+1
27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)
- slanobarac
Re: 27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo, nedelja 17h
A suđenje, pravo domaćinsko.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Koji im je k***c oće oni početi više igrati fudbal 55 minut bez šuta u okvir.
Данас сам био да гледам бетон лигу и не могу да верујем колика је мала разлика између те утакмице и ове данас. Притом да ови из бетон лиге ни не тренирају.
Tanjga, ne spavaj, menjaj.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
I koji je ono razlog što smo onog ušmrkanog menjali?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ako bas neces da prihvatis ostale, onda taj.
PS
Dele 1:0. Malo slucajno, ali bitno je da je usla.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dva pasa faul dva pasa faul tri pasa pogadjate jebeni faul
Jebem ti fudbal
Jebem ti fudbal
Pobeda jeste ali katastrofa ostaje iz 1 šuta dali smo gol i to je to. Protiv Ofk nemamo šta tražiti a Zvezda će nas razmontirati ako DZ ne umeša svoje pokvarene prste. Bukinac ugodno iznenađenje.
P. S. bilo 2 šuta onaj Njegošev iz daleka.
P. S. bilo 2 šuta onaj Njegošev iz daleka.
Нисам испратио детаљно првих 60 минута, желим да похвалим Букинца за оно што је приказао на терену.
Храбар потез Тањге да убаци њега а не Ђорђевића. Такође је дао шансу и Величковићу, повратак отписаних могло би се рећи.
Храбар потез Тањге да убаци њега а не Ђорђевића. Такође је дао шансу и Величковићу, повратак отписаних могло би се рећи.
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Re: 27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)
Bezidejno i bezvoljno su izgledali igrači na terenu, sa ovakvom igrom protiv ofke nemamo šta da tražimo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Da, i mene je iznenadio Tanjga sa uvodjenjem Bukinca, pre Djordjevica. Velickovic je usao ocekivano; bonus igrac za bonus za, danas, slabog Kokanovica.
Isto me je iznenadio da pocne bez Romanica. Mada i Romanic, kad je usao, nije delovao ocekivano. Nekako se nije bas dobro snalazio.
Mislim da ce morati biti mesta u timu i za Medojevica, kako bi stabilizovali odbranu, imali cvrscu duel igru i smirili posed lopte.
Takodje, mislim da je slaba igra i posledica mnogo razlicitih zahteva i koncepcija svakog trenera, pritiska vaznosti pobede veceras, kaoi i gubitka samopuzdanja igraca, a i uigranosti.
Pa, cak smatram da igraci nisu ni kondiciono na potrebnom nivou, a ne samo mentalno?
Isto me je iznenadio da pocne bez Romanica. Mada i Romanic, kad je usao, nije delovao ocekivano. Nekako se nije bas dobro snalazio.
Mislim da ce morati biti mesta u timu i za Medojevica, kako bi stabilizovali odbranu, imali cvrscu duel igru i smirili posed lopte.
Takodje, mislim da je slaba igra i posledica mnogo razlicitih zahteva i koncepcija svakog trenera, pritiska vaznosti pobede veceras, kaoi i gubitka samopuzdanja igraca, a i uigranosti.
Pa, cak smatram da igraci nisu ni kondiciono na potrebnom nivou, a ne samo mentalno?
Last edited by Turija on Sun Mar 09, 2025 8:59 pm, edited 2 times in total.
Bledo izdanje, ali dobro za ekipu da smo pod novim strucnim stabom debitovali kakvom takvom pobedom. Seri jako bitan sraf, zato uprava treba tri puta da razmisli da li da ga puste, to cetvrto mesto je i sada daleko a bez njega su nam sanse minimalne... Zivi bili pa da pobedimo ofku u utakmici koja nam znaci vise od tri boda.