SP - Nemacka 2006

slavko

Post by slavko »

Tri nasa najbolja golmana su : Jevric,Todic i Stojkovic i to je cinjanica,samo jos to da uzmu u obzir i celnici organizacje :?: :roll:
ALi isto tako je i cinjenica da ce se u slucaju nemoci Jevrica da izadje i da brani,prvo zvati Stojkovic a ne Tode! :roll:
E sada...
A inace,hrvati planiraju Poljud i cim su ovi nasi to culi Novi Sad je defintivino otpao,igrace se na Markani gde ocekuju opet (sto je tesko verovati) 50.000 ljudi!
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
max

Post by max »

Voja wrote:Ja ipak mislim da nam je pitanje golmana gorece.... jer ne daj boze da se Jevric povredi,koga na gol??? Kovacevica??? :lol:
Mislim da treba odabrati dva kvalitetna golmana i odmah ih dodati spisku i da prodju sve pripremne utakmice do Nemacke.... po trenutnom stanju forme,mislim da rez. golmane treba traziti u Todicu,Stojkovicu i Zilicu (gledao sam sve jedan izvestaj sa Rijekinih utakmica i bar 5-6 prenosa,verujte mi da covek brani bar za 40% bolje nego u intertoto kupu kad je branio za nas)
pun pogodak samo ipak ne daj boze da se jevric povredi
Duke

Post by Duke »

Ono što je najvažnije je da već duže vreme imamo istog golmana, da je rešen problem 'jedinice', ali ipak mislim da nije teško biti nesavladan kada ispred sebe imaš Krstajića, Vidića, Gavrančića i Dragutinovića...
You'll never walk alone!
Dejan

Post by Dejan »

Hvala Novom Sadu, ali ovo je meč za "Marakanu"

Zoran Filipović, direktor svih selekcija FSSCG, najavio je da će se prva utakmica razigravanja, zbog velikog interesovanja, najverovatnije igrati na "Marakani":
- Mladi su imali odličnu podršku u Novom Sadu, ali radi se o veoma važnom meču i interesovanje će sigurno biti ogromno.
U ostalim utakmicama baraža sastaće se Engleska - Francuska, Ukrajina - Belgija, Rusija - Danska, Češka - Nemačka, Slovenija - Holandija, Mađarska - Italija, Švajcarska - Portugal. Domaćin EP biće jedna od osam reprezentacija koje izbore plasman, a Filipović je rekao da će o eventualnoj kandidaturi za organizaciju razmišljati posle dvomeča sa Hrvatskom.

Zar ovo treba da bude izjava direktor svih selekcija FSSCG :?:
E da mi imamo sada normalnu i pametnu upravu(kao sto nemamo) pa da dignu svoj glas i da pitaju zbog cega se sve utakmice mladih igraju u Novom Sadu a onda kada treba da dodje slag na tortu daje se Istanbulu!?Netreba vise ni pustati mladu selikciju da igra svoje meceve kod nas :!: Neka idi i igraju u Istanbulu kada ovo nije mec za nas,ako ih publika u NS nije lepo i dobro prihvatila i nije zasluzila da pogleda ovu najvazniju utakmicu onda neka zauvek ostanu u Istanbulu :!:
mile bronx

Post by mile bronx »

Hajd budimo realni! Jel imamo 10 000 sedista, jel imamo stolice, reflektore, uslove za novinare, semafor, itd...
Treba banuti u ZIG i videti jel zaista odredjeno izmestanje stadiona(po regulacionom planu do 2021.).....
ALO RAKOVICU(DJORDJRE,tebi govorim :xaxaxa:) AJD NAM SAD KAZI!!!!
ice

Post by ice »

Ja bih ipak morao da se slozim da taj mec tesko moze da se igra u Novom Sadu.
Pre svega nemamo reflektore i to bi znacilo da bi se utakmica morala igrati sa pocetkom u 13 casova,a zna se da mnogi ljudi tada jos rade i to prema nekima ne bi bilo fer.
E sada ko je nama kriv sto su nam uklonjeni reflektori a nisu postavljeni novi obecani?Ljudi iz saveza sigurno nisu,nego bivse gradske glavesine i mozda jos neko iz bivse uprave.
Problem je takodje u tome sto ce utakmica sa Hrvatskom biti visokog rizika i na nasem stadionu ce se teze sprovoditi bezbednosne mere.Ono sto je znacajno je i to da nas stadion ne zadovoljava kriterijume UEFA za vece utakmice,a utakmice baraza postavljaju vece zahteve od onih u grupi.
Mislim da se ne treba obrusavati na ljude iz saveza,jer su ljudi u zadnje vreme uradili neke dobre stvari i u nekom pogledu ova odluka o mestu odigravanja i nije na nima.Zvanicno jeste,ali ima tu i drugih stvari i ne treba ljudima otezavati.
Nama treba da bude drago da mozemo uopste da ugostimo nasu reprezentaciju i to bilo kada.Vazno je da su oni uvek dobrodosli u Novi Sad i da mi nista za njihov boravak ovde ne trazimo zauzvrat.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
limanfkv

Post by limanfkv »

slavko wrote:Tri nasa najbolja golmana su : Jevric,Todic i Stojkovic i to je cinjanica,samo jos to da uzmu u obzir i celnici organizacje :?: :roll:
ALi isto tako je i cinjenica da ce se u slucaju nemoci Jevrica da izadje i da brani,prvo zvati Stojkovic a ne Tode! :roll:
E sada...
A inace,hrvati planiraju Poljud i cim su ovi nasi to culi Novi Sad je defintivino otpao,igrace se na Markani gde ocekuju opet (sto je tesko verovati) 50.000 ljudi!
Ovde pripada i Vlada Avramov (koji je po meni i bolji od nekih)
0.0625
Djumi

Post by Djumi »

JAVNOST U RADU

NEMA PROBLEMA OKO PREMIRANJA

Dobar deo zarade od Mundijala pripasce i onima koji su ga zaradili na travi.Deo premije Kezman,Milosevic,Stankovic i drustvo ,kao i strucni stab,su vec inkasirali za 4 boda osvojena protiv Litvanije i Spanije.
Prema pravilniku FSSCG strucnom stabu i igracima pripada 30% zarade,a za sada kao ideja stoji predlog predsednika Karadzica da se nagrada podigne i do 40 %.
Bice vise prica na tu temu na nekom od narednih sastanakaIzvrsnog odbora.Nema nikakvih problema oko premiranja igraca i strucnog staba.Oni znaju da ih te pare cekaju,a isto tako se zna i da im jos nije receno kad ce novac biti uplacen.Sve se radi otvoreno i zaista nikakvih problema po tom pitanju nije bilo-uverava Zoran Damjanovic generalni sekretar saveza.
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Treba reci da i moj bivsi komsija Zilic :D je u veoma dobroj formi i da je u par navrata istakao da ocekuje poziv selektora...
Mada je Tode sigurno mnogo vise zasluzio taj poziv od Zileta i onog smesnog Kovacevica(koji nema klub :shock: )
Dejan

Post by Dejan »

Fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore napredovala je za šest mesta na rang-listi Svetske fudbalske federacije i sada se nalazi na 42. poziciji.

SCG je u proteklom mesecu osvojila 22 boda i sada ih ukupno ima 623. Prva dva mesta na listi i dalje drže Brazil i holandija, a na trećem Češka je prestigla Argentinu. Engleska se vratila među prvih 10, odakle je ispala Švedska.

U prvih 20 ušla je i Hrvatska, koja je napredovala za pet mesta i sada je devetnaesta, dok je Urugvaj napredovao za osam pozcija i sa 25. došao je na 17. mesto.

Vrh rang-liste FIFA (u zagradi je prošlomesečna pozicija):

1. Brazil 840 bodova (1)
2. Holandija 797 (2)
3. Češka 783 (4)
4. Argentina 778 (3)
5. Franuska 776 (6)
6. Meksiko 769 (5)
7. SAD 768 (7)
8. Španija 764 (8)
9. Engleska 754 (11)
9. Portugal 754 (9)
11. Turska 743 (12)
12. Italija 736 (13)
13. Švedska 733 (10)
14. Danska 730 (14)
15. Nemačka 712 (15)
16. Japan 711 (16)
17. Urugvaj 709 (25)
18. Grčka 706 (20)
19. Hrvatska 702 (24)
20. Kostarika 700 (19)
...
42. SCG 623 (22)
BondNS

Post by BondNS »

Vrh rang-liste FIFA (u zagradi je prošlomesečna pozicija):

1. Brazil 840 bodova (1)
2. Holandija 797 (2)
3. Češka 783 (4)
4. Argentina 778 (3)
5. Franuska 776 (6)
6. Meksiko 769 (5)
7. SAD 768 (7)
8. Španija 764 (8 )
9. Engleska 754 (11)
9. Portugal 754 (9)
11. Turska 743 (12)
12. Italija 736 (13)
13. Švedska 733 (10)
14. Danska 730 (14)
15. Nemačka 712 (15)
16. Japan 711 (16)
17. Urugvaj 709 (25)
18. Grčka 706 (20)
19. Hrvatska 702 (24)
20. Kostarika 700 (19) :!: :?: :?: :!:
...
42. SCG 623 (22)
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
nboya
Administrator

Post by nboya »

........
21 Iran 699
........
27 Tunisia 689
........
31 Saudi Arabia 670
32 Egypt 667
........
36 Ecuador 655
........
38 Switzerland 644
........
40 Honduras 626
40 Jamaica 626
42 Serbia and Montenegro 623
UPRAVA NAPOLJE!!!
Dejan

Post by Dejan »

Image
Maskota prvenstva :!:
Joe

Post by Joe »

Algoritam za racunanje bodova na fifinoj rang listi je blago receno skandalozan!
Djumi

Marakana

Post by Djumi »

Definitivno je odluceno da se utakmica mladih igra u Beogradu na stadionu C.Zvezde :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked