Salvador wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 8:04 pm
Bilo bi dobro da neko sa pouzdanim informacijama napise šta se tačno desilo i odakle ovo dolazi.
Bio bih zahvalan. Može i u PM, ako postoji bojazan da se informacije dele javno.
Što se svega ostalog tiče, poruka je oduvek bila jasna - svakim porazom ovog tipa smo bliži smrti projekta SNS Vojvodine. Radujte se, brod tone, pacovi će prvi da se razbeže, a onda možemo da saniramo sve.
Ovo posle tekme je poslednji ekser u sanduk firme, a rekao bih i navijaca Vojvodine
j**e mi se ko se i zbog cega prepucava i da li se vole Liman i Gebavica i Bulevar i p***a materina. Jebem im odreda sve po spisku klinci narkomancine i retardi. Sve sto je godinama gradjeno oko te grupe, oko navijaca Vojvodine su uspeli da uniste i pogaze. Napali su navijace Vojvodine na stadionu Vojvodine i tu se za mene zavrsava sve. Neka svoja sranja resavaju van stadiona, a onom ko je sa severa ovo dozvolio i podrzao cestitam.
Salvador wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 8:04 pm
Bilo bi dobro da neko sa pouzdanim informacijama napise šta se tačno desilo i odakle ovo dolazi.
Bio bih zahvalan. Može i u PM, ako postoji bojazan da se informacije dele javno.
Što se svega ostalog tiče, poruka je oduvek bila jasna - svakim porazom ovog tipa smo bliži smrti projekta SNS Vojvodine. Radujte se, brod tone, pacovi će prvi da se razbeže, a onda možemo da saniramo sve.
Ovo je bilo lepo organizovano.
Panduri po nalogu “delegata” su zatvorili istok da niko nije mogao da izadje.
Kako, zbog čega?!
Kakav PM, napišite ako nešto znate.
Nisam gledao danasnju utakmicu, i zao mi je sto cu ovo reci ali drago mi je sto nisam. Usao sam zadnjih 10 minuta i jedinu pozitivu video sam Bolingija, cekao sam naseg "najtrofejnijeg trenera" da da izjavu, ali eto nije se dogodilo.
Nego jel konacno vreme za razilazenje, ili ce se jos davati sansa onome koji voli Vojvodinu vise od svih?
Last edited by CekamBoljeDane on Sun Mar 02, 2025 8:29 pm, edited 2 times in total.
Spartak da je nastavio da trči kontre i da je hteo, dao bi 6 komada lagano. Čak su i gol primili jer su uzeli da se za*ebavaju pa izgubili loptu. Odavno nisam gledao da neko ovako ponižava Vojvodinu na Karađorđu.
Nemojte se jediti, Polufinale kupa je nase. Naravno i plej of
Mislim da celokupna situacija u klubu i oko kluba, nikad nije bila gora i teza. Cak, ni za ono vreme strajka igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Salvador wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 7:22 pm
Na koju ce foru postedeti narko klovna da ne ode i posle ove blamaze??
Opet se pokazuje da je bolje da smo mi sa foruma na čelu kluba, nego ovi što uvek kasne par meseci sa pravim potezima.
Uništena sezona iz čistog idiotizma.
...
О утакмици је бесмислено трошити речи. Мало озбиљнија екипа би догурала до 6-7 голова. Играчи Војводине су убијени у појам. Антихемија.
На тему "навијача" сам писао када је то било неупоредиво опасније него сада. Надам се да сте се сада пробудили.
Slažem se i za antihemiju (danas je bilo jako očigledno), a i za tvoje ranije upise za organizovane navijačke grupe, tačnije protiv njih.
Za mene ima smisla samo neko opušteno zezatorsko samo-organizovanje, a sve što prerasta u neke uniformisane grupe koje se bave raznim drugim stvarima pre nego podrškom svom klubu, bi trebalo zabraniti, jer samo nanose štetu društvu.