26. kolo: Vojvodina-Partizan 1:3

slavko

Post by slavko »

Znao sam...a ne mozemo protiv sudbine...jebem nas lude
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Dejan

Post by Dejan »

Nazalost sami smo sebe pobedili :cry: :!: Imali smo rezultat igru osecao sam da nemogu da nam daju gol,ali onda zaista toliko sportske nesrece da nemogu da verujem posle centarsuta odite Pekaric je pokusao da izbaci loptu ali je postigao auto gol,5 minuta kasnije Mandic zaista nepotrebno igra rukom skoci je da izbaci loptu glavom promasio i zaustavio je rukom,iako je odlicno igrao celu utakmicu! :cry:
slavko

Post by slavko »

Dejan wrote:Nazalost sami smo sebe pobedili :cry: :!: Imali smo rezultat igru osecao sam da nemogu da nam daju gol,ali onda zaista toliko sportske nesrece da nemogu da verujem posle centarsuta odite Pekaric je pokusao da izbaci loptu ali je postigao auto gol,5 minuta kasnije Mandic zaista nepotrebno igra rukom skoci je da izbaci loptu glavom promasio i zaustavio je rukom,iako je odlicno igrao celu utakmicu! :cry:

E ja sam JAKOOO RAZOCARAN..Ne znam koliko sam cigara popusio od nervoze...uzas... Partizan je najsrecnija ekipa na svetu. Da mi imamo srece kao oni,bili bi sampioni...
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Dejan

Post by Dejan »

Ovo je smesno novi penal za groblje :twisted: :twisted: :twisted:
Sasa ilic promasuje jed

jedan auto gol i 2 penala bruka!
prvi penal je zasluzen ali drugi bruka :!: :!: :!:
Dejan

Post by Dejan »

dao je zvalavi ilic gol nazalost 3-1
Dejan

Post by Dejan »

Da mi je neko do tog tragicnog 71 minuta rekao da ce biti nereseno smejao bi se...Znaci vodili smo zaista prelepim golom Vukelje,partizan je vise imao loptu u nogama ali nije imao ni jednu pravu priliku :!: Vosa je posle lukavo izvedenog kornera Vukelje ka Milutinovicu koji jeproduzio do Belica imala sjajnu priliku da povede sa 2-0!Ali onda nam je sreca pogledala u ledja...posle centarsusta odite uklizao je Pekaric,lopta mu je presla preko noge dobila cudan efe Tode nije mogao da je stigne!Nastavljena je tekma ponovo centarsut sa iste strane i Manda zaista neshvatljivo igra rukom(bez ikakve potrebe :!: :?: )penal i crveni karton tada je vec sve bilo gotovo...Treci penal za partizan opet po toj strani gde sam jos na poluvremenu rekao da imamo problema radovic je trcao u prazan prostor i posle sumljivog kontakta sa jednim igracem Vose prosto se baca na travu a sudija jedva docekao(jos pre pada je spremao pistaljku...)!
Pekarica nemozemo kriviti za auto gol odigrao je sjajno borbeno,kao i Mandic u prvom poluvremenu bio je najbolji...Ceo tim je igrao ako nista drugo hrabro i borbeno do poslednjeg minuta igrao je i mladi Djurovic!
I zaista na ovoj utakmici nismo imali ni gram sportske srece :!: Ali nema veze svi su igrali koliko su mogli!Nadam se da sve to neko od gore gleda...
Svaka cast i Firmi i Milanu Djuricicu i borbenim i pozrtvovanim igracima a sreca i sportska pravda ce valjda doci :!:
1892

Post by 1892 »

sad sam dosao s tekme,jako sam razocaran,jbga...
svaka cast djumiju i momcima na borbenoj igri,steta sto nismo izdrzali do kraja
Come on you Reds!
slanina

Post by slanina »

Samo da mi je nauciti pameti onu stoku seljacku(takozvani grobari) sa zapada dodju dvaput godisnje na tekmu i onda su kao veliki navijaci Partizana!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nemam snage bilo sta da napisem,gledao sam mec na TVu i moram reci da me je posle svega najvise pogodio jedan SMS koji sam dobio i u kojem pise: "Za kakve LOPOVE ti navijas!" :oops:
Razumeo bih da je neko od klinaca napravio onaj penal (na onakav nacin),ali igrac koji ima toliko prvoligaskog iskustva u svojim nogama,zaista da se covek zapita.Sta reci za igraca,koji nam je do sada trenirao zivce ne obavljajuci ono za sta je placen (davanje golova).... sad se okurazio pa poceo i penale da daruje protivnicima (i to na kakav nacin).... Belic me strasno razocarao,MRZIM SIMULACIJE!!!! Jedini covek,koga mi je najiskrenije zao je NINO PEKARIC,decko je ostavio srce na terenu,al fudbal je surov sport i pun nepravde.Eto,onako,"na prvu loptu" napisah ovo,verovatno ce biti jos kad se sve slegne. :(
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

Šteta. Imali smo lepu priliku i nismo je iskoristili. Atmosfera je bila fantastična. Sever bučan i pozitivan. Zaista velika šteta. Stičem utisak da smo sami sebe pobedili. Čestitam i treneru i igračima na borbi i htenju. Klinci Vojvodine su igrali odlićno, a Nino Pekarić "ostavio" je srce na terenu i nije zaslužio da baš on bude taj koji je postigao auto-gol. Da smo napravili pozitivan rezultat konkurisao bi za titulu igrača utakmice. Oba penala su ispravno dosuđena, drugi možda malo prestrogo, ali Partizan ima rejting i tu je kraj te priče.

Partizan je odlična ekipa i nije sramota od njih izgubiti. Igrali su sasvim pristojno, a prednjačili su Odita i Emeghara koji su još za stepenik iskočili iz ionako visokog nivoa igre.

Sve u svemu, nismo se obrukali, a, mogu samo još jednom da ponovim da je velika šteta što nismo napravili pozitivan rezultat. Imali smo lepu priliku...
Turija

Post by Turija »

Ne znam da li sam se smirio, ali pokušaću da napišem par rečenica.
JA VIŠE OVOG OVU NESREĆU OD MARADONE NEĆU GLEDATI NA STADIONU.AKO ON MORA DA IGRA, JA NE MORAM DA GLEDAM. Pa, nisam ja mazohista.Ko je ovde lud, od Uprave do trenera?Mi smo od 1:0 došli na 1:3, zato što je dotični M ,,držao,, našu levu stranu, a sve smo golove primili po toj strani(šta je naš trener mislio, da će brzonogi spretni Maradona, onemogućiti Radovića?).
Nasuprot tome naš virtuoz je napravio izvanrednog Pekarića tragičarem utakmice, a vrhunsku igru KAČARA i MILUTINOVIĆA u veznom redu( gde su bili bolji od čuvene partizanove veze), Sizifom Srpske Atine.Šlag na tortu je drugi penal naše maestralne desetke.Pa, to je neviđeni bezobrazluk nedopustiv i za neki turnir za seosku Slavu.Koliko bodova Vojvodina treba da izgubi, da bi on izgubio mesto u timu?Da li onaj ko vodi računa o njegovoj duši, vodi računa i o duši navijača?
Da ne pametujem, ali moram reći da je mali Pavlović već neko vreme u krizi. Ja sam još pre dve tri nedelje ovde govorio da ga treba malo odmoriti.Mlad igrač zapadne u krizu, ali kriza dođe i prođe. I treba tog momka sačuvati sumnji u kvalitet.Mislim da je Stepi već na toj terapiji i Đurić ga je sasvim dobro zamenio.Lazarevića isto drma kriza, ali ne u toj meri da je postao slaba karika.Ronaldo, bez obzira na evro gol, nije me zadovoljio, ali se iskupio golom koji nam je trebao doneti 3 boda, da nije bilo u našem timu nekoliko veoma slabih mesta.Pre svega 2 igrača manje u polju ( 9 i 10), nemoćnog Belića (koji je morao rešiti utakmicu kod 1:0 za nas), indisponiranog (več duže vreme) Franciškovića.
Ostali su bili ravni partizanu, ali je to malo za pobedu.Prvi put sam video da naš deo veznog reda može da bude ravnopravan,( trkački i tehnički) na momente i bolji od protivničkog, zahvaljujući izvanrednim Kačaru i Milutinoviću, koji mogu da izdrže celu utakmicu u istom ritmu.
Pozitivan utisak je i ULAZAK ĐUROVIĆA.
Navijači:Sever odličan, Zapad sramota (ali s obzirom da se većina njih međusobno pitala kada ima autobus) malo mi lakše pada.Šta je sa FER TRIBINOM, nismo valda, po poznatom običaju, stali već na drugom koraku? Istok, isti ko zapad, samo sa plićim džepom.
Šta sad?
SAD MORAMO UZETI SVA TRI BODA U KULI, KAO IMPERATIV. BEZ ODSTUPNICE.Ko je u dilemi dal baš mora, bolje da i ne putuje.
neko iz masse

Post by neko iz masse »

svaka cast FIRMI mislim da smo odrzali lekciju kako treba da se navija .
zao mi je sto su mnogi (ne oni pravi) izasli sa stadiona kad su grobovi dali 3. gol .

svaka cast i Djumiju i momcima ,ima dana za megdana !!! nazalost sami smo sebe pobedili i to mi je najzalije.

a onaj pederski zapad treba zapaliti
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ljudi glavu gore.Iako sam ja ovde sigurno najveci pobornik toga da je merilo vrednosti rezultat,danas sam bio tuzniji i besnji nego posle nekih poraza ovog proleca.Ako ikada nismo zasluzili da izgubimo to je bilo danas izato sam bas tuzan.Nisu ovi nasi momci zasluzili poraz ali opet nam je sreca okrenula ledja.Posto nam ni ostali rezultati ne idu na ruku,moracemo dobro zapeti sledecih kola.Trenera bih zamolio da mi kaze zasto smo na klupi imali pet napadaca i Dragutinovica i kakva je situacija pred Kulu sa suspendovanim(zbog kartona) igracima.A ljudi kako sam besan na upravu zbog cena ulaznica.Pa one su MORALE biti 5000 din.pa neka grobari plate kad vec jednom ili dva puta godisnje dolaze na nas stadion.A nas stotinak stalnih vec bi se snasli a iovako se ne cujemo.Pa bolje da nisam ni bio i trpio njihova izivljavanja a da se potucem,mnogo sam mator.Zato sad ljudi treba stisnuti redove i po bodove u Kulu jer je ocigledno da ce mo morati njih da izbacimo iz lige da bi mi ostali.Pozdrav.
rici

Post by rici »

Mnogo mi je zao sto smo izgubili(pa ovo samo nama moze da se desi).Izgubili smo kao da smo se zamerili sa bogom.Svaka cast Firmi,Djumiju i igracima.Tek danas sam video koliko je nas trener dobar.
Dejan

Post by Dejan »

Tek sada sam video koliko Kizito znaci Vosinoj igri!Izgubili smo utakmicu zbog nase leve strane!U prvom poluvremenu bilo je par probijanja po toj strani ali nista ozbiljno...Posle ulaska M-10 jos gore na toj strani...Svi smo ocekivali da ce nam najvise problema zadavati vukcevic i emeghara,ali Manda je do iskljucenja i zaista kardinalne greske jako dobro igrao!Jako sam prijatno iznenadjen igrom Milutinovica i Kacara!Pekaric je ostavio srce na terenu i zaista mi je bilo zao sto je bas on postigao taj nesretni auto-gol! I mladi Djuric je dobro igrao!Vukelja svaka cast za euro gol ali ostali deo utakmice nekako suvise je komplikovao i petljao bez potrebe!Beli je bio malo odsecen ali posle onog kornera trebalo je bolje da reaguje i da prelomi utakmicu pri vodstvu od 1-0!Ali sto turija rece m-10 je zaista bruka...Onaj penal sto je namestio u prvi mah nisam hteo da priznam...ali je zaista napravljen na seljacki nacin!Ni na ovim jadnim tekmama u Kikindi se neprave takve gluposti...
Sve u svemu malo vise fortune i malo manje maradone i sve ce valjda doci na svoje!Ipak budimo realni igrali smo sa trenutno najboljim i najorganizovanijim klubom u zemlji!
Nego mi lepo treba da odemo u Kulu po 3 boda :!:
Locked