Niko od ove ekipe ne ocekuje leprsavu igre, samo mu*a, a momci su na teren izasli i pokazali ista. Bod je dosao na borbenost - nesto sto nismo imali prethodnih utakmica, i nesto sto se od igraca zahtevalo vec nedeljama, upravo zato sto znamo da je ovaj tim stravicno limitiran. Zato je vecini ljudi taj bod dosao kao da smo ih dobili. Cak je i sam gol delo pozrtvovanosti, s obzirom da se decko povredio kada je uklizao na tu loptu.Banaćanin wrote:Čestitke na borbenosti i na osvojenom bodu. Moram da primetim neku mini euforiju, čestitke se nižu, iako lično ne vidim ovo kao neki veliki uspeh. Bili smo prilično inferiorni tokom utakmice i gol je splet srećnih okolnosti. Da je ostalo 1:0, verovatno bi forum mračio kao jesenas. Činjenica je da nas interesuje samo rezultat, da na ovaj način osvajamo bodove niko ne bi imao ništa protiv, a da smo danas imali lepršavu igru (istina, nemoguće po ovakvim uslovima) i izgubili bodove, kritikama ne bi bilo kraja.
Meni uopste nije jasno da li se citaju svi nasi postovi? Svi smo pre utakmice rekli da ce nas pocepati,posle utakmice i trener i forumasi su priznali da je Partizan bio bolji. A ako cemo o sreci,Partizan je imao duplo vise prilike zahvaljujuci sreci nego mi. Nije li i Partiazn poveo srecno??? Kako je lopta dosla do Tosica? To niko ne prica... amaterskim potezom naseg stopera. I kakvu sansu je Partizan imao u prvom poluvremenu,zahvaljujuci sreci tj. greski Emila? Tako da,jeste srecno smo izjednacili,ali je i Partizan srecno poveo,to je fudbal,jbgDel_Boske wrote:Нико не спомиње да смо бод можда добили на срећу, Стојковићеву грешку и снег?
Rockov - bez sumnje.churguzijanac wrote:Po meni samo Jovancic i Rockov zasluzuju nas dres.
Jovancic ni nije organizator igre,ali preuzima odgovornost i to mora da se ceni.Voleo bih da vidim da Mesarovic preuzima odgovornost posto zna vise sa loptom,ali to nije slucaj.Marcello wrote:Rockov - bez sumnje.churguzijanac wrote:Po meni samo Jovancic i Rockov zasluzuju nas dres.
Jovančić? Ne bih da mračim ovde, ali, za mene je vrhunski fenomen što je dečko došao do kapitenske trake. Sećam se kad je počinjao u prvom timu...sa nevericom sam pitao drugare: "Ko (šta) je ovo, jbt??? Ovaj ne zna da trči, sunce ti"...a, sada kapiten. Naravno, primetio sam da je dosta napredovao, ali sam u startu video da od njega igrača - nema. I stojim iza toga. Aj' da je štoper ili bek, ni po' jada. Ali, ne mogu da pređem preko činjenice da organizatoru igre, u 1/3 slučajeva, pas seče prvi (!) protivnički igrač ispred njega.
Jovancic i nije za organizatora igre, on je po svojoj prirodi tipican zadnji vezni i to sasvim solidno radi. A to sto u ovom nasem sastavu je bas on glavni organizator igre pokazuje koliko je ovo ustvari limitirana ekipa. Kad bi oni koji su formacijski ispred njega imali malo vise muda i autoriteta (a bogami i fudbalskog znanja i kvaliteta) da preuzmu odgovornost na sebe a ne da u 80% slucajeva vrate loptu unazad Jovancicu ne bi ni ovaj morao da radi ono sto mu stoji ko piletu sise. A u jednom segmentu Jovancic odskace od skoro svih u nasem timu - a to je borbenost i pristup igri. Uz sve svoje limite sto se tice kreativnosti i tehnicke obucenosti on barem posteno oznoji dres na svakoj utakmici, sto mnogi mladji od njega pa jos i ponikli u nasem klubu ne rade bas svaki put.Marcello wrote:Rockov - bez sumnje.churguzijanac wrote:Po meni samo Jovancic i Rockov zasluzuju nas dres.
Jovančić? Ne bih da mračim ovde, ali, za mene je vrhunski fenomen što je dečko došao do kapitenske trake. Sećam se kad je počinjao u prvom timu...sa nevericom sam pitao drugare: "Ko (šta) je ovo, jbt??? Ovaj ne zna da trči, sunce ti"...a, sada kapiten. Naravno, primetio sam da je dosta napredovao, ali sam u startu video da od njega igrača - nema. I stojim iza toga. Aj' da je štoper ili bek, ni po' jada. Ali, ne mogu da pređem preko činjenice da organizatoru igre, u 1/3 slučajeva, pas seče prvi (!) protivnički igrač ispred njega.
Potpuno tacno, a jos mu se nasi igraci ne otkrivaju i ne otvaraju prostor, pa otud mora da drzi loptu duze te bude cesce gresaka u dodavanju na suzenom prostoru.churguzijanac wrote:Jovancic ni nije organizator igre,ali preuzima odgovornost i to mora da se ceni.Voleo bih da vidim da Mesarovic preuzima odgovornost posto zna vise sa loptom,ali to nije slucaj.Marcello wrote:Rockov - bez sumnje.churguzijanac wrote:Po meni samo Jovancic i Rockov zasluzuju nas dres.