26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)

Locked
gospodinFKV

Re: 26. kolo, VOJVODINA - Spartak, nedelja 17h

Post by gospodinFKV »

Salvador wrote: Sun Mar 02, 2025 8:04 pm Bilo bi dobro da neko sa pouzdanim informacijama napise šta se tačno desilo i odakle ovo dolazi.
Bio bih zahvalan. Može i u PM, ako postoji bojazan da se informacije dele javno.
Što se svega ostalog tiče, poruka je oduvek bila jasna - svakim porazom ovog tipa smo bliži smrti projekta SNS Vojvodine. Radujte se, brod tone, pacovi će prvi da se razbeže, a onda možemo da saniramo sve.
fare

Post by fare »

Dno dna a tek ovo na kraju no coment :oops:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ovo posle tekme je poslednji ekser u sanduk firme, a rekao bih i navijaca Vojvodine
j**e mi se ko se i zbog cega prepucava i da li se vole Liman i Gebavica i Bulevar i p***a materina. Jebem im odreda sve po spisku klinci narkomancine i retardi. Sve sto je godinama gradjeno oko te grupe, oko navijaca Vojvodine su uspeli da uniste i pogaze. Napali su navijace Vojvodine na stadionu Vojvodine i tu se za mene zavrsava sve. Neka svoja sranja resavaju van stadiona, a onom ko je sa severa ovo dozvolio i podrzao cestitam.
Duplof

Post by Duplof »

gospodinFKV wrote: Sun Mar 02, 2025 8:13 pm
Salvador wrote: Sun Mar 02, 2025 8:04 pm Bilo bi dobro da neko sa pouzdanim informacijama napise šta se tačno desilo i odakle ovo dolazi.
Bio bih zahvalan. Može i u PM, ako postoji bojazan da se informacije dele javno.
Što se svega ostalog tiče, poruka je oduvek bila jasna - svakim porazom ovog tipa smo bliži smrti projekta SNS Vojvodine. Radujte se, brod tone, pacovi će prvi da se razbeže, a onda možemo da saniramo sve.
+1
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ovo je bilo lepo organizovano.
Panduri po nalogu “delegata” su zatvorili istok da niko nije mogao da izadje.
Kako, zbog čega?!
Kakav PM, napišite ako nešto znate.
Salvador

Post by Salvador »

Pa realno, uprava - zvanični navijači - lalat - svi su sns-ovci.
Tigers1990

Post by Tigers1990 »

Danas su na Zapadu, Zbiljičevi batinaši zabranili skandiranje Uprava napolje. Čisto da svim bude jasno gde se nalazimo!
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

Nisam gledao danasnju utakmicu, i zao mi je sto cu ovo reci ali drago mi je sto nisam. Usao sam zadnjih 10 minuta i jedinu pozitivu video sam Bolingija, cekao sam naseg "najtrofejnijeg trenera" da da izjavu, ali eto nije se dogodilo.
Nego jel konacno vreme za razilazenje, ili ce se jos davati sansa onome koji voli Vojvodinu vise od svih?
:lala:
Last edited by CekamBoljeDane on Sun Mar 02, 2025 8:29 pm, edited 2 times in total.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Spartak da je nastavio da trči kontre i da je hteo, dao bi 6 komada lagano. Čak su i gol primili jer su uzeli da se za*ebavaju pa izgubili loptu. Odavno nisam gledao da neko ovako ponižava Vojvodinu na Karađorđu.
Turija

Post by Turija »

Nemojte se jediti, Polufinale kupa je nase. Naravno i plej of :oops:
Mislim da celokupna situacija u klubu i oko kluba, nikad nije bila gora i teza. Cak, ni za ono vreme strajka igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Турија заборавио си, сл.сезоне титула је наша :roll:
Salvador

Post by Salvador »

Minja wrote: Sun Mar 02, 2025 8:25 pm
Salvador wrote: Sun Mar 02, 2025 7:22 pm Na koju ce foru postedeti narko klovna da ne ode i posle ove blamaze??
Opet se pokazuje da je bolje da smo mi sa foruma na čelu kluba, nego ovi što uvek kasne par meseci sa pravim potezima.
Uništena sezona iz čistog idiotizma.
...

О утакмици је бесмислено трошити речи. Мало озбиљнија екипа би догурала до 6-7 голова. Играчи Војводине су убијени у појам. Антихемија.

На тему "навијача" сам писао када је то било неупоредиво опасније него сада. Надам се да сте се сада пробудили.
Slažem se i za antihemiju (danas je bilo jako očigledno), a i za tvoje ranije upise za organizovane navijačke grupe, tačnije protiv njih.
Za mene ima smisla samo neko opušteno zezatorsko samo-organizovanje, a sve što prerasta u neke uniformisane grupe koje se bave raznim drugim stvarima pre nego podrškom svom klubu, bi trebalo zabraniti, jer samo nanose štetu društvu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kakva smo mi katastrofa od kluba. Nisam gledao i bolje što nisam katastrofa ! Vreme je da lete svi !
churguzijanac

Post by churguzijanac »

15.03. znas gde!
VošaNS

Post by VošaNS »

Poručujem ženi koja me je iz lože slikala da joj je*bem sve!
sns firma!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Locked