakmica MORAS! imati isto toliko pobeda a ni tada neces biti prvi jer ce sekta i tada nekako imati 31 pobedu.
Svaka cast svima koji su danas podrzali svetinju u Cacku!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
ocajna igra
savic 5 kriv za penal,nesiguran
puskaric 4 osim jednog dodavanja rukom iz auta ostalo nula
nastic 5,5 u prvom i ok u drugom katastrofalan
pekaric 7 siguran kao i obicno
babic 7 siguran pokusavao i da malo poveze sredinu
tumbasevic 7,5 jedini u sredini koji je osim mnogo prekida gradio
poletanovic 5,5 kao pre dve godine cesto pas u nazad nesiguran
alivodic 5 toliko se trudio a napravio bezbroj ocajnih pasova
gacinovic 6,5 dao gol trcao najmanje gresaka u napadu ali dribling
veselinovic 5,5 hteo ali nije uspeo,losije on ne moze
novakovic 5,5 potpuno van igre tek na momente pokusavao
lukovic 6 usao malo pokrenuo igru ali ga greske saigraca potpono sputale.
maric bez prevelike zelje da ih prodrma .
savic 5 kriv za penal,nesiguran
puskaric 4 osim jednog dodavanja rukom iz auta ostalo nula
nastic 5,5 u prvom i ok u drugom katastrofalan
pekaric 7 siguran kao i obicno
babic 7 siguran pokusavao i da malo poveze sredinu
tumbasevic 7,5 jedini u sredini koji je osim mnogo prekida gradio
poletanovic 5,5 kao pre dve godine cesto pas u nazad nesiguran
alivodic 5 toliko se trudio a napravio bezbroj ocajnih pasova
gacinovic 6,5 dao gol trcao najmanje gresaka u napadu ali dribling
veselinovic 5,5 hteo ali nije uspeo,losije on ne moze
novakovic 5,5 potpuno van igre tek na momente pokusavao
lukovic 6 usao malo pokrenuo igru ali ga greske saigraca potpono sputale.
maric bez prevelike zelje da ih prodrma .
Bilo je lepo dok je trajalo. Cak 9 kola smo bili u igri.
Prodali smo 5 bodova za 20 000 eura.A hocemo titulu!?
E pa ne moze i jare i pare....

- novosadjanin
Cacani su vikali svojoj upravi jer su pre dva kola dali ciganima njihovu renoviranu istocnu tribinu a Cete sutnuli u cosak zapada.N13 wrote:Jel se meni čini ili čujem 'uprava napolje, Šćepo lopove'... jel neko upućeniji o čemu je reč? Ili to one Čete viču za svoje...?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Sta ti radis decaceVoja wrote:Bilo je lepo dok je trajalo. Cak 9 kola smo bili u igri.Prodali smo 5 bodova za 20 000 eura.A hocemo titulu!?

Prosle sezone bi bili prvi sa ovoliko bodova posle 9 kola, ovakvi kiksevi su normali ,Cacak je solidan tim moze kao domacin svima da stvori problema. Jedina stvar koja nije normalna je da neki tim ima 8 0 0 a u evropi ne moze centar da predje protiv prosecnog Grckog tima. Ja sam prezadovoljan sa 22 boda iz 9 utakmica pa da su nam to ponudili pre pocetka prvenstva svi bi prihvatili,klupa je ocigledno problem jednostavno ili nemamo ili ne znamo da iskoristimo te igrace koji su rezerve. Veoma je bitno pobediti Vozdovac sledece kolo i onda pobedom protiv crnih opet bi se vratili u borbu za titulu,koju inace ne ocekujem eventualno se nadam da ce se postaviti temelji za titulu za par sezona,ipak mi moramo biti barem 30% bolji od blizanaca da bi osvojili titulu ,ove sezone bi bio prezadovoljan sa zaostatkom do -10 za sampionom uz vazan dodatak da za sledecu sezonu ostane barem 8 igraca iz ovog tima uz dva tri pojacana (bek,zadnji vezni i spic)
Ma iznervirao me Vanja po ko zna koji putDejan wrote:Sta ti radis decaceVoja wrote:Bilo je lepo dok je trajalo. Cak 9 kola smo bili u igri.Prodali smo 5 bodova za 20 000 eura.A hocemo titulu!?

Slobodnjak sa 30 metara umesto da hvata ili boksuje od sebe,njemu kao da prelece preko ruke.Poklanjamo korner,posle toga masa loptu,poklanjamo i penal. I odose veceras 2 boda,i ona tri protiv Zvezde.... i jbg

O kakvoj tituli pričate?! Pred početak sezone bitna je bila jedino stabilizacija kluba, a u prvenstvu šta uradimo, a ovde pravimo tragediju zbog remija u Čačku?? Bili smo duplo bolji danas, posed lopte i šutevi, a njima je presmešan penal dosuđen... Samo napred momci, idemo dalje, gazimo Voždovac! 

Panal nije baš morao da svira, lopta je bežala iz 16 i nije bilo nikakve namere. Ali generalno nismo zaslužili više od boda. Morala je doći utakmica gde ti sreća neće biti naklonjena. Mi smo danas počeli sa prilično iskunom ekipom,tako da ne možemo da se vadimo na mladost,a što je još zanimljivije mladi su danas odigrali puno bolje i zrelije od onih najiskusnijih,izuzev Pekarića koji je opet odigrao standardno dobro. Alivodić danas očajan,ali se bar otvarao i pokazao veliku želju za razliku od Laze. Morao je probati sa Stojanovićem jer je bilo toliko očigledno da Laza neće ugroziti gol Borca. Gaćinović možda najbolji,Poletanović solidan drugo poluvreme. Puškarić je ,,prodao'' 30 lopti i najviše me je iznervirao danas,mada je prilično slab bio i Nastić. Tumbasović nije odigrao nešto specijalno loše,ali s obzirom da on treba da dominira s obzirom na godine i broj prvoligaških utakmica,ja bi šansu pružio nekom od klinaca ili Sekuliću(samo ne Makariću). Džimi je jedini trener koji ne pravi više od jedne izmene(mislim na period pre 85.minuta). Kada je Luković ušao odmah smo se malo podigli. Boba je odigrao prosečnu utakmicu i zahvaljujući lošem terenu verovatno nije mogao bolje da završi onu lepu priliku u prvom poluvremenu. Sve u svemu,malo smo se spustili na zemlju ali liga nam je ljudi toliko slaba da Borac protiv ovako neubedljive Vojvodine čuva na sve načine bod...Budimo realni,naše šanse za titulu su neverovatno male,i ja bi s obzirom na lep saldo osvojenih bodova i relativno izvesno bar treće mesto,počeo da guram još jednog ili dva klinca u narednoj polusezoni. Jer mi ako ne guramo klince i ne prodajemo igrače sigurno padamo u probleme. Prolećnu polusezonu da krenemo sa još 2 mlada igrača u prvoj postavi. Ranije kada smo prodavali uvek smo imali neke igrače za koje smo znali da će biti sledeća prodaja. Kada odu Babić i Gaćinović,za koga možete da tvrdite da će sigurno biti prodat?!...Puškarića,Bobu,Tumbasovića,Pekarića,Alivodića i Lazu sigurno nećemo.Moramo krenuti da guramo neku nove klince,makar i pomalo na uštrb rezultata. Nama država neće pomagati. Čisto sumnjam da bi slabije igrali da je Luković danas igrao od početka. Što se tiče terena,moraju se uvesti neki standardni jer ovako ne može.Svaki drugi teren u ligi je katastrofa. Ako to ne mogu klubovi da ispoštuju onda stvarno ne znam šta da kažem.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
-
Re: 9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1
Ma ko i ocekuje da stalno moras pobedjivati, teraj dalje, dobi crna
igraj svoju igru uzivaj u njoj, ne osvrci se na ovu smesnu ligu... e da, KUP JE NAS! 

Re: 9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1
Takav dan. Navikli su nas da sve pobeđuju a to baš i nije realno. Treba biti zadovoljan sa bodom u gostima kada te ne ide. 9 7-1-1 22 je jako dobro. Forma će dalje biti u usponu i nadam se pobedi protiv Voždovca a onda na crnog blizanca va bank (ako nam je dozvoljeno i ako će suđenje biti pošteno).
Ako je zacrtano da crni imaju 30 0 0 onda ni kožne gaće ne pomažu.

Ako je zacrtano da crni imaju 30 0 0 onda ni kožne gaće ne pomažu.
Večeras je (i po meni) ovo bio glavni problem, uz poslovičnu nesigurnost Vanje (na kraju meča čak ni Babić, kao zadnji igrač, nije smeo da mu vrati loptu, pa se upustio i rizični dribling iz koga se jedva izvukao izbacivanjem lopte u aut).srkins wrote:klupa je ocigledno problem jednostavno ili nemamo ili ne znamo da iskoristimo te igrace koji su rezerve.
Trener Marić kao da je bio zadovoljan bodom, iako smo se našli u veoma povoljnoj situaciji (posle rezultata drugih ekipa u ovom kolu, kao i nailazećeg rasporeda), kada se moralo ići daleko agresivnije na 3 boda u Čačku.
Teren jeste bio loš, ali smo i mi igrali katastrofalno - sporo i u širinu, bez otvaranja igrača u veznom redu i napadu (Vojkan je podelio sasvim realne ocene svim našim igračima, s tim sto je i trener Marić zaslužio da se nađe na tom spisku četvorki i i petica).Nismo večeras mogli valjano loptu zadržati (iako smo imali posed 67:33), niti smiriti, odnosno dodati, bez 2, 3, 4... dodira i na kraju potpunog gubitka ili njene predaje protivniku.
Pored Lukovića, koji je trebao ući mnogo ranije, šansu je morao dobiti i Grgić (umesto Laze ili Alivodića).
Sve u svemu sa ovakvom igrom bod je puna kapa.
Penal jeste smešan, ali i prethodni potezi su isto takvi, od izbacivanja lopte u korner, posle slobodnjaka sa 30m, pa intervecije na centaršut iz tog kornera i zatim pada Bobe Novakovića na protivničkog igrača.
Ceo tim se nije dao prepoznati, a nije pokušano ništa sa izmenama.Najiskusniji podbacili najviše, kao i vezni red, pa su naši štoperi, ponovo, morali da se dodaju međusobno i nemoćno šire ruke, pošto su i bekovi i goša bili katastrofa, jednaka napadačima (izuzev Gaćinovića, koji je bio jedini naš igrač od koga se nešto konkretnije moglo očekivati).On je na kraju i dao taj jedini gol, iako je prethodno promašio mnogo bolju šansu (međutim datim golom se iskupio).
Zaključak koji se nameće (već je kolega Polovina to napisao):
moramo smelije, češće i sa većom minutažom, ubacivati mlade igrače na teren.Čast iskusnijim, ali mladi su tehnički i brzinski jači.I pored toga što je npr Tumbasević odigrao solidno (za njegove organizacione mogućnosti) on i Poletanović ne mogu zajedno, pogotovo kad se Poletanović vrati svojoj igri ,,klaj, klaj", pa loptu u širinu i nazad.
Nije tragedija ovaj bod iz Čačka, ali se moramo trgnuti i vratiti u ritam.Titula nije primarni cilj,ali borba za nju jeste.Mi imamo tim koji to može (onako iz prikrajka) da bude aktivni učesnik u trci do kraja prvenstva, jer blizanci su katastrofa.Zato ne smemo od nje odustajati, niti predavati se.Samo i samo napred.

Last edited by Turija on Sun Oct 19, 2014 10:24 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov