22. kolo: VOJVODINA - Napredak 1:0 (0:0)
Re: 22. kolo: VOJVODINA - Napredak 1:0 (0:0)
Samo sam bezazleno pitao... 

Pa i ja sam bezazleno odgovorioDragojlo wrote:Samo sam bezazleno pitao...

- Deep Purple
Imaš i na instagramu baš ga "obožavaju"Voja wrote:Pa i ja sam bezazleno odgovorioDragojlo wrote:Samo sam bezazleno pitao...Jbt kako svi pogresno tumace moju emociju dok pisem
Ako te ne mrzi prenesi nam neki od tih komentara /sa fejsa) u topic o Super ligi
Inače ja sam njega zgotivio još kad su ga prošli put terali iz Napretka. Baš se videlo u glasu koliko mu je teško u vezi svega. Ja koliko sam čuo njega je Đumi preporučii ali nisam sto posto siguran.
A ko je taj Ailton?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Bucko koji je igrao u zvezdi. Napravio je dobru karijeru.ssnigd wrote:A ko je taj Ailton?
Obožavan je bio u Werderu iz Bremena
I ja sam zgotivio Stefanovica iz istih razliga, a sad kad jos procitam to sto je Deep napisao, tj. da ga je Djumi preporucio, samo je potvrda da je covek pravi, posten i valjan, kakvih je danas tesko naci.Nije demagog, sto je sada velika retkost.Deep Purple wrote:Imaš i na instagramu baš ga "obožavaju"Voja wrote:Pa i ja sam bezazleno odgovorioDragojlo wrote:Samo sam bezazleno pitao...Jbt kako svi pogresno tumace moju emociju dok pisem
Ako te ne mrzi prenesi nam neki od tih komentara /sa fejsa) u topic o Super ligi
Inače ja sam njega zgotivio još kad su ga prošli put terali iz Napretka. Baš se videlo u glasu koliko mu je teško u vezi svega. Ja koliko sam čuo njega je Đumi preporučii ali nisam sto posto siguran.
Od sadasnjih trenera ( osim iz Vose), dopada mi se i Dusan Djordjevic, kao covek i kao strucnjak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Znam za njega. Nego kakve on veze ima sa nama i Napretkom?Deep Purple wrote:Bucko koji je igrao u zvezdi. Napravio je dobru karijeru.ssnigd wrote:A ko je taj Ailton?
Obožavan je bio u Werderu iz Bremena
Gojko Kacar wrote:
Vrlo rado, samo ne znam kako...Voja wrote:Pa i ja sam bezazleno odgovorioDragojlo wrote:Samo sam bezazleno pitao...Jbt kako svi pogresno tumace moju emociju dok pisem

Pa mislio sam skrinsot da postavis... al nebitno...Dragojlo wrote:Vrlo rado, samo ne znam kako...Voja wrote:Pa i ja sam bezazleno odgovorioDragojlo wrote:Samo sam bezazleno pitao...Jbt kako svi pogresno tumace moju emociju dok pisem

Bravo
Lazarevic zna sta je Vojvodina. A, ako stigne i centralni vezni, tek onda ce zasijati punim sjajem cela ekipa.
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... -cukaricki" onclick="window.open(this.href);return false;

Lazarevic zna sta je Vojvodina. A, ako stigne i centralni vezni, tek onda ce zasijati punim sjajem cela ekipa.

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... -cukaricki" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov