5. kolo: Mladost - VOJVODINA 2:2 (2:2)
-
Re: 5. kolo: Mladost - VOJVODINA, subota 20.30
Jel se samo meni cini da je ovaj bio metar u ofsajdu? Ko ovde koga j**e?
- Uvek sa tobom
Тако је то кад одбрану уиграваш на првенственим утакмицама...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Kako ovo nije ofsajd? Još su sada na Areni pokazali pogrešnu situaciju. Ovaj crnac je bio u ofsajdu na sledećem pasu.
Da li je moguće da se ovo radi i da ovo prolazi naočigled cele Srbije?
Da li je moguće da se ovo radi i da ovo prolazi naočigled cele Srbije?
Promaja...
Ovo nam je drugi gol gde se gari iz pasivnog ofsajda aktivira i meće i sve regularno. Da li neko može da objasni?

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Da li to vise ne vazi pravilo ako da gol igrac koji je bio u ofsajdu, pa se kasnije aktivira u da gol.? Ovde je ovo slucaj kod drugog gola domacina, zati je i pomcni digao zastavicu za ifsajd, ali i je u sobi za varanje dibro piznati zivkovic.
Last edited by Turija on Sat Aug 26, 2023 9:25 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Ovaj drugi jesteDeep Purple wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 8:41 pm I pored primljenog gola posle centaršuta sa njegove strane. Gruzijac odlično deluje. Ovo nije njegov gol.
Drugi je klasican ofsajd, koji je pomocni sudija i dosudio, ali tu je zivkivic u sobi za varanje.churguzijanac wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 9:24 pmOvaj drugi jesteDeep Purple wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 8:41 pm I pored primljenog gola posle centaršuta sa njegove strane. Gruzijac odlično deluje. Ovo nije njegov gol.
Last edited by Turija on Sat Aug 26, 2023 9:26 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mogu povlaciti linije koliko hoce, ali ovaj ako nije bio metar u ofsajdu…
Bas nemamo srece u ovim Lucanima.
Bolingi odlicno odlaze lopte danas.
Bas nemamo srece u ovim Lucanima.
Bolingi odlicno odlaze lopte danas.
POŠTO OBRAZ ???!!!
U odbrani duva sa svih strana.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Dokle ce Zbiljic da cuti i ne trazi izuzece zivkovica???
-
Dobro, ispunili smo prosek od dva primljena gola po utakmici.
Sad nekako da učačkamo gol više u drugom poluvremenu.
Sad nekako da učačkamo gol više u drugom poluvremenu.
Dosao u Srbiju bas Vosu da Silu(j)e
Kako smo klub predodredjen da protivnicke anonimuse guramo u vasionu pa to je neverovatno
Inace vidim vecinom pozitivni komentari, medjutim licno tu nista jos ne vidim. Prvo veliki nedostatak kolektivne igre. To sam primetio jos protiv Apoela veliku razliku u onom zagrljaju (kad oforme krug) igraca pred pocetak meca. Ako neko ima priliku da pogleda sa koliko strasti i zara su to radili igraca Apoela i kako je to isto izgledalo u reziji nasih igraca. Tu se vidi duh tima. Ko je bar malo realan videce i ovde nacin iznosenja lopte i gradjenja akcije igraca iz Lucana i nase ekipe. Mi jos uvek nemamo ni ideju ni sinhronizaciju, a uostalom ni kompoziciju. Takodje previse solista u ekipi imamo. Pogledajte samo reakciju Radulovica posle drugog gola, Gruzin srecan kao dete, a Andrija ga ignorise, jer eto on je postigao gol, on je zvezda veceri. Ako trener uspe te segmente da preokrene tek onda mozemo da ocekujemo nesto. Isto tako i Carevic mi deluje kao da je na terenu sam za sebe. Ne valja to

Inace vidim vecinom pozitivni komentari, medjutim licno tu nista jos ne vidim. Prvo veliki nedostatak kolektivne igre. To sam primetio jos protiv Apoela veliku razliku u onom zagrljaju (kad oforme krug) igraca pred pocetak meca. Ako neko ima priliku da pogleda sa koliko strasti i zara su to radili igraca Apoela i kako je to isto izgledalo u reziji nasih igraca. Tu se vidi duh tima. Ko je bar malo realan videce i ovde nacin iznosenja lopte i gradjenja akcije igraca iz Lucana i nase ekipe. Mi jos uvek nemamo ni ideju ni sinhronizaciju, a uostalom ni kompoziciju. Takodje previse solista u ekipi imamo. Pogledajte samo reakciju Radulovica posle drugog gola, Gruzin srecan kao dete, a Andrija ga ignorise, jer eto on je postigao gol, on je zvezda veceri. Ako trener uspe te segmente da preokrene tek onda mozemo da ocekujemo nesto. Isto tako i Carevic mi deluje kao da je na terenu sam za sebe. Ne valja to

Због оваквих ствари треба терати управу, ово не сме да се помисли а не да нам се дешава. Докле више да се трпи не правда.
Телеп
Užasno naše izdanje. Čumić mora da pojača, Rosić na klupu, možda i Nikolić. Nadajmo se boljoj igri u drugom poluvremenu, makar u odbrani.
EDIT. Odličan početak u nastavku, treba dati gol što pre.
EDIT. Odličan početak u nastavku, treba dati gol što pre.
- churguzijanac
Nek izvuce neko liniju ko se razume.Ovo što su pokazali izgleda nije bilo ofsajda.Turija wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 9:26 pmDrugi je klasican ofsajd, koji je pomocni sudija i dosudio, ali tu je zivkivic u sobi za varanje.churguzijanac wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 9:24 pmOvaj drugi jesteDeep Purple wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 8:41 pm I pored primljenog gola posle centaršuta sa njegove strane. Gruzijac odlično deluje. Ovo nije njegov gol.