Svako ima svoje vidjenje,za mene je ovo nase najbolje prvo poluvreme u prvenstvu. S obzirom na uslove,igra je super,cak mi se cini da je ovakav teren i ubrzao nasu igru,a to je ono sto prija mom oku. Drugar zove posle pola sata i kaze "da nije ovakav teren vi bi vodili 2:0 vec".
Svidja mi se sto se tacno vidi ko je za sta zaduzen na terenu,vidi se fizionomija,ali se vidi i sto smo dosli.Onaj momenat kad Rastavac kod "slobodnjaka" za nas (na 10m od naseg gola,tera ceo tim na polovinu Kragujevcana je bas to sto se trazi. Simic,Nikolic,Baray,Traore,Topic,Jelicic,Carevic dobri... Milosavljevic i Djordjevic prosecni,ali Djordjevic previse miran u ofanzivi. Bjekovic,i opet cu reci za mene Lazarevic mnooogo ozbiljnije deluje na terenu. Jedino nisam video,jel Neskovic usao sa ostalim igracima na teren!?
edit: u medjuvremenu dok sam kucao vi napljuvaste Nikolica pa moram da se javim.Nikolic je bio najbolji igrac u ovih 45 minuta. E sad da li se vi ili ja ne razumem(o) u fudbal,neka prosudi neko treci

Ovo je najboljih 45 minuta NNa u ovoj sezoni