15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina 3:4
Re: 15. kolo: Radnički (KG)-Vojvodina 3:4
Na kraju polusezone, sta drugo reci nego velika steta sto nasi igraci i strucni stab nisu malo ozbiljnije shvatili neke stvari (u krajnjem slucaju rec je i o njihovim karijerama) i uzeli bar 6 bodova vise (a sigurno je da su mogli makar toliko).
Nadam se da ce uprava uraditi solidan posao u zimskom prelaznom roku, pa da nam tim i klupa deluju makar malo ozbiljnije. Licno se nadam dolasku nekog ozbiljnijeg trenera i jednog ozbiljnog centarfora tipa Abu, a sto se bude moralo prodati da se jelda nadju adekvatne zamene.
Nadam se da ce uprava uraditi solidan posao u zimskom prelaznom roku, pa da nam tim i klupa deluju makar malo ozbiljnije. Licno se nadam dolasku nekog ozbiljnijeg trenera i jednog ozbiljnog centarfora tipa Abu, a sto se bude moralo prodati da se jelda nadju adekvatne zamene.
Mi kad seremo,seremo svetski .Pa ovo je smehotresna olimpijada.Od gotovog veresija i natrag.To je nas klub. FK VOJVODINA.Smejem se a place mi se.
- Neizlecivi
Ja mislim da se tripuje. Stavili su prvo u 66' pa potom u 81'... Na mozzartu nisu nista od toga javili.fare wrote:Jel bilo nekog crvenog kartona ili se rezultati.com tripuje ?
Inace mislim da je za momke bitna ovakva pobeda, jer su u poslednje vreme sve utakmice sa rezultatskim ljuljaskama gubili. Polusezona je mogla biti vrhunska, i da odskace od svih i mnogo uspesnija od prethodnih, ovako je tu negde oko suvog proseka. U sledecu godinu moramu uci definitivno pojacani i sa nekim konkretnim zacrtanim ciljevima,sto se tice rezultatskog dela. Sto se tice utakmice, meni je uvek draze kada se odigraju ovakve tekme, jer su one definitivno zanimljivije i vuku publiku na stadione. Ono sto odlikuje jednu englesku ligu je to da bude jedna ovakva utakmica po kolu, a kod nas po polusezoni.
Igrace i upravu definitivno ceka paklena zima, i ogroman rad ukoliko zelimo da budemo ozbiljni. A sada krecu meseci pracenja teme Transferi

Aj rešite mi dilemu oko trećeg gola,na radiu kažu da je Babić a na sajtovima piše Ivanić......Jel zna neko zašto Boba nije bio u sastavu?I ko je onda uopšte igrao po desnoj strani verovatno Stojanović??
Potpuno se slažem sa Tobom...Schteph_F89 wrote:Treci smo sa 3 boda manje od drugoplasiranog... treba poraditi na mnogim stvarima ali nije toliko lose da pljujete po sopstvenom klubu! Gledam komentare na blicu (bljucu) i ne razlikuju se mnogo od ovih. Ide pauza polako a valja se odmoriti i od ovog mraka ovde.
B.t.w., imamo mi sve što nam treba u svojim redovima, tu mislim na momke koji su potpisali profesionalne ugovore, kao i na povratak Zage tamo gde mu je mesto.
Ali kao što napisa Stefke, "crnac ili propast"...
Nemamo rasnog špica od vremena Abua, tako da uprava, i daj Bože Zagorčić, to treba da shvate kao zadatak br. 1.
Džimi jest slaninar, jest da mu se ne može zameriti ni trud ni ostalo, sem kanda sujete...

Ako u privredi postoji funkcija savetnika, predlažem da budemo prvi u sportu, takoreći "inovatori", a da vođenje tima poverimo nekom ko nam je iz 3 akcije dao 3 gola

Uprava ostavlja utisak da zaista žele dobro našoj Voši - pa evo im prilike da se zajedno sa strukom u zimskoj pauzi oproste od nekih, vrate neke i dovedu bar - 1 špica!
Ne mogu da se otmem utisku da u ovoj našoj BEDI OD LIGE - zaista sve zavisi od nas

A ŠTO SE TIČE MRAČENJA - TO NAM JE KANDA SUĐENO
I NEKI MOJI PRIJATELJI MRAČE, PREPOZNAĆE SE...

AJMO CRVEN-BELI !!!

Господе боже, ми шта изрежирамо, Хичкок да се замисли... Од таме до сјаја, од пакла до раја, повратна карта на сваком мечу...
Чисто да упоредимо:
Прошле сезоне, на полусезони имали смо 6 победа, 6 нерешених мечева и три пораза, уз гол разлику 20:17, и 24 освојена бода.
Ове јесени, имамо 9 победа, 2 нерешена меча и 4 пораза, уз гол разлику 29:16 и 29 укупно освојених бодова.
Како смо се надали, супер смо се удали. Ипак, да бисмо били конкуренти у борби за титулу, неопходно је да на паузи првенства имамо барем 30 бодова, а то смо могли врло лако да остваримо. У никад горој лиги, и са оваквим тимом, захваљујући одличном старту, и даље смо трећи, упркос месец дана којих смо потрошили на упропаштавање властитог пласмана.
У августу месецу, овај пласман бих моментално прихватио са одушевљењем, али након отварања ове сезоне, става сам да, иако имамо мањкавости и у тиму и у игри, заслужујемо, реално, друго место на табели, јер смо се првога уплашили и сами себи стали за врат кад је било најпотребније заблистати.
Надам се да ћемо се на пролеће дозвати памети и барем пласманом заслужити Европу, играли је или не играли. Који ћемо бити, не смем уопште прогнозе да дајем, али кад погледамо ширу слику, тј. какви су остали тимови у лиги, пласман на једно од прва три места је обавеза.
Чисто да упоредимо:
Прошле сезоне, на полусезони имали смо 6 победа, 6 нерешених мечева и три пораза, уз гол разлику 20:17, и 24 освојена бода.
Ове јесени, имамо 9 победа, 2 нерешена меча и 4 пораза, уз гол разлику 29:16 и 29 укупно освојених бодова.
Како смо се надали, супер смо се удали. Ипак, да бисмо били конкуренти у борби за титулу, неопходно је да на паузи првенства имамо барем 30 бодова, а то смо могли врло лако да остваримо. У никад горој лиги, и са оваквим тимом, захваљујући одличном старту, и даље смо трећи, упркос месец дана којих смо потрошили на упропаштавање властитог пласмана.
У августу месецу, овај пласман бих моментално прихватио са одушевљењем, али након отварања ове сезоне, става сам да, иако имамо мањкавости и у тиму и у игри, заслужујемо, реално, друго место на табели, јер смо се првога уплашили и сами себи стали за врат кад је било најпотребније заблистати.
Надам се да ћемо се на пролеће дозвати памети и барем пласманом заслужити Европу, играли је или не играли. Који ћемо бити, не смем уопште прогнозе да дајем, али кад погледамо ширу слику, тј. какви су остали тимови у лиги, пласман на једно од прва три места је обавеза.
Sa sajta mozzarta
Odmah da kažemo - kvota na keca je 6 iks vredi 3,70, a dvojka 1,55.
Redak slučaj da gol domaćina toliko vredi, ali Radnički je na 14 utakmica ove sezone postigao svega tri gola, na Čika Dači, verovali ili ne, niti jedan jedini!
Međutim, jedna druga kvota najbolje govori o očajnim igrama Kragujevčana u ovoj sezoni. Prognoza da će Radnički dati gol plaća se kvotom 1,7!
Trenutno stanje na tabeli Kragujevčani zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa osvojenih sedam bodova uz gol razliku 3:18 dok ekipa Vojvodine zauzima treću poziciju na tabeli sa osvojenih dvadesetšest boda uz gol razliku 25:13.
U predstojeći važan meč Šumadinci će ući bez Marka Perovića,koji je nedavno napustio klub,verovatno da u timu neće biti zbog poznatih okolnosti ni Vuka Sotirovića.Žuti kartoni su prepreka Rosića.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potpisujem reči Salvadora
Odmah da kažemo - kvota na keca je 6 iks vredi 3,70, a dvojka 1,55.
Redak slučaj da gol domaćina toliko vredi, ali Radnički je na 14 utakmica ove sezone postigao svega tri gola, na Čika Dači, verovali ili ne, niti jedan jedini!
Međutim, jedna druga kvota najbolje govori o očajnim igrama Kragujevčana u ovoj sezoni. Prognoza da će Radnički dati gol plaća se kvotom 1,7!
Trenutno stanje na tabeli Kragujevčani zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa osvojenih sedam bodova uz gol razliku 3:18 dok ekipa Vojvodine zauzima treću poziciju na tabeli sa osvojenih dvadesetšest boda uz gol razliku 25:13.
U predstojeći važan meč Šumadinci će ući bez Marka Perovića,koji je nedavno napustio klub,verovatno da u timu neće biti zbog poznatih okolnosti ni Vuka Sotirovića.Žuti kartoni su prepreka Rosića.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potpisujem reči Salvadora
ПУШТАМ КИШУ!
Ne volim da se ponavljam, ali...Minja wrote:Moze lako da se desi da czv i prt u pauzi dozive ozbiljne lomove, i da, ni krivi ni duzni, iskocimo kao glavni favoriti za titulu. Zivi bili pa videli. Samo da i mi prezivimo predstojecu pauzu.
Ne mogu da se otmem utisku da u ovoj našoj BEDI OD LIGE - zaista sve zavisi od nas

Jedini uslovi: da se uprava ne povampiri, kao i da se sačuva jedinstvo tima - odn. da se ne stvori zla krv.
Meni lično se sledeća fotka jako sviđa, uz opasku da nisu morali da koriste indigo, već da svako napiše svoj papirić...

Matador wrote:
AJMO CRVEN-BELI !!!

P. S.
Dok se na netu ne pojavi snimak današnjih 3:4, postaviću jednih drugih 3:4 kojih se vredi setiti...
Ovih 3:4 je sa Novog Beograda, sa stadiona koji se vidi sa auto-puta, od pre 20+ godina, pobeda generacije pok. Pece Brzakovića, naših Vukova, Šaule, Samardžića, "Zrenjaninske veze" (Šarčević, Teljigović, Mihajlović), Saboa, Vujovića, Jezdimirovića, Kuntića, pa i one Mihine kopije - Karića...
KAKAV TIM, KAKVIH JE TU ASOVA BILO...
Link: http://youtu.be/Wt3tgSCoNK4" onclick="window.open(this.href);return false;
SVE JE PRŠTALO...
Kao i danas uostalom, samo što mi je ovo danas slađe - jer je više naše dece iz omladinske škole, a biće ih na proleće još više, nadam se...
Dok se na netu ne pojavi snimak današnjih 3:4, postaviću jednih drugih 3:4 kojih se vredi setiti...
Ovih 3:4 je sa Novog Beograda, sa stadiona koji se vidi sa auto-puta, od pre 20+ godina, pobeda generacije pok. Pece Brzakovića, naših Vukova, Šaule, Samardžića, "Zrenjaninske veze" (Šarčević, Teljigović, Mihajlović), Saboa, Vujovića, Jezdimirovića, Kuntića, pa i one Mihine kopije - Karića...
KAKAV TIM, KAKVIH JE TU ASOVA BILO...
Link: http://youtu.be/Wt3tgSCoNK4" onclick="window.open(this.href);return false;
SVE JE PRŠTALO...
Kao i danas uostalom, samo što mi je ovo danas slađe - jer je više naše dece iz omladinske škole, a biće ih na proleće još više, nadam se...
AJMO CRVEN-BELI !!!

Zaista covek treba malo da se odmori od ovog mracenja, pa je pauza dobrodosla. Sto se tice utakmice u Kragujevcu, ocito je da igramo prakticno bez golmana i pravo je cudo kako imamo ovoliko bodova. Steta, da je na golu bio Zakula i da smo imali pristojno resenje npr. na levom beku, bili bi svakako bar drugi.
Zao mi je Vanje, ali su njegove reakcije stvarno tragikomicne. Ne samo na ovoj utakmici. Znam da je klinac, ali ja nikako da vidim razlog zbog kog je placen tolike novce...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Slazem se, ove polusezone nije nista posebno pokazao, stavise primili smo par bitnih golova (i izgubili bodova) zbog njegove nesigurnosti i losih odbrana.Milan wrote:Zao mi je Vanje, ali su njegove reakcije stvarno tragikomicne. Ne samo na ovoj utakmici. Znam da je klinac, ali ja nikako da vidim razlog zbog kog je placen tolike novce...
Uz sve zelje za uspeh u karijeri, moj utisak je da je Delac klasa za njega.
- fraxmanutd
Када читам ове коментаре, стичем утисак као да већина једва чека да се нешто деси па да пљување постане оправдано...
Не знам само зашто, као да то није наш клуб. Могу да замислим само шта би било да којим случајем нисмо победили или не дај Боже чак изгубили.
Већ су почели са коментарима како се продајемо и слично, то је баш тужно...
Мислим да сви ви који имате шта да кажете председнику, то треба да урадите лично. Договорите се да сви ви колико вас има да назовете и сигуран сам да ће вам човек изаћи у сусрет.
Лепо одете (дошао бих и ја) и питате све што вам је на души.
Ако се покажете. можда и неког од вас постави да буде на клупи уместо Марића јер видим да би већина вас водила тим боље од њега...
ВОЛИМ ТЕ ВОШО ЛУДО...
Не знам само зашто, као да то није наш клуб. Могу да замислим само шта би било да којим случајем нисмо победили или не дај Боже чак изгубили.
Већ су почели са коментарима како се продајемо и слично, то је баш тужно...
Мислим да сви ви који имате шта да кажете председнику, то треба да урадите лично. Договорите се да сви ви колико вас има да назовете и сигуран сам да ће вам човек изаћи у сусрет.
Лепо одете (дошао бих и ја) и питате све што вам је на души.
Ако се покажете. можда и неког од вас постави да буде на клупи уместо Марића јер видим да би већина вас водила тим боље од њега...
ВОЛИМ ТЕ ВОШО ЛУДО...
Банат цео, црвено бео!
fraxmanutd wrote:Када читам ове коментаре, стичем утисак као да већина једва чека да се нешто деси па да пљување постане оправдано...
Не знам само зашто, као да то није наш клуб. Могу да замислим само шта би било да којим случајем нисмо победили или не дај Боже чак изгубили...
Tо је баш тужно...
ВОЛИМ ТЕ ВОШО ЛУДО...

Izveštaj sa SOS kanalizacije:
http://youtu.be/066gRNmBZIY" onclick="window.open(this.href);return false;
B.t.w., posle nekoliko puta odgledanog snimka sa gornjeg linka (02:52 - 03:11), mislim da sam uspeo da "prokljuvim" da o autogolu Ivanića za 2-3 nema govora, budući da sam prilično ubeđen u sledeće:
Ivanić je na vrhu kapice šesnaesterca, dok na centaršut Milovanovića sa leve strane startuju redom Puškarić i Pekarić...
Zbog gužve, a i zbog "stečene" ćoravosti, ne vidim jasno koga lopta kači, ali ipak mislim da je lopta prošla Pušku i da se od Pekare odbila pod prečku.
U svakom slučaju, ništa od Ćomijevog "het-trika" - moraće na proleće nekoga "da usreći"...
AJMO CRVEN-BELI !!!