27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)

djoks

Re: 27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo, nedelja 17h

Post by djoks »

VošaNS wrote: Sun Mar 09, 2025 6:54 pm Ipak je i do igrača.
+1
slanobarac

Post by slanobarac »

A suđenje, pravo domaćinsko.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

Koji im je k***c oće oni početi više igrati fudbal 55 minut bez šuta u okvir.
djoks

Post by djoks »

Данас сам био да гледам бетон лигу и не могу да верујем колика је мала разлика између те утакмице и ове данас. Притом да ови из бетон лиге ни не тренирају.
Turija

Post by Turija »

Tanjga, ne spavaj, menjaj.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

I koji je ono razlog što smo onog ušmrkanog menjali?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Sun Mar 09, 2025 7:29 pm I koji je ono razlog što smo onog ušmrkanog menjali?
Ako bas neces da prihvatis ostale, onda taj.

PS
Dele 1:0. Malo slucajno, ali bitno je da je usla.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Sun Mar 09, 2025 6:26 pm 17:25 su najavili u inicijalnoj programskoj šemi.
Објава на инстаграм профилу РТВа од пре 3 дана каже да ће пренос бити у 17:00. Можда се нешто променило до тада али ко прати РТВ редовно да би то сазнао.
Marko93

Post by Marko93 »

Dva pasa faul dva pasa faul tri pasa pogadjate jebeni faul

Jebem ti fudbal
fare

Post by fare »

Pobeda jeste ali katastrofa ostaje iz 1 šuta dali smo gol i to je to. Protiv Ofk nemamo šta tražiti a Zvezda će nas razmontirati ako DZ ne umeša svoje pokvarene prste. Bukinac ugodno iznenađenje.
P. S. bilo 2 šuta onaj Njegošev iz daleka.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Нисам испратио детаљно првих 60 минута, желим да похвалим Букинца за оно што је приказао на терену.

Храбар потез Тањге да убаци њега а не Ђорђевића. Такође је дао шансу и Величковићу, повратак отписаних могло би се рећи.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Sun Mar 09, 2025 8:07 pm Нисам испратио детаљно првих 60 минута, желим да похвалим Букинца за оно што је приказао на терену.

Храбар потез Тањге да убаци њега а не Ђорђевића. Такође је дао шансу и Величковићу, повратак отписаних могло би се рећи.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Re: 27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)

Post by VošaNS »

Bezidejno i bezvoljno su izgledali igrači na terenu, sa ovakvom igrom protiv ofke nemamo šta da tražimo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Da, i mene je iznenadio Tanjga sa uvodjenjem Bukinca, pre Djordjevica. Velickovic je usao ocekivano; bonus igrac za bonus za, danas, slabog Kokanovica.

Isto me je iznenadio da pocne bez Romanica. Mada i Romanic, kad je usao, nije delovao ocekivano. Nekako se nije bas dobro snalazio.

Mislim da ce morati biti mesta u timu i za Medojevica, kako bi stabilizovali odbranu, imali cvrscu duel igru i smirili posed lopte.

Takodje, mislim da je slaba igra i posledica mnogo razlicitih zahteva i koncepcija svakog trenera, pritiska vaznosti pobede veceras, kaoi i gubitka samopuzdanja igraca, a i uigranosti.
Pa, cak smatram da igraci nisu ni kondiciono na potrebnom nivou, a ne samo mentalno?
Last edited by Turija on Sun Mar 09, 2025 8:59 pm, edited 2 times in total.
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Bledo izdanje, ali dobro za ekipu da smo pod novim strucnim stabom debitovali kakvom takvom pobedom. Seri jako bitan sraf, zato uprava treba tri puta da razmisli da li da ga puste, to cetvrto mesto je i sada daleko a bez njega su nam sanse minimalne... Zivi bili pa da pobedimo ofku u utakmici koja nam znaci vise od tri boda.
Locked