30. kolo: VOJVODINA - partizan 3:2 (1:1)
Re: 30. kolo: VOJVODINA - partizan, nedelja u 17
Vasem drugu ovo smrdi na namestaljku
mislim da je ovo prvi vosin gol na koji sam prevrnuo ocima
Ocigledna namestaljka. Jako jadno...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Sto znaci da je jasno gde ostavljamo bodove u plej ofu
Uzasno...

Uzasno...
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll goooollllllllllllllllllllllgolllllllllllllllgooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllloooooooooooo
ima narodna kineska koja kaze bolje pobediti namestenu utakicu nego ispasti iz playy off-a

ima narodna kineska koja kaze bolje pobediti namestenu utakicu nego ispasti iz playy off-a
Ovo je bogami licilo na staru dobru Prvu saveznu ligu Jugoslavije u Sajberovo vreme, vraca me u ranu mladost 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Evropa je sada samo 7 bodova daleko, ooojsaaaaa!!!! 

Tukli grobari dobro po nasima (mislim da je Matic dobio dobre batine), Savo napadao sudiju na svaku odluku stetnu za partizan.... cisto sumnjam da je namesteno (mozda je preko tv-a tako delovalo, ne znam).
Promukao sam posle utakmice, prvi put posle dosta godina... Cestitke igracima na borbenosti!
Ono sto je meni upalo u oko, delovalo mi je iz mog ugla da je nas na zapadu bilo dosta vise nego njih. Cak su dobili i jednu ispalu na dozivanje 'javi se zapad'.
Moze li neko, ko je bio blize sredini da potvrdi brojcani odnos?
Promukao sam posle utakmice, prvi put posle dosta godina... Cestitke igracima na borbenosti!
Ono sto je meni upalo u oko, delovalo mi je iz mog ugla da je nas na zapadu bilo dosta vise nego njih. Cak su dobili i jednu ispalu na dozivanje 'javi se zapad'.
Moze li neko, ko je bio blize sredini da potvrdi brojcani odnos?
Ne znam na osnovu cega neki misle da je namesteno???
Savo Milosevic na kraju utakmice, u izjavi za arenu, nije znao za remi Cukarickog.
Cestitke igracima na pobedi i plasmanu u plej of.

Savo Milosevic na kraju utakmice, u izjavi za arenu, nije znao za remi Cukarickog.
Cestitke igracima na pobedi i plasmanu u plej of.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- novosadjanin
Jel to u plej-ofu kao sedmi kuci igramo sa Proleterom i sa dva blizanca? 

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Na osnovu odgledane utakmice.Turija wrote:Ne znam na osnovu cega neki misle da je namesteno???
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ufff....Moj Radoye, ovakvog kriminala bi se i sam Šajber postideo.Radoye wrote:Ovo je bogami licilo na staru dobru Prvu saveznu ligu Jugoslavije u Sajberovo vreme, vraca me u ranu mladost
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Zna li neko ko je ona stoka sto je sedela u maloj lozi na severozapadu sa 10 gorila oko sebe i provocirao konstantno?
Ne znam da li je namesteno ili ne, ali nema lepseg osecaja nego pisati po beogradskim kancerima

Ne znam da li je namesteno ili ne, ali nema lepseg osecaja nego pisati po beogradskim kancerima

Ljudi, da li neko može da mi napiše (ili da link, na kojem mogu proveriti) ukupan odnos nas i crnih, od prvog susreta do danas?
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zašto je smanjen kapacitet zapada,zadnja dva reda čuvali redari ?
Oko mene na sredini zapada ko pozorište gomila likova nikad video sve sa telefonima u ruci i prate kladžu i raduju se rezultatima.JEdan matori je sedeo pored mene fudbal nije gledao već je gledao navijačke grupe
Pitam se koja im je poenta da plate 700 dindži i boli ih k***c i za Vošu i partizan.
Oko mene na sredini zapada ko pozorište gomila likova nikad video sve sa telefonima u ruci i prate kladžu i raduju se rezultatima.JEdan matori je sedeo pored mene fudbal nije gledao već je gledao navijačke grupe

Pitam se koja im je poenta da plate 700 dindži i boli ih k***c i za Vošu i partizan.